Hep mi Kaynanalar ekitirilir, hi mi iyi ynleri yok? Sra iyi yanlarnda...

sen niye kendini ezdiriyosun anlamadım.
gelmesin evine sormasın seni .elin iyisi olmaz zaten
bukadar kötülüğe rağmen hala temizlikten falan bahsediyosun bacım
gidip temizlik yapmayı düşünmüyosun dimiçağırdıklarında

Bir iyi yanı diyeyim bende.
Şuanda yeni araba aldık ve trafiğe çıkmak için hazırlanıyorum
Ama ben eşimle başka şehirlerdeyiz iş durumundan.
Benim yanımda ailem ve eşimin ailesi var.Kendi ailemle kalıyorum.
Dün onlara gittim.Bi yere gidecektik beraber.
Bizim arabayıda onlara bıraktık.
Neyse kayınbiraderm sürüyo arabayı.Binmeden kayınvalidem arabayı sen sür hadi dedi
Yok dedim korkarsınz falan, yok korkmayız hadi sür böyle öğreneceksin dedi.
Neyse kaynım arabayı ilerde bana verdi, ben sürdüm arabayı.
Sağolsunlar cesaret verdiler, haklarını yemeyim
Ki kaynım normalde asabidir ama sürdürürken eşimden bile sakindi.
Onların desteğiyle ilkkez akşam trafikte araba kullandım.
Kişisel gelişimde elinden geldiğince destekler sağolsunda
keşke başka şeylerde de desteğini gösterse.
Neyse sabırla, azimle bekleyim bakalım
Bigün anlayacağız birbirimizi.

ne kadar güzel.

kaynanamı evlendiğimiz günden beri toplam 33 gün görmüş biri olarakk iyidirr bana karışmaz her yönde benim yanımda olur :Saruboceq:
düşüncelidir sakindir hatta nasıl böle sabırlı sakin olabiliyo olaylar karşında diye çok kez sormuşumdur
canım sıkıldığında arar konuşurum dertleşirim yani
eltilerim olmasa onunla aynı şehirde oturmayı isterdim :jeyyar:
allah uzun ömür versinn edep timsalidir örnek alıncak çok huyu vardır :1hug:

herkezin hayatı ne kadar farklı.çok güzel olanlar olmasına rağmen çok kötü olanlarda var.bende nişanlıyım ancak kayınvalidemi çözemedim nasıl biri olduğunu gidiyorum bir bakıyorum iyi muhabbet ediyoruz kızım şu bu bir bakıyorum surat bi karış bir kaç muhabbet ederiz o kadar.iyi yönlerinide gördüm kötülerinide ama kötüleri iyileri gölgeliyor.özellikle aileme karşı hep bir muhalefet içinde.benimle de kıskançlık ve benimle yarışıyor.sinir oluyorum.iki tane oğlu var ben ilk gelini olacağım ben gelin değil kız alıyorum diyor ama kızdığında da arkamdan anlatıyor.evlendiğimde de aynı apartmanda oturacağım ama şimdiden kararlıyım mesafemi asla bozmayacağım ipin ucu kaçarsa kötü olur çünkü.
allah herkezin içine merhamet duygusu versin.

merhaba sevgılı kardel..
yazdıklarınızın tamamını okudum okadar etkılendım kı..
bı kayınvalıde bukadarmı sever gelınını dedım..
sıcaklıgınızı ınanın ben dahı hıssettım burdan..
ellerı opulcek saygın bı annesınız..
sevdıgıne yemek yapmak ne guzeldır bılmem mı o yıcek dıye nasılda ozenılır..
onun ıcın ozel tadlar nefıs lezzetler yapmak..
usta bı aşcıyım bende onun ıcıne sevdıne yapdınkı zaman kattıgınız sevgı herseye bedel olur..emın olun gelınınız yada(kızınız )anne oldugu zaman sızı anlıycaktır.
ne olursa olsun bu hoşgoru ve saygınızı kaybetmemenız dılegıyle..

benim kayınvalidemde iyidir ama bazen şekeri çıkıyor ve sözlerimi farklı şekilde anlıyor daha yeni evli olduğumuz ve kültür farkımız oldğu için birbirimzi yeni yeni tanıyoruz. ne yalan söyliyim beni kızlarından ayırır bana daha çok özenir. yediğime içtiğime gittiğimde görümcelerim bana bakr hiç bir iş yaptırmaz. ağa gibi tatil yaprım bende. severim kaynanamı şimdilik:)

Amaan ben bile kendimden korkar oldum ilerde bizde potansiyel sorunlu kayinvalide adayiyizaklinialirimsmile
Sinirlenmiceksin, duymamazliktan geliceksin, keyfine bakicaksin, kocisine melek gözükeceksin ben bunu bilirim henüz nisanliyken..
:jeyyar:

sözlerin beni çok mutlu etti.
SİZLERE YAZDIĞIM O GÜNDEN SONRA GELİŞMELER OLDU.
GELİNİMİN DOĞUMUNA 2 AY KALDI.
YAVAŞ YAVAŞ BUZLAR ERİYOR GİBİ , BANA TELEFONLAR EDİYOR.HATTA EVİME GELDİ. TESADÜFEN DOĞUM GÜNÜMDÜ.
onu yine çok sevdiğimi anladım.çok güleryüzlüydü ve sürekli geçen olayları kendisi açıp, açıklamalar getiriyordu.ben şunun için yaptım anne, öyle demedim anne falan.
derken yedik içtik, misafir ettim gittiler.hiç bir şey belli etmedim.
geçecek sanırım.oda anne olacak, bir on yıl sonra hele beni iyice anlıcak.
hemde bebişimiz oğlan mışşşşşşş. oda kayınvalide olacak.
dilerim benim yaşadıklarımı yaşamaz, ömrüm vefa ederse o günleri görürsem.
neyse,
yazın beni çok mutlu etti kar.
teşekkürler, beni anladığın için.

