ayyy benimkilerde ikide bir sarılır öpüşür, eşim kaçıyo kaynana kovalıyo evde:mymeka:
olabilir ama çok kırıcısınız de kapat konuyu bence laf oturur yerinededim, niye bana ablam deyip duruyosun diye, aman ağzı alışkandlığı dedi:sm_confused:
ben ona anne yerine abla desem oyar beni vallakaydirigubbakcemile3
ay ne güzel öpüp başınıza koyun kaynananızı.benimkide özel gün kutlamalarına günah der.işine gelmiyo tabi.bi işin ucunda para varsa kaynanam hemen ucuna günah takısını takmıştır.şöyle bi olay oldu bakın.dükkan aldık biz .kan akıtmak istedik.eşim dediki ben adaklık alcam babam kesiversin bi hafta sonu dedi.oğlummm adak adamak ii değil öle dedi.siz böyle bişey duydunuzmu kızlar.kadın her ağzını açışıında bi yaşıma daha giriyorum.tez elden öldürcek beni.sallada destekli salla bari.
Sarılsın öpsün canlarım ya tabii gerçekse
kıskandıklarından sevgi gösterisi yapmıyorlarsa,
Hem size de aynı davransa amenna diyeceğim öpsün sevsin oğludur sever..
Ama sırf bak gelin ben senden daha çok seviyorum dercesine yapıyorsaa
Sende aynısını yap övüyorsa evet öyledir de kıskanmadığını anlasın
dişleri gedüük kaynana:lepi:
ben senden daha çok seviyorum dercesine yaptıkları kaydirigubbakcemile3
yani öyle içten gelerek değil bana nispet yaparcasına
biz kapıdan cıkınca arkamızdan camdan bakar bende bildiğim için
kocişe sırnasırım yamanırım sonrada dönüp ona el sallarım:dance:
ben senden daha çok seviyorum dercesine yaptıkları kaydirigubbakcemile3
ne alaka ya adak kesmek nekadar sevap halbuki insanın bir gadası savuşur derler oldu olacak kurbanda da kesmesin ozaman
kıss sende az değilsin haaa:lepi:ben senden daha çok seviyorum dercesine yaptıkları kaydirigubbakcemile3
bi tane kirada evleri var ,oturdukları evde kendilerinin,bi tanede kirazlıkları var,kız bi giydiğini bi daha giymeyecek neredeyse o kadar çok kıyafeti var geçen sene kurban kesmediler.neymiş efendim borçları varmış.borcuda kızın kıyafet borcu 600tl borç yapmış butiği n birine.ağzım açık kalıyo bu insanlara.başı örtülü ağzından allah lafı düşmüyo.kayın pederim hacı.
kıss sende az değilsin haaa:lepi:
aminnn maşallahhhbende anlatayım bari :kedi:
Benim kayınvalidem istemeye geldikleri gün süreki karşımdan yerim seni diyip gülüyodu
sonra söz kesileceği gün herkes balkondaydı, bende henüz hoşgeldin dememiştim, hoşgeldin demek için yanına gittim ve :bbo: sarılmasıyla kucağına alması bir oldu tabi benim akrabalarım şokta böyle kayınvalide olurmu diyee (kayınpederimde öylee- sevgilim "babam beni bile ömründe toplasan öyle sarılıp öpmedi, sen ne yaptın bunlara böyle" diye kıskançlık bile yapmıştı) herkes bayılıp gitmişti 2. anneciğime bana elleriyle börek yediriyor çay tabağımı bardağımın altına tutuyor filan akrabalarımda bi yandan gülüşüyor bi yandan şaşırıyor şimdi 1 yıllık evliyim ve hala aynı hatta daha da iyi, çok merhametli çok sevgi dolu bir insan.. hatta bir gün kocişime canım sütlaç çekti demiştim sessizce kayınvalidem bunu duymuş hemen ortalığı ayağa kaldırdı gelinim sütlaç istiyo diye kayınpederime söylemiş oda saolsun hemen kalkıp yaptı :kedi: Allah onları başımızdan eksik etmesinn ömrünü uzun etsinn
Sarılsın öpsün canlarım ya tabii gerçekse
kıskandıklarından sevgi gösterisi yapmıyorlarsa,
Hem size de aynı davransa amenna diyeceğim öpsün sevsin oğludur sever..
Ama sırf bak gelin ben senden daha çok seviyorum dercesine yapıyorsaa
Sende aynısını yap övüyorsa evet öyledir de kıskanmadığını anlasın
dişleri gedüük kaynana:lepi:
aaaa yok şekerim say sen say, ben affederim merak etme, :roflol:olabilir ama çok kırıcısınız de kapat konuyu bence laf oturur yerine
salak karı çok afadersin resmen aşağılıyor insanı valla bunca zaman ii bişey dememişsin ne ayıp ya sende anneanne de bakalım ne olacak
benim kayınvalidemde çok iyidir düğünümde falan hiç para yardımları olmadı ama bu tamamen kayınpederimden kaynaklı bir durum kayınvalidemin olsa vereceğinden yapacağından eminim
okuldan çıkıp bazen onlara giderim sen ayağını uzat yat kızım der yemek yapar sofrayı hazırlar kaldırır bulaşıkları bile yıkatmaz saolsun
bebeğimiz oldu kimseye laf söylettirmedi benim kızım en iyisini bilir sıkmayın kızı dedi
Allah eksikliğini vermesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?