• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep mi para yok olur bı adamda

Yani bu kadar ağır soylemeseydin keşke.inan derdim kocam falan değil.istedigin an gidebilir bende hemen bosanirdim.kizimla kendim düzenimizi kurarız.keske böyle bısey olsaydı bizde ayrilsaydik.

Agir olmasi gercek olmasin degistirmiyor ki malesef. Sen eski es Gel diyene kadar, maddi anlamda destek oldugu kadar karisisin. O kadar...

Yok ben diyorum benim çocuğunda istediği rahat ettiği okula gidecek.he eşim yanımda olursa kendi bilir yanımda olmazsa karşımda durur.son bir aydır sigortasını yatirmadik biz zaten ise de başladı yatırmak falan yok artık dedi.bende baktım gercekten eski eşi ise başlamış. Sonunda

Hic sevinme, kizimin anasi servislerde Mi sürünsün, toplu tasimada rezil Mi olsun diye araba alir eski karicigina.

Emekli sigortam yok.uzerime dükkan açtığımızda sigortam başladı ondan da borç kaldı bana 2 bin kadar.az önce konuştuk okul konusunu oda özel okula göndermek çok iyi olur faydası olur sınavda çok zorlanacak nasıl yaparız dedi ama çözüm yok.annem gerçekten yardım edemez zaten oda biliyor durumunu.
Tamam okula verelim ama bir iki sene sonra bana bişey olur durumumuz çok kötü olur ödeyemez duruma gelirsek ne yaparız diyor.
Bugün oturduk konuştuk ama bı sonuç bulamadık.sonuc ta ben çocuğumu istediği,rahat edecek bı okulda okutacagim.bunu da bı şekilde sağlamak zorundayım.ister yanımda olur ister karsimda
Eski eşin sigortasını ödüyorlardi değil mi?

Siz kimsiniz tabi esinizin gözünde.

Varsa yoksa eski eşi, onun refahı.

Kızınız birçok şeyi anlayacak yaşta, güzelce konuşursunuz, anneniz eski kafa bir insan belli ki.

Onları bahane etmeyin daha fazla. .

Eşiniz için keşke ayrılsa demenize gerek yok, bir boşanma davasına bakar.

Hic zoruna gitmedi Mi rahmetli babanin parasini seni evlerine bile sokmayan insanlara 11 sene boyunca yedirmek?

Esin Anne Baba ablasina hic o benim Karim ya saygi duyun ya Bende yokum niye demedi hic?

Ay gercekden Ben hic böyle bisey yazman ama ne olur sen Fake ol ya. Aklim inan ki almiyor bir insan nasil bu kadar yok sayilmaya sömürülmeye Göz yumar ki? Neden?

Eski eşin sigortasını ödüyorlardi değil mi?

Siz kimsiniz tabi esinizin gözünde.

Varsa yoksa eski eşi, onun refahı.

Kızınız birçok şeyi anlayacak yaşta, güzelce konuşursunuz, anneniz eski kafa bir insan belli ki.

Onları bahane etmeyin daha fazla. .

Eşiniz için keşke ayrılsa demenize gerek yok, bir boşanma davasına bakar.
Dava açtım ben ama gerçekten adam kapıda yatırıyor bırakma beni diye.butun komşularım şahit.zaten hepsine gider lütfen apartman kapısını açmayın diye uyaririm.sonra annem biraz uzakta hemen ona gider bu akşam git bı konuş beni bı dinlesin başka bişey istemiyorum diye.2 sene önce ayrıldığımda faturalar için dışarı çıktım alışveriş yaptım tam eve geliyorum evden çıktı kızı görmeye gelmiş.ben yokken güzelce ikna etmis çocuk baba baba diye arayıp durdu.ertesi gün ben uyuyodum sabah 9 gibi zil çaldı kızım koşup açtı kapıyı.anlasmislar aralarında.kizim kaç kez aradım duymadın mi zile bastım bende dedi eve geri geldi.cocugun yanında da kavga etmek çok zor oluyo sesimi çıkartamadim inanın.
Kızım herşeyi anliyo goruyo biliyo artık.onun derdi babası olması.yanikizda olması.oz babasının birgün karsimiza çıkma ihtimalinden böyle düşündüğünü biliyorum kızımın.bide öz babasını kimse bilmesin benim babam var zaten yanımda hissi var çocukta.anlatabildim mi bilmiyorum ama kızım ve baba konusu çok derin

Hic zoruna gitmedi Mi rahmetli babanin parasini seni evlerine bile sokmayan insanlara 11 sene boyunca yedirmek?

Esin Anne Baba ablasina hic o benim Karim ya saygi duyun ya Bende yokum niye demedi hic?

Ay gercekden Ben hic böyle bisey yazman ama ne olur sen Fake ol ya. Aklim inan ki almiyor bir insan nasil bu kadar yok sayilmaya sömürülmeye Göz yumar ki? Neden?
Yok fake falan değilim ama ben derdimi paylaşım demiştim.sizin yazdıklarınızı ben daha fazla üzülüyorum.derdimi paylaşayım içim rahatlasın sorunlarımız paylaşınca çözülür diye düşünmüştüm.gercekten yazamıyorum derdimi ne diyeyim sagolun

Amin çok sağolun.birinci evliligimde çok sıkıntı yaşadım.bu evliligimde sadece maddiyat olunca annem geçer demeye başladı.en azından borçlar bitene kadar bekle diyor bana hep.
Bide ben hep derdimi anlatırım bişey olsun hemen söylerim onlara olağan geliyor galiba.gecer düzelir diye çok umursamiyolar.ama yıllar geciyo daha zorlanıyorum ben.
Borçalarda bitse düzen böyle işliyor para oraya hep akıcak biziim borç bitti hala gidiyor yani