öyle çok gıpta ettim ki size anlatamam,bir insanın bu lkadar kayıtsız ve şartsız sevmesi sadece çocuğuna karşı olabilir.siz de gelinini çocuğunuz gibi görmüşsünüz.
ben bu kadar anlayışlı olabilir miyim bilemiyorum.
sanırım aynı yaşlardayız,benim de bir oğlum var 27 yaşında henüz evli değil.
ama ben evlendirmekten çok korkuyorum.
gelin olgusu beni korkutuyor,sakın yanlış anlamayın oğlumu elimden alacak falan diye korkmuyorum.
korkum beni anlamaması,beni sevmemesi yaptığım hareketleri yanlış anlaması
yani nasıl davranacağımı bilememek,tabi ki annesi kadar sevemez ama beni sevmesini ve saymasını isterim.
bilirsiniz bazı insanlar önyargılı olmayagörsünler.resmi davranırsınız soğuk derler,canım kızım dersiniz yapmacık derler.bunun ayrımını yapmak çok önemli.
allah insanı iyi yetiştirilmiş,aile terbiyesi ve görgüsü almış insanlarla karşılaştırsın.
bu duam eşinin ailesinden çok çekmiş biri olarak gelinller içinde geçerli...

allah a şükür benim kaynanamla sorunum yok altkatımda oturduğu halde bi de çalıştığım için bana hiç kaynamaz zaten rahatsız kendine ancak bakıyor ama misafirim geleceği zaman açma yapar kek yapar ben çalışıyorum diye akşam gidene kadar sobamı yakabilir ama aramızda öyle çok güçlü duygusal bi bağ yok o da benden kaynaklanıyo ben soğuk bi insanım ama saygıda da kusur etmem o ayrı

hahahah
benimki
kocamın
yanında
beni
pek
seversempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

benim kaynanam bitanedir.annem gibi seviyorum.ayrı şehirlerdeyiz ve çok özlüyorum.yol parasına kıyıp habire onları görmeye gidiyoruz.görümcemi kaynımı kaynatamı hepsi birbirinden değerli.
kaynanam beni sabahları öperek uyandırır sonra eşimi uyandırır sonra hep beraber güreşiriz.
bildiği herşeyi bana da öğretir.kızından ayırmaz sağolsun.
eve 1 kilo et alsa bizim hakkımızı bile ayırır.her konuda konuşur dertleşiriz.
daha anlatıcak o kadar şey var ki ama kafanızı şişirmeyeyim.
aslında nazar deger diye pek anlatmam ama ........

Son düzenleme:

bende çok seviyorum kayınvalidemi ve kayınpederimi.
beni annemden fazla düşünüyor desem anneme haksızlık etmiş olmam umarım
sanki ben kaynanayım o gelin... hiç bir iş bile yaptırmaz aman kızım sen dur ben yaparım sen yorulma der
canım benim ya

düşündüm düşündüm bulamadım derken Allah var yukarda güzel kadındır yani,taş gibi:)

biraz da karşılıklı anlaşmaya kişilerin hayat felsefesine bağlı demekki.şimdi benim kaynanam yapsa bunu ben kıyamet koparırırm mesela bana ters benim odama girip beni uyandırcak falan.Et falan ayırsa iyi olur ama yani:)

Allah nazardan saklasın canım,maşallah,ömür boyu devam eder inşallah mutluluğunuz.

sagol arkadaşım ama odamıza falan girdiği yok onlara gittiğimizde çocuk odasında yatıyoruz zaten.benim bebeğim var diye sabah kahvaltıyı hazırlayıp bizi uyandırmaya geliyor.genelde şımarıklık yapıp kalkmıyoruz işte o zaman da güreşmeye başlıyoruz..kim kimi yatakdan düşürürse artık.
dediğin gibi hayat felsefesi....ben kıyameti koparmak yerine güne güzel ve eğlenerek başlamayı tercih ediyorum.düşünsene kadın kahvaltı hazırlamış öpüp kokluyor uyandırıyor ben nasıl kötü bir tepki verebilirim ki?
değil mi ? allah sizin de mutluluğunuzu daim etsin.......

benimki de çok iyi niyetli garazsız bir insan. dedikodu yapmaz... severim keratayıkaydirigubbakcemile3

benimkide çok adaletlidir 2 görümcem var onlara ne yaparsa banada yapar en ufak bişey alsa onlara banada alır ilk evlendiğimde yemek yapmasını bilmiyodum o öğretti hatta birinde pilav yapmıştım suyunu az koymuşum kıtır kıtır olmuştu çok utandım canım sıkıldı kavinvalidem bana kızmıştı nolcak herhes dört dörtlükmü yapıyo üzülme diye ve pilavı güzelleştirmişti şimdi bile yaptığım yemek kötü olsa dahi yemeği ben yaptım der iyi ve lezzetli olanada gelinim yaptı der sağolsun

Süpermiş kaynananız ne güzel benim ki o yatağa beni boğmak için gelir ancak allah bozmasın ilişkinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…