yirmilik diş operasyonu geçirdim geçen hafta,ve sorunlu oldu solunumun durdu,1haftadır tansyonum düşe kalka geziyorum üst katta oturuyolar öldümü kaldımı diye kapımı çalan yok.iyi olunca başlar lar temizlik yaptırmaya.böyle insanlara bişey olmuyo başı bile ağrımıyo ayol.zaten dünya yansa 1 tutam otuda yanmaz.sonra gezinirler bende bi gelin var ahhhh komşu düşman başına diyee.oysa çatının altında neler oluyo kimse bilmez.görümcem var dışarda geziyo ama herkes ona evde kalmış diyo:))))) pardon 2 tane ler birinci eşleri annesi bitirdi.sen gidersen kocan ertesi gün bi tane alır diyolar..benim derdim herkesten çok arkadaşlar.görümceleri bari alan olsa kayınvalide kolay hallederim onu aaaaa bide şunu atladım evi biz yaptırdık eşimle annesinin üzerine tapuluymuş yeni duydum cinnet geçirdim üzerine yürüdüm buralar benim defol git deyince dayanamadım.aslında yılan benim koynumdaymış meğer
10 sene evel geldim evine...5 evladima bir tane daha eklendi dedin...güzel kizim dedin bagrina bastin...baslarda zor oldu sana alismak....dogru düzgün tanimadigim bir kadina Anne gibi özel bir kelimeyi söylemek....samimi yüzlerden ayrilip yabanci bir aileye ailem demek.....elinden geleni yaptin sen....sofrada ilk benim tabagimi doldurur en cok yemeyi bana dökerdin...yesene Annecigim cok zayifsin deyip ben yiyene kadar sofradan kalkmazdin....utana SIKILA yedigmi görünce üzülür ogluna niye böyle bu kiz bizden niye cekiniyor birseyleri yanlismi yapiyoruz acaba derdin
Gel zaman git zaman cekinerek yemek yedigim evin simdi bir hanimida benim...simdi sofrada oturdugmuz zaman ben ilk olarak senin tabagni doldurur en cok yemeyi sana dökerim....yesene Anne sekerin düsecek der sen yiyene kadar sofradan kalkmam.....
Allah senden razi olsun Annecigim....Sabrin, Anlayisin, hosgörün ve ilgin icin.....ufak tefek sorunlarimiz oldu...olacakda ama hicbir zaman kalbimizi kirmadik....Allah senden razi olsun Annecigim...bana Annesizligimde Anne oldugun icin....
merhaba sevgılı kardel..söyler canım emin olabilirsin. allahın şanslı kuluysan sen gibi gelinin olur söylemez.bilemiyorum.
benimki söyler cinsden ve ben ortam yaratmamaya çalıştım. söyleyemedi.
ama ne oldu.
bağrıma taş bastım .oturdum.
mesela bir örnek.oğlum kara lahana dolmasını çok severdi. bende özellikle onlar gelirken.
gelin yoğurt çorbası sever.patates kızartma.sulu köfte.bunların üçünü de yaparım.
birde lahana dolması yanına yaparım .hep difirizde hazırdır benim.
sofrada hepsini yerken birtanede bundan al çok güzel derim mesela.hayır der.zamanlaa bir baktım.
oğlum sofrada çekiniyor .dolmayı yememeye çalışıyor.bir şeyler olduğunu hissettim.
aralarında tartışmalar olduğunda bu mevzu konuşulmuş.meğer oğlan çekinmiş ondan.
biraz sessizdir oğlum.hatırnaz.yani.
zamanla sadece patates kızart hiç bir şey yapma anne diye aradılar.artık üzüldüm, duydum çünkü sözlerini.neden sadece patates kızart dediğini anladım ama.naparsın öyle yaptım.
haaaaaaaaaaaaaaaaa.
emekli olunca yemek şirketi kur diye tavsiye alırım ben yemeklerim çok güzeldir bu arada
sizce bu durum ne peki
meğer benim yemeklerimi beğenmezmiş.laf etmiş bazılarına kulağıma geldi .üzüldüm yıkıldım.
merhaba sevgılı kardel..
yazdıklarınızın tamamını okudum okadar etkılendım kı..
bı kayınvalıde bukadarmı sever gelınını dedım..
