söyler canım emin olabilirsin. allahın şanslı kuluysan sen gibi gelinin olur söylemez.bilemiyorum.
benimki söyler cinsden ve ben ortam yaratmamaya çalıştım. söyleyemedi.
ama ne oldu.
bağrıma taş bastım .oturdum.
mesela bir örnek.oğlum kara lahana dolmasını çok severdi. bende özellikle onlar gelirken.
gelin yoğurt çorbası sever.patates kızartma.sulu köfte.bunların üçünü de yaparım.
birde lahana dolması yanına yaparım .hep difirizde hazırdır benim.
sofrada hepsini yerken birtanede bundan al çok güzel derim mesela.hayır der.zamanlaa bir baktım.
oğlum sofrada çekiniyor .dolmayı yememeye çalışıyor.bir şeyler olduğunu hissettim.
aralarında tartışmalar olduğunda bu mevzu konuşulmuş.meğer oğlan çekinmiş ondan.
biraz sessizdir oğlum.hatırnaz.yani.
zamanla sadece patates kızart hiç bir şey yapma anne diye aradılar.artık üzüldüm, duydum çünkü sözlerini.neden sadece patates kızart dediğini anladım ama.naparsın öyle yaptım.
haaaaaaaaaaaaaaaaa.
emekli olunca yemek şirketi kur diye tavsiye alırım ben yemeklerim çok güzeldir bu arada
sizce bu durum ne peki
meğer benim yemeklerimi beğenmezmiş.laf etmiş bazılarına kulağıma geldi .üzüldüm yıkıldım.
reyyan
sabahgörcüm yazını canım.
teşekkürler.
üzülmemek elde değil ama alışıyor insan. küs gibi bir ilişki bizimki. kimseye sezdirmeden, belli etmeden görüşmediğimi yaşıyoruz işte. evet keşke yuvalarında sağ olsalarda, onları düşünmekten yoruldum.
ben her şeye varım. görmeyivereyim boşver. küs duralım. öyle istediler. aman kız şimdi beni eleştircekler valla. kötü kaynana grubuna katılırım allah korusun.
10 sene evel geldim evine...5 evladima bir tane daha eklendi dedin...güzel kizim dedin bagrina bastin...baslarda zor oldu sana alismak....dogru düzgün tanimadigim bir kadina Anne gibi özel bir kelimeyi söylemek....samimi yüzlerden ayrilip yabanci bir aileye ailem demek.....elinden geleni yaptin sen....sofrada ilk benim tabagimi doldurur en cok yemeyi bana dökerdin...yesene Annecigim cok zayifsin deyip ben yiyene kadar sofradan kalkmazdin....utana SIKILA yedigmi görünce üzülür ogluna niye böyle bu kiz bizden niye cekiniyor birseyleri yanlismi yapiyoruz acaba derdin
Gel zaman git zaman cekinerek yemek yedigim evin simdi bir hanimida benim...simdi sofrada oturdugmuz zaman ben ilk olarak senin tabagni doldurur en cok yemeyi sana dökerim....yesene Anne sekerin düsecek der sen yiyene kadar sofradan kalkmam.....
Allah senden razi olsun Annecigim....Sabrin, Anlayisin, hosgörün ve ilgin icin.....ufak tefek sorunlarimiz oldu...olacakda ama hicbir zaman kalbimizi kirmadik....Allah senden razi olsun Annecigim...bana Annesizligimde Anne oldugun icin....
ne güzel anlatmışsınız,bende böyle bir kayınvalidem olsa diye dua etmişimdir ama kısmet olmadı,eşimle severek demeyelimde,tabiki sevgide var, anlaşarak evlendik onun ailesini okadar benimsedimki anlatamam,beraber durduk ayrıldık.neden ayrıldık ben idare amiri olarak çalıştım ama bukadarına kafam çalışmadı.eşimin maaaş bordrosunu alıyodu artık düşünün bir yatak odamız vardı sobasız nem rutubetli ama katlandım bir süre huzura erdim ama yine hayatıma yön verdiler.çok üzgünüm şuan saat 3 5ve ben aklımdan korkuyorum artık dua ediyorum.uykularım yok.evim çok kötü durumda duvarlar resmen simsiyah rutubetten 3yaşında çocuğum var evde tıbbi maske takıp dolaşoıyorum.kokudan durulmıyo ve eşim bankada çalışıyo.emek vererek aldığım kanepelerim çürüdü onlardan geçtim akciğerim enfeksiyon,faranjit,kocaman halıları 3 kata çıkar indirmekten bel fıtığım var,va kayın validem le aynı binadayız.beni bırakın ilk torunu benim çocuğum 1çif çorabını bile görmemişimdir.beni külkedisi gibi çalıştırır 2 tane eşinden ayrılmış görümcem var.eşim lede kötüyüm çalışamıyorum çünkü evim şehir dışında beni öyle biyere götürdülerki sokaktan resmen lağam akıyo,sabahın 6 sında çıkıyo gece 11de geliyo yol uzak.ben annemden ayrılmam diyo.insanlığımı yitirdim aileme çok mahcubum.anlatttıklarımın eksiği yok fazlası var sizce ben ne yapayım ...zorla bilgisayar aldırdım arkadaşlarımı buldum tek sevincim oğlum sağlığım ve net
yok canım be,çayımı demlerim alırım karşıma bak canım derim insan gibi konuşmaya çalışırım,kahve yaparım konuşmaya çalışırım,o avaz avaz bağıra bağıra küfürler eder tabi elti kaynana görümcelerim duyar bağırmasını,benim bu evdn ölüm çıkar diyo.zaten kaynana binaya kimseyi sokmuyo bana gelen bikaç kişinin ayakkabılarını sokağa fırlattı,evden kovdu mahallelibile sabret diyo.evime de kimse gelmez zaten onların yüzünden.ölümden korkuyoruz ama aklıma şunları getirerek dayanma gücü istiyorum canabı haktan,hakkımı helal etmiyorum insan gibi yaşamak varken gözüm yüksekte olmadı,asansörlü,fidnes salonlı doğalgazlı ev değildi hiç, temiz balkonu olan bir ev istedim hep bana hayal ettiler bunu.birde 5 vakite 5 daha ekleyen insanlar bunun yapanlar.bugün gene biraz açtım konuyu her konuşmamda küfürlerine bir yenisi daha ekleniyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?