kayınvalidemi nişanlıyken kollarımda kaybettim.
5 senedir tanışıyorduk. oğlundan bağımsız çok güzel bir ilişkimiz vardı bizim..
bana bakınca gözlerinin için gülerdi. eğer oğluyla tartışmamıza şahit olur ya da tartıştığımızı hissederse benim arkamda dururdu hep.
bana hiç sevdiğini söylemedi, öpüp koklamadı ama hiçbir zaman şüphem olmadı bundan.
onu kaybettikten sonra tüm arkadaşları bana, herkes bir yana sen bir yanaydın onun için dedi; çok gururlanmıştım, bana demese bile başkalarına demiş demek ki..
son sözünde beni eşime emanet etti ve eğer ben onun yüzünden gözyaşı dökersem hakkını helal etmeyeceğini söyledi. oğlunu bana değil, beni oğluna emanet etti.
ben bu konuda sayfalarca yazabilirim..
nurlar içinde yatsın..
CNM Allah rahmet eylsesin gerçekten iyi bir insanmış inş. cennetin en güzel yerleirnden biri onun olur
Amin canımmm:1hug:
evet... gelelim benim kayınvalidenin iyi yönlerine..
elaleme, tabiri caizse dıdısının dıdısına bile mükemmel davranan, düşünceli, yardımcı, peri gibi bir kadındır..:1ninca:
herkes bana" ay ne şeker kayınvaliden var" der durur.. o şekerliğini bir eşim ve ben göremedik ne hikmetsekafamçokkarıştı
kızının arkadaşının kayıvalidesi hastanede yatmış.. geçmişolsuna gitmiş.. benim annem 2 ay hastanede kaldı.. telefonda öylesine sordu..çokta tınn.. el iyisi dedikleri tam..mirmirmirmir
sağolsun onlara gittiğimizde beni oturtur, sen otur ben yaparım kızım der.bunu da beni düşündüğünden değil ;laf etmemden ve eşimin karımı çalıştırıyosun demesinden korkar.. yani ona iyilik yapmamı yediremez bir nevi.. haklı olmayayım diyekaydirigubbakcemile3
ha birde: geçen yıl kızıyla bana fındık kırma makinesi yolladı.. güya kızına alırken bir tanede bana almış..
acep bana biryerlerinde fındık mı kırıyorsun demek istedi ki.. biz eşimle bu kanıya varmıştık:roflol:
:roflol:ayy insan demezmi anne ben eşşek başımıyım diyebenim ki çok güzel börek yapar valla nefis olur
ama hep yerken oğlum sana yaptım der orası ayrıkaydirigubbakcemile3
ilk başalarda bozulurdum ama artık sallamıyorum götürüyorum börekleri
canım benım yaa neguzel yazmıssın yuregıne sağlık....10 sene evel geldim evine...5 evladima bir tane daha eklendi dedin...güzel kizim dedin bagrina bastin...baslarda zor oldu sana alismak....dogru düzgün tanimadigim bir kadina Anne gibi özel bir kelimeyi söylemek....samimi yüzlerden ayrilip yabanci bir aileye ailem demek.....elinden geleni yaptin sen....sofrada ilk benim tabagimi doldurur en cok yemeyi bana dökerdin...yesene Annecigim cok zayifsin deyip ben yiyene kadar sofradan kalkmazdin....utana SIKILA yedigmi görünce üzülür ogluna niye böyle bu kiz bizden niye cekiniyor birseyleri yanlismi yapiyoruz acaba derdin
Gel zaman git zaman cekinerek yemek yedigim evin simdi bir hanimida benim...simdi sofrada oturdugmuz zaman ben ilk olarak senin tabagni doldurur en cok yemeyi sana dökerim....yesene Anne sekerin düsecek der sen yiyene kadar sofradan kalkmam.....
Allah senden razi olsun Annecigim....Sabrin, Anlayisin, hosgörün ve ilgin icin.....ufak tefek sorunlarimiz oldu...olacakda ama hicbir zaman kalbimizi kirmadik....Allah senden razi olsun Annecigim...bana Annesizligimde Anne oldugun icin....
saol kuşum saolasın..guzel bi topık olmuş bilgecım emegıne sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?