Hep mi Kaynanalar ekitirilir, hi mi iyi ynleri yok? Sra iyi yanlarnda...

keşke kötü bir tarafı olsaydı benim canım anneciğimin ..allah ömür versin ne annemizi nede baabnı başımızdan eksik etmesin...ne annem benim gibi gelin bulabilirmiş nede ben onun gibi anne diyebileceğim eşsiz varlığı....allah herkese en az benim annem kadar anne nasip etsin inşallah!(kayınvalidem demeye dilim varmıyor anneciğime)

CADIARZU valla cok düşündüm tasındım ama yok iyi tarafı zaten eşim bile diyor annem numunelik diye demek sorun bende değilmiş

ne güzel yazmışsın ellerine yüreğine sağlık Allah her keze böyle anne kız ilişkisi versin
bende annesiz büyüdüm hep kaynanam olunca o bana anne olacak derdidim bana ilk zamanlar oldu ama ben ona hiç bir zaman evlat olamadım kızı olamadım çünü hiç öyle bakamadı çünkü ben el kızıydım neyse ama sizlere çok imrendim bekarken en azından umudum vardı benimde annem olacak diye ama artık oda yok

arkadaşla aynı anda yazınca benim mesaj arkada kalmış da...:ecrin_bebek:

gülsüm sultan cok guzel anlatmıssın duygulandım
benımkı uvey ve hep oyle davranıyo maalesef
tek taktır ettıgım yonu yemek yapmasını cok ıyı bılıyo
yedırmeyı cok sever..

iyi tarafımı düşündüm düşündüm ama yok kiii. eşimle zaten sürekli uğraşırmış kadın ama benimlede daha eşimle çıkarken başladı uğraşmaya kötülük yapmaya. mevlam düşmanımın başına vermesin vallahi.

Yardımseverdır.
Adildir.
Hosgoruludur.
Ilerı gorusludur.
Moderndır. kaydirigubbakcemile5

valla ayakta alkışlarım bunu benalkisalkisalkis

kıss Allah iyiliğini versin :roflol:

Aminnn

evet... gelelim benim kayınvalidenin iyi yönlerine..

elaleme, tabiri caizse dıdısının dıdısına bile mükemmel davranan, düşünceli, yardımcı, peri gibi bir kadındır..:1ninca:

herkes bana" ay ne şeker kayınvaliden var" der durur.. o şekerliğini bir eşim ve ben göremedik ne hikmetsekafamçokkarıştı

kızının arkadaşının kayıvalidesi hastanede yatmış.. geçmişolsuna gitmiş.. benim annem 2 ay hastanede kaldı.. telefonda öylesine sordu..çokta tınn.. el iyisi dedikleri tam..mirmirmirmir

sağolsun onlara gittiğimizde beni oturtur, sen otur ben yaparım kızım der.bunu da beni düşündüğünden değil ;laf etmemden ve eşimin karımı çalıştırıyosun demesinden korkar.. yani ona iyilik yapmamı yediremez bir nevi.. haklı olmayayım diyekaydirigubbakcemile3

ha birde: geçen yıl kızıyla bana fındık kırma makinesi yolladı.. güya kızına alırken bir tanede bana almış..

acep bana biryerlerinde fındık mı kırıyorsun demek istedi ki.. biz eşimle bu kanıya varmıştık:roflol:

Benim canım kayınvalidem arabamız yok diye üzülür evleri bize çok yakın sayılmaz eşimin arabalarla arası pek yoktur bende araba almaya niyetliyim kayınvalidem saolsun bana çok destekçi bu konuda e tabi kendide gezecek ya ondan sanırım :roflol:birde onlara gittiğimde öyle bana hizmet etsin diye beklentisi yoktur canım isterse yaparım hatta sen otur kızım der bizim kız yapsın,

bana öyle sık gelip gitmezler siz bize 10 gelin biz size 1 gelelim der, geldiğinde bana sormadan hiç bir şeye dokunmaz yemek yapıyımmı diye sorar yap dersem yapar hasta olsam mutlak gelir bir ihtiyacım varmı diye arar sorar, 2 yıllık evliyiz 1 gece bizde kaldı ondada biz çok ısrar ettik diye gelip kalma adetleri yoktur gerçi evimde yatacak yerde yok ama..

Kızlar yeni nişanlıyım ama kayınvalidem akrabam ve viz geçen sene tabıştık inanın mutlu olmam için herşeyi yapıyor oğlunu çok tembihliyor beni üzmemesi için şuan çok ama çok iyiz elleriyle besler beni
dün baya konuştuk telde biz yanı evi paylaşıcaz ve anladımki ben üzmezsem oda beni üzmez :)

söz konusu kayınvalideden dertli olanlar olduğunda sayfalar dolup taşıyo, burda ancak 4 sayfayı bulmuşuz
şanslı azınlığız galiba kaydirigubbakcemile3

dusundum dusundum pek ıyı bır yanı aklıma gelmedı nedense
belkı bende bır sorun vardır bakıs acısı farkı tabıı

ama dıyebılırım kı en azından sessız kadındır
arkamdan konusur mu bılmem ama kulagıma hıc kayınvalıdemın sozlerı degıl hep gorumcelerımın sozlerı geldı
yuzume hıcbır sey soylemez surat asmaz ve oglunu cok sever
baska da ıyı bır yanı yok hepsı bu

ayy valla öbür topik oku oku bitmiyor kısss ne dertliymiş millet :tomato:ayol ne bu ya hiçmi memnun değil hepmi kötüler ayyy bi okusalarda ağlasalar hallerine kaynanacıklar:sm_confused::mymeka:

dünya tatlısıdır o benim için kendi annem bile o kadar değer vermez bana kuzum o benim
canımın içidir .........
bazen eltimle güne gideriz herkes kayınvalidesini çekiştirir bize derler sizin hiç mi sölicek bişeyiniz yok bizde deriz ki valla yok cidden öle ama emin lun kötülüğün kimseye faydasıı yok iyliğinde kimseye zararı yok

canlarım onlar benim ben çalışıyorum diye yemeğimi hazırlar ütümü yapar temizliğimi yapar......

kayınvalidemi nişanlıyken kollarımda kaybettim.
5 senedir tanışıyorduk. oğlundan bağımsız çok güzel bir ilişkimiz vardı bizim..

bana bakınca gözlerinin için gülerdi. eğer oğluyla tartışmamıza şahit olur ya da tartıştığımızı hissederse benim arkamda dururdu hep.

bana hiç sevdiğini söylemedi, öpüp koklamadı ama hiçbir zaman şüphem olmadı bundan.
onu kaybettikten sonra tüm arkadaşları bana, herkes bir yana sen bir yanaydın onun için dedi; çok gururlanmıştım, bana demese bile başkalarına demiş demek ki..

son sözünde beni eşime emanet etti ve eğer ben onun yüzünden gözyaşı dökersem hakkını helal etmeyeceğini söyledi. oğlunu bana değil, beni oğluna emanet etti.

ben bu konuda sayfalarca yazabilirim..
nurlar içinde yatsın..

CNM Allah rahmet eylsesin gerçekten iyi bir insanmış inş. cennetin en güzel yerleirnden biri onun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…