- Konu Sahibi witchhunter
Merhaba kizlar çok bunaldim ankaticak paylaşacak kimsemde yok acilirim biraz diye sizlere anlatiyim derdimi dedim . Benim derdim annemle. Her ne olursa olsun hep beni suçluyor. Doğuya öğretmen olarak atandim orda tek basima yasadim o sirada alerjik bi hastaligim olduğu ortaya cikti.beni dinlemedin doğuya gittin böle oldu sen kendin yaptın dedi durdu. Evlendim başka şehre tasindim.. Birkaç kere aradiginda canim sıkıldi evdeyim yapacak bisey yok burda dedim diye ben sana evlenme onla dedim gitme o şehre dedim sen kendin ettin diye basimin etini yedi.. Çocuğum oldu sonrasında ameliyat olmak zorunda kaldim kanamam vardi diye sonrasında güzel emen bebeğimde
emmeme problemi oldu beni dinleseydin bole olmazdi diyip durdu.. Sürekli böle herşeyden ben sucluyum yani arayip soruyor bende paylasiyorum ama artik yeter sürekli beni yargiliyo.. Ben moral bulmak için konuşuyorum o iyice delirtiyo beni.. Offf benim annem niye boyle derdimi dinlese moral verse güzelce konusabilsek keşke..
emmeme problemi oldu beni dinleseydin bole olmazdi diyip durdu.. Sürekli böle herşeyden ben sucluyum yani arayip soruyor bende paylasiyorum ama artik yeter sürekli beni yargiliyo.. Ben moral bulmak için konuşuyorum o iyice delirtiyo beni.. Offf benim annem niye boyle derdimi dinlese moral verse güzelce konusabilsek keşke..