Hep mi Kaynanalar ekitirilir, hi mi iyi ynleri yok? Sra iyi yanlarnda...

ayyy benimkilerde ikide bir sarılır öpüşür, eşim kaçıyo kaynana kovalıyo evde:mymeka:

Sarılsın öpsün canlarım ya tabii gerçekse
kıskandıklarından sevgi gösterisi yapmıyorlarsa,
Hem size de aynı davransa amenna diyeceğim öpsün sevsin oğludur sever..
Ama sırf bak gelin ben senden daha çok seviyorum dercesine yapıyorsaa
Sende aynısını yap övüyorsa evet öyledir de kıskanmadığını anlasın
dişleri gedüük kaynana:lepi:

piiişt şekerler iyi yönleri yazcaktık yaaaa yine kötüleri sıralamaya başlamışız. hiç mi iyi yönleri yok hakikaten

dedim, niye bana ablam deyip duruyosun diye, aman ağzı alışkandlığı dedi:sm_confused:
ben ona anne yerine abla desem oyar beni vallakaydirigubbakcemile3
olabilir ama çok kırıcısınız de kapat konuyu bence laf oturur yerine
salak karı çok afadersin resmen aşağılıyor insanı valla bunca zaman ii bişey dememişsin ne ayıp ya sende anneanne de bakalım ne olacak

Ya gercekten sevıyodur oglunu bıızmkı eŞıme Çok duskundur emsela kayınpeder askerdeydekn dogmuŞ eŞım kayınvalıde yanlızmıŞ ve tum sevgısını ılĞısını eŞıme vermıŞ oyuzden eŞımı bı ayrı sever bunuda hep sÖyler eŞıme sarılır oper guzunun ıÇıne bakr su ıstesın ben kal kendın al derım kayınvalıdem gıder alır ne varkı bunda bukadr gattar olmayın bence o bı anne sonuÇta yaa
kayınvalde eŞımı oper koklar hıÇte kıskanmamısımdır Şımdıye kadr abete gelmemıŞtır yanı

ne alaka ya adak kesmek nekadar sevap halbuki insanın bir gadası savuşur derler oldu olacak kurbanda da kesmesin ozaman

ben senden daha çok seviyorum dercesine yaptıkları kaydirigubbakcemile3
yani öyle içten gelerek değil bana nispet yaparcasına
biz kapıdan cıkınca arkamızdan camdan bakar bende bildiğim için
kocişe sırnasırım yamanırım sonrada dönüp ona el sallarım:dance:

yokya değildir yaa sen ın evladın olunca onu sevrken nısbet olsun dıyemı seveceksın oyle dusünmeyın yaaa

sen de az değilsin şekerim yani kaydirigubbakcemile5

ne alaka ya adak kesmek nekadar sevap halbuki insanın bir gadası savuşur derler oldu olacak kurbanda da kesmesin ozaman

bi tane kirada evleri var ,oturdukları evde kendilerinin,bi tanede kirazlıkları var,kız bi giydiğini bi daha giymeyecek neredeyse o kadar çok kıyafeti var geçen sene kurban kesmediler.neymiş efendim borçları varmış.borcuda kızın kıyafet borcu 600tl borç yapmış butiği n birine.ağzım açık kalıyo bu insanlara.başı örtülü ağzından allah lafı düşmüyo.kayın pederim hacı.

kıss sende az değilsin haaa:lepi:

BııZMKILER BEKARKEN KAYNIM VE EŞıM KAYINVALıDE HEP ÖZEL YEMK YAPARDI BIRI ONU SVER BIRI BUNU SVEWR ŞıMDıDE OYLE YAAPR PERŞEMBE GUNLERI BIRLIKTE YERIZ ORTAK DAMAK TADINA GÖRE YAAPR YADA KAYNIMA AYRI YEMK YAPAR YANI BENCE abes bı duurm degıl bu.
ya evlaıd sonuçta yaa

aa BAK O AYRI O AYRI KONU YAPTIKLARINI DINLE BAGDAŞTIRMA GERCEKTNE İNANAN IMAN SAHIBI OLAN İNSNLAR OLSAYDILAR ZATEN KURBAN KESERLERDI.BENCE O KONU KARAKTER MESELESE CANIM

Şımdı bı cogunz bana kızyor eblkı dıger topıkte kotu dedı pıs dedı dıyosunzdur ama ben 2 yÖndende bakmaya calıŞıyorum oalay nekadrda Ötu olsa nemrutta olsa o bı anne

bende anlatayım bari :kedi:

Benim kayınvalidem istemeye geldikleri gün süreki karşımdan yerim seni diyip gülüyodu
sonra söz kesileceği gün herkes balkondaydı, bende henüz hoşgeldin dememiştim, hoşgeldin demek için yanına gittim ve :bbo: sarılmasıyla kucağına alması bir oldu tabi benim akrabalarım şokta böyle kayınvalide olurmu diyee (kayınpederimde öylee- sevgilim "babam beni bile ömründe toplasan öyle sarılıp öpmedi, sen ne yaptın bunlara böyle" diye kıskançlık bile yapmıştı) herkes bayılıp gitmişti 2. anneciğime bana elleriyle börek yediriyor çay tabağımı bardağımın altına tutuyor filan akrabalarımda bi yandan gülüşüyor bi yandan şaşırıyor şimdi 1 yıllık evliyim ve hala aynı hatta daha da iyi, çok merhametli çok sevgi dolu bir insan.. hatta bir gün kocişime canım sütlaç çekti demiştim sessizce kayınvalidem bunu duymuş hemen ortalığı ayağa kaldırdı gelinim sütlaç istiyo diye kayınpederime söylemiş oda saolsun hemen kalkıp yaptı :kedi: Allah onları başımızdan eksik etmesinn ömrünü uzun etsinn

Son düzenleme:
aminnn maşallahhh

benim kayınvalidemde çok iyidir düğünümde falan hiç para yardımları olmadı ama bu tamamen kayınpederimden kaynaklı bir durum kayınvalidemin olsa vereceğinden yapacağından eminim
okuldan çıkıp bazen onlara giderim sen ayağını uzat yat kızım der yemek yapar sofrayı hazırlar kaldırır bulaşıkları bile yıkatmaz saolsun
bebeğimiz oldu kimseye laf söylettirmedi benim kızım en iyisini bilir sıkmayın kızı dedi
Allah eksikliğini vermesinn

ay valla ben eşimle yakınlaşmaya göreyim, hele bi sarılayım, boş bulunup el ele tutşayım, gözleri fal taşı gibi açılıyo yemin ederim, hani bi zenci kadın vardıya gözlerini dışarı çıkaran aynen onun gibi oluyo
:roflol:

aaaa yok şekerim say sen say, ben affederim merak etme, :roflol:
kadın habire benle yarışıyo benle aşık atmaya çalışıyo, çatlakkaydirigubbakcemile3

allahım melek valla, helede bebek doğunca değişmemesi, içten gelerek eli öpülecek kaynana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…