sıcaklıgınızı ınanın ben dahı hıssettım burdan..
ellerı opulcek saygın bı annesınız..
sevdıgıne yemek yapmak ne guzeldır bılmem mı o yıcek dıye nasılda ozenılır..
onun ıcın ozel tadlar nefıs lezzetler yapmak..
usta bı aşcıyım bende onun ıcıne sevdıne yapdınkı zaman kattıgınız sevgı herseye bedel olur..emın olun gelınınız yada(kızınız )anne oldugu zaman sızı anlıycaktır.
ne olursa olsun bu hoşgoru ve saygınızı kaybetmemenız dılegıyle..
kayınvalideyim
duyduğum incileri yazamam size ama
gelinler hakkındaki gerçek duygularımı yazabilirim.
gelini olması öyle bir duygu ki yaşamayan bilemez arkadaşlar.
gelin evin gülüdür derler bizim yörede.
zaten bir aileniz var. alışmışsınız onlara helede benim kızım yokki.
çok seviyorsun gelini ilk etapda. onu istemeye giderken, nişanlıyken hiç aklımdan çıkmazdi.
şimdi değiştimi diyeceksiniz hayır ama hele o ilk zamanki duygular bambaşka.
sevdiği şeyleri pişirmek, onları alıp götürmek, gönlüne girebilmek için çabalar durursun oğlun zaten senindir ama iş gelininin seni sevmesi diye düşünürsün hep.
sevmesi çok önemli çünkü hayatının bir parçası evlatlarındır hatta hayatının hepsi onlarındır.
sonrası ise geline kalmıştır. o isterse sizi sever istemezse sevmez.
bahtına kalmıştır , sevmiyecekse zaten ne yapsan sevmez,
burda bazı sorunları okudum, kayınvalidem eve gelecek ne yapmalıyım istemiyorum
kayınvalidem oğlunun elini tutunca oda öbür elini tuttu
vbenzeri konular içimi acıtıyor
işte bu kadar arkadaşlar
sevmeyi denemeliyiz
o zaten sizi seviyor
bence
benim kaynanam bitanedir.annem gibi seviyorum.ayrı şehirlerdeyiz ve çok özlüyorum.yol parasına kıyıp habire onları görmeye gidiyoruz.görümcemi kaynımı kaynatamı hepsi birbirinden değerli.
kaynanam beni sabahları öperek uyandırır sonra eşimi uyandırır sonra hep beraber güreşiriz.
bildiği herşeyi bana da öğretir.kızından ayırmaz sağolsun.
eve 1 kilo et alsa bizim hakkımızı bile ayırır.her konuda konuşur dertleşiriz.
daha anlatıcak o kadar şey var ki ama kafanızı şişirmeyeyim.
aslında nazar deger diye pek anlatmam ama ........
benim kaynanam bitanedir.annem gibi seviyorum.ayrı şehirlerdeyiz ve çok özlüyorum.yol parasına kıyıp habire onları görmeye gidiyoruz.görümcemi kaynımı kaynatamı hepsi birbirinden değerli.
kaynanam beni sabahları öperek uyandırır sonra eşimi uyandırır sonra hep beraber güreşiriz.
bildiği herşeyi bana da öğretir.kızından ayırmaz sağolsun.
eve 1 kilo et alsa bizim hakkımızı bile ayırır.her konuda konuşur dertleşiriz.
daha anlatıcak o kadar şey var ki ama kafanızı şişirmeyeyim.
aslında nazar deger diye pek anlatmam ama ........
sagol arkadaşım ama odamıza falan girdiği yok onlara gittiğimizde çocuk odasında yatıyoruz zaten.benim bebeğim var diye sabah kahvaltıyı hazırlayıp bizi uyandırmaya geliyor.genelde şımarıklık yapıp kalkmıyoruz işte o zaman da güreşmeye başlıyoruz..kim kimi yatakdan düşürürse artık.
dediğin gibi hayat felsefesi....ben kıyameti koparmak yerine güne güzel ve eğlenerek başlamayı tercih ediyorum.düşünsene kadın kahvaltı hazırlamış öpüp kokluyor uyandırıyor ben nasıl kötü bir tepki verebilirim ki?
değil mi ? allah sizin de mutluluğunuzu daim etsin.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?