Dava açtım ben ama gerçekten adam kapıda yatırıyor bırakma beni diye.butun komşularım şahit.zaten hepsine gider lütfen apartman kapısını açmayın diye uyaririm.sonra annem biraz uzakta hemen ona gider bu akşam git bı konuş beni bı dinlesin başka bişey istemiyorum diye.2 sene önce ayrıldığımda faturalar için dışarı çıktım alışveriş yaptım tam eve geliyorum evden çıktı kızı görmeye gelmiş.ben yokken güzelce ikna etmis çocuk baba baba diye arayıp durdu.ertesi gün ben uyuyodum sabah 9 gibi zil çaldı kızım koşup açtı kapıyı.anlasmislar aralarında.kizim kaç kez aradım duymadın mi zile bastım bende dedi eve geri geldi.cocugun yanında da kavga etmek çok zor oluyo sesimi çıkartamadim inanın.
Kızım herşeyi anliyo goruyo biliyo artık.onun derdi babası olması.yanikizda olması.oz babasının birgün karsimiza çıkma ihtimalinden böyle düşündüğünü biliyorum kızımın.bide öz babasını kimse bilmesin benim babam var zaten yanımda hissi var çocukta.anlatabildim mi bilmiyorum ama kızım ve baba konusu çok derin

Dogrudur, o Zaman eski ese seni yok sayan ailesine Para verecegine, kizini bi uzmana götür ona Ver Parani.

Borçalarda bitse düzen böyle işliyor para oraya hep akıcak biziim borç bitti hala gidiyor yani
Valla borç bitse ben yine rahatlicam.adamin çok borcu var benimde var.para sürekli giderken borç duruyor.borcumuz olmasa geliri iyi zaten annesine kızına rahat bakabilir.ama kapıda borç bekleyince ben rahat nefes alamıyorum.

Dogrudur, o Zaman eski ese seni yok sayan ailesine Para verecegine, kizini bi uzmana götür ona Ver Parani.
Tedavi görüyor kızım zaten.pandemi de ara verdi.simdi de lise sınavı için hazırlık yapıyor.ama öz babasıyla alakali problem çok zor çözülecek.ben şehir değiştirmeyi kızımi da alıp yeni düzen kurmayı da düşündüm ama kızım hep elimi kolumu bağlıyor.

Kızınızı bir uzmanla görüştürdünüz mü hiç peki?

Yıllardır bu saçmalığına içerisindesiniz, böyle maddi manevi sömürülmektense, asardınız bir şekilde bu süreci.

Çocuklar öz babalariyla annelerinin ayrılıklarına alışıyor, uyum sağlıyor bir şekilde.

Üzerinize olan kredi borcunuzu eşinize ödetin bari başka yapacağınız birşey yok. Eşinize de para vermeyin artık.

Valla borç bitse ben yine rahatlicam.adamin çok borcu var benimde var.para sürekli giderken borç duruyor.borcumuz olmasa geliri iyi zaten annesine kızına rahat bakabilir.ama kapıda borç bekleyince ben rahat nefes alamıyorum.

O Eli Bol kocana söylede Bari senin borcunu da kendi üzerine alsin. Herkese yetisiyor bi zahmet evdeki karisina da yetissin. Sende Parani kizinin okulun tedavisi ve gelecegi icin ayir harca. Bundan sonra da Eve de bir cay kasigi dahin alma

Tedavi görüyor kızım zaten.pandemi de ara verdi.simdi de lise sınavı için hazırlık yapıyor.ama öz babasıyla alakali problem çok zor çözülecek.ben şehir değiştirmeyi kızımi da alıp yeni düzen kurmayı da düşündüm ama kızım hep elimi kolumu bağlıyor.

Cocuk o, niye dinliyorsun ki? Sen koca kadinsin da kendini annene dinletemiyorsun, sen niye evliligin hakkinda karari kizina birakiyorsun

O Eli Bol kocana söylede Bari senin borcunu da kendi üzerine alsin. Herkese yetisiyor bi zahmet evdeki karisina da yetissin. Sende Parani kizinin okulun tedavisi ve gelecegi icin ayir harca. Bundan sonra da Eve de bir cay kasigi dahin alma
Son iki aydır benim kredi taksitimi kendisi oduyor.tedavisi oluyor kızımın ama pandemi başladığından beri ara verildi.lise sınavından sonra gidecek.eve yada kıza bişey lazım oldugunda inan duramıyorum.eksik olmasın diye ilk onları alıyorum.benim gelen 2900 TL gibi bi miktar.hepsini okula versem eksik kalıyor.bide hiç mi ihtiyacimiz olmayacak.

Cocuk o, niye dinliyorsun ki? Sen koca kadinsin da kendini annene dinletemiyorsun, sen niye evliligin hakkinda karari kizina birakiyorsun
Çocuğun derdini anlamadiniz galiba.cocuk öz babasindan bugün karşıma çıkmasında korkuyor diyorum.herkesin öz babasini bilmemesi için benim babam yanımda zaten düşüncesinde çocuk.lise sınavına girecek genç kız.bir arkadaşi bile durumunu bilmiyor.nasil dinlemem çocuğu.onu alıp ikimiz başka düzen kurucaz.onun durumunu anlatamıyorum galiba

Kızınızı bir uzmanla görüştürdünüz mü hiç peki?

Yıllardır bu saçmalığına içerisindesiniz, böyle maddi manevi sömürülmektense, asardınız bir şekilde bu süreci.

Çocuklar öz babalariyla annelerinin ayrılıklarına alışