Hep mi Kaynanalar ekitirilir, hi mi iyi ynleri yok? Sra iyi yanlarnda...

Amin canımmm:1hug:

başın sağolsun esmeralda, ne mutlu ki kayınvalidene arkasından güzel anabiliyosun
Allah rahmet eylesin inşallah

kayınvalidemi gerçekten çok seviyorum..eltilerimide..
şanslıyım bu konuda bende..Allahım nazar değdirmesin ilişkimize..
kendi evim gbi rahat ettiğim yerdir orası..
bizim odamız vardır.dolabımız vardır..ayrı bir dünyamız vardır o evde..bunuda sağlayan kayınvalidemdir tabi..
:Allah onu başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:

öbür tarafta çekiştirdim bu tarafta öveyim...
hiç aç bırakmaz oğlunu her hafta sonu yemek yapar gönderir ya bana güvenmiyo aç bırakıyorum diye yada gerçekten çok iyi...

benimde kaynanam huzurumuzu kaçırsada bazen iyiliği tutar.doğum günlerimi unutmaz hiç.herkesin yanında yabangülümün yeri ayrı der.iki tane eltim var.ama bende çorabını giydiririm,iç çamaşırını bile.bana çok güvenir.

Benim erkek arkadaşımın annesi (gelecekteki kayınvalidem)yerimseniben
selam söyleyin çakır gözlü gelinime diye sürekli selam söyler bana..
Gelinlerine ne yollarsa oğlum al bunuda nil'e götür diye bir poşette bana gönderir

Bazen şakalaşırız özkanla bana bağırırmış gibi yapar..
Kim olursa olsun yanında anında susar kafasını uzatır hişşttt!!
diye bi bağırır oğluna hatta bana, sana bişey derse hemen bana gel diyor:1hug:
Çok tatlı bir kadın 2 gelini var hatta 3 ay sonra gelinler 3leniyoryerimseniben

Ne erkek arkadaşımdan nede gelinlerinden birşey duymadım hakkındalmaz:
Hatta bir gelinin biraz kişisel ve psikolojik sorunları var..
Kaynanası köyden senede bir gelir torunları ve oğlu h.g demeye inmişler
Annen nerde oğlum demiş..Çocuk küçük ne bilsin:1no2:
Annem senin yüzünü görmek istemiyor babaanne demiş:1shok:
Kadıncağız çok üzülmüş ama ona rağmen hiç ayırmazmış gelinlerini
Birine ne gönderirse aynısından onada gönderirmiş,verirmiş:1hug:
Kanatsız melek mübarek!!:dance:

Fındık kırma makinesi..Hakikaten çok manidar bir hediye..Nasrettin Hocayla bir akrabalık var mı acaba sesin valide de?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim ki çok güzel börek yapar valla nefis olur
ama hep yerken oğlum sana yaptım der orası ayrıkaydirigubbakcemile3
ilk başalarda bozulurdum ama artık sallamıyorum götürüyorum börekleri

2,5 senelik evliyim daha bir atışmamız bir kırgınlığım olmamıştır.
belki ben onu kırmışımdır istemeyerek ama o beni kırmamıştır.
daha önceden evlerimizin arası 50 mt gibiydi ama bu zamana kadar evime habersiz gelmemiştir. zaten kendisi bizi hep çağırırdı, siz çalışıyorsunuz siz gelin derdi.
bana da her zaman söyler ben sana oğlumdan daha fazla güveniyorum sen ona dikkat et uyar diye.
allah ondan razı olsun umarım her zaman böyle gider.

yemekten sonra bulaşığa giriştiğimde sen otur bırak der hep ve içten söyler
ayağına terlik giy der arada sırada hediye alır
öyle aman aman cadaloz değildir hele öyle gerdek muhabbeti hiç yapmadı
yinede severim onu iyi kadındır ay özledim mi ne yerimseniben

Benimkisinin de çok zararı da yok çok faydası da yok.Nötr yani..Evime bana karışmaz,sık gelme huyu yok..Ama arada akım derken ...kum dediği zamanlarda oluyor,patavatsızlığı olmuyor değil..Aman idare ediyoruz..10 yıldır hiç ağız münakaşamız dahi olmadı..
Yüzüme birşey demiyor,arkamdan demiş olma ihtimali var ama onu da pek sallamıyorum..

benim ki çok güzel börek yapar valla nefis olur
ama hep yerken oğlum sana yaptım der orası ayrıkaydirigubbakcemile3
ilk başalarda bozulurdum ama artık sallamıyorum götürüyorum börekleri
:roflol:ayy insan demezmi anne ben eşşek başımıyım diye
valla bizimki de mantı yapar ama bana telefon açar akşama mantı yapsam gelirmisiniz diye bende bakarım durum müsaitse gideriz size yaptım bol bol yeyin der, zaten oğluma yaptım dese oo bende derim hayırdır anne biz neci oluyoz diye ama kayınpederim canım benim yaaa bana laf bile bırakmadan söyler zatennn
ay buarada ben kayınpederimi çok seviyorum opuyorumnanaktan

canım benım yaa neguzel yazmıssın yuregıne sağlık....

kocamla kavga ederim açarım telefonu anne oğlun öle yaptı böle dedi baş edemedim diye
akşama arar oğlunu çok afedersiniz s...çar sıvar bi güzel onu bizimki olur kedi sen üzülme kızım bacaklarını ayırırım ben onun sakın ezdirme kendini der seni seviyorum annecim derim kapatırız telefonu bizimkinede baya gider o fırça....

Canım anneciğim benim ,
Herzaman bana zaten kızım annem kuzum diye yaklaşmıştır biricik oğlu ve benimde biricik eşim askere gidince de hep aynı oldu onlarda kalırken her sabah geldi öptü üzerimi örttü işine giti işten gelirken merdivenlerde seslenir hep kuzumm ben geldim bebeğim diye iş olduğunda yaptırmaz otur kızım yaparız der ya da ben yaparım der durduk yere sarılır öper beni ya ben seni niye böyle çok seviyorum der bide :) dünya tatlısı bir insandır birgünden birgüne beni oğlundan ayırmadı dahada üstün tuttu canım annem o benim kayınvalidem değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…