Hep mi Kaynanalar ekitirilir, hi mi iyi ynleri yok? Sra iyi yanlarnda...

bu kadar yazdığıma pişman oldum ya.
boşver o benim gelinim.et tırnaktan ayrılmaz.olgunlaşınca inşallah düzelir umuyorum.
büyük dertler vermesin allah.
kötü niyetli kayınvalideleri ne anlıyabiliyorum. ne onaylıyorum yani.
sonra allah ne der ya.öbür dünyayı hiç düşünen yok.
büyük olacaklar birde.

sanırım gelininiz sizinle bir rekabet içine girmiş. hiç konuşmayı denediniz mi?

onların evliliği biraz sallantılı. zor bir kız sanırım. sorunları çok zaten.
ben araya birde bunları koymak istemiyorum.
aman hele bir onlar uyum sağlasınlar. iki yıl bitti. ilk 5 yıl çok tehlikeli derler.
bebeğimiz olcakkkkkkkkkkkk
inşallah o evlerine mutluluk, sevgi, sıcaklık getirecek.
konuşmama gerek yok. çünkü her hareketini bilerek yaptığını, sonra görüştüğümüzde.
(ben o gün şunun için yaptım anne) veya (ben biraz fevriyim galiba)
gibi sözlerle gönlümü almaya çalışıyor zaten.
oğlanla geçinsin yeter diye düşünüyorum. ama an geliyorki eşide dayanamıyor sanırım bu tür davranışlarına.
allah korusun

valla benim bi kayınvalidem var aman nazardeğmesin dünya tatlısı o kadar iyi bi insanki 4 aylık evliyim ve kayınvalidemle birlikte oturuyoruz iükür olsun şuana kadar bi sorun yaşamadık yaşatmasında Allahım ama bi görümcem var düşman başına vermesin lülülülülülülülülülülülü

sevgili kardelim boş ver üzülme herkes yuvasında iyi olsun nasıl başlarsa öyle gidiyor

reyyan
sabahgörcüm yazını canım.
teşekkürler.
üzülmemek elde değil ama alışıyor insan. küs gibi bir ilişki bizimki. kimseye sezdirmeden, belli etmeden görüşmediğimi yaşıyoruz işte. evet keşke yuvalarında sağ olsalarda, onları düşünmekten yoruldum.
ben her şeye varım. görmeyivereyim boşver. küs duralım. öyle istediler. aman kız şimdi beni eleştircekler valla. kötü kaynana grubuna katılırım allah korusun.

valla iyi sabırlısınız maşallah diyim... :1closedeyes:

bizimki de yemek yapar gönderirdi ama eşimin benim yemeklerimi yemesini beğenmesini istemezdi.hiç unutmuyorum yeni evliyim zırr kapı çalındı açtım vın bizimki içeri açtı buzdolabını karıştırıyo imam bayıldı falan vardı.benm oğlum bunları yemez demişti.halbuki yiyor eşim herşeyi. düğünden önceki gün eve gittim balayı bavulumu tamamen topliim die çünkü hemen balayına gidecektik anahtarı çevirdim eve bi girdim evimde misafirler ağırlanıo yatak odamda bile insan vardı ayy neler neler yaşadım

Benim annem(kayınvaldem) bitanemdirrrr.onu o kadar çok seviyorum kiii,evlenmeden 2 yıl önce eşim tanıştırdı şimdi evleneli neredeyse bir yıl olucak .3 senedir de telde konuşuruz.ikimizinde kulağı terler artık öle kapatırız .bir kere konuşmamız 3 saat sürmüştü:) hep konuşçak şeylerimiz olurrr.canım ne istese yapar.eşim siirtlidir.annem bana siirt yemekleri öğretti.insan bu kadarmı güzel öğretir.sen bendende güzel yaparsın diye.bi kere yaptımyemek o kadar övdüki ben utandım:kedi:.hep ruhuma göre davranır güzel annemm.öle şirin öle tatlıdır kii yanaklarını sıkasım geliyor heppp:)anne sana makyaj yapayıımmııı dediğimde kırmaz yaparım sonra siler canım annembayanssulusmile.ALLAH herkese benim annem gibi birini nasip etsin inşş.zaten eşim aynı annesi.yüzüde tıpa tıp.,İKİSİNİDE ÇOK SEVİYORUMMM.babam(kayınpederim) aynı şekilde elleri öpülesi canım babam.o öğretmen biraz disiplinlii tabi erkek olduğu için annem kadar samimi olamıyoruz.ama onuda ççookkk seviyoruummm.hele kardeşlerimm(eşimin 2 erkek kardeşi)biri benden 2 yaş büyük ,biiride benden 5 yaş felan küçük öyle efendii öyle iyi insanlarkiiii.ben bir rüyadayım sankkiii.inanaın haritada yerini bile bilmediğim istanbulda doğup büyüyen ben siirte giittimilk defa düğünüm için.eşimin akrabaları beni yollarda karşıladııı.bu kadar harika insanlarrr.onlar sayesinde siirti kendi memleketim gibi sevdimm.inanın bu yazdıklarımda hiç abartı yokk.biz eşimle yakında gene siirte gidicez .ve ben istanbula dönerken annemle gene hüngür hüngür ağlıcam biliyorumm:gitme: Neyse kısacası arkadAŞLAR ÖMRÜMÜN HİÇ BİR DÖNEMİNDE SANIRIM EVLİLİĞİMDE OLDUĞU KADAR ALLAHA ŞÜKRETMEMİŞTİM.EŞİMİİ,ANNESİNİ,BABASINII VE KARDEŞLERİNİ ÇOOKKK SEVİYORRUMMMMMM.opuyorumnanaktan

en iyi bildiğim iyi yanı; ailemi çok sever, hep güleryüzlüdür.
ve eli çok boldur, evinde neyi varsa sofraya koyar donatır.Kesinlikle Pinti değildir.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim kayınvaldemde dünya iyisidir 2.5 senelik evliyim daha bi laf sokmasını duymadım apartmanlarımız yan yana oldugu için yemekleri genelde o yapar hazır olunca beni çagırır beraber yeriz bana bi iş yaptırmaz hep beni över agzı var dili yok allah ragzı olsun kayınpederim görümcelerim hepsi birbirinden iyiler

bende 1,5 yıllık evliyim bi kötü sözünü duymadım çok iyi bi insandır her gün yemek yapar getirir bizsiz boğazından geçmez her istediğimi alır ay şu ne güzelmiş demem yeterli ertesi gün o şey alınmış olur ağzımın içine bakar resmen kendinden çok bize para harcar kızına ne alırsa banada alır hatta bana fazlasını alır herkesin içinde beni hep över bana karşı hep güler yüzlüdür çok düşüncelidir evine gidelim ne yapacağını şaşırır oğluma ne bulursa alır kıyafetlerini hep kayınvaldem düzdü annem gibi seviyorum kötü yönü yok desem yeridir çok iyi bi aileye gelin geldim ailenin ne demek olduğunu evlenince anladım...allah mutluluğumuzu daim etsin.

çocuguma bakar yemek yapar
bana iyi davranır
aramız hemen hemen her zaman cok iyi sayılır.

canım ne güzel anlatmışsın helal olsun sana da kayınvalidene de pardon annene de allah muabbettinizi bozmasın inşallahboshayallersmile

Aslında benim kayınvalidem de çok iyi ama bana iyilik yapmaya çekiniyor çünkü görümcem çok kıskanççççç

maşallah kızlar çok ımrendım ..............
dun kandıl gecesıydı arayıp kandılını tebrık ettım kalbımı okadar kırdıkı sabaha kadar ağladım

cok uzuldum canim yaa hem iyi kotu para kazanasiniz ve esin sirf annenden ayrilmamamk icin o kotu sartlarda o cocugun buyumasine izin versin nasil bi zihniyet bu.hem yolda uzakmis neden isine yakin biyerde ev tutmayasiniz cocuk icinde cok kotu sagligi tehlikeye giriyo peki cocugu bahane etsen cokmu ters biri yani evladi icin iyi diyere tasinmazmi acaba

vallahi helal olsun kayınvalidenize...ellerinden öpüyorum.demekki oğlunu gerçek anlamda çok seviyor ve bencil davranmayıp elinde geleni yapıyor..ne mutlu size..

pess ve çok afedersiniz yuh olsun o k.validenize. insanlıktan çıkmış garip organizma. bir şekilde çıkın o evden canım ya, herşeyi geçtim yazık o yavrucağa. ay içime fenalık geldi okudukça. allah gani gani yardımcınız olsun :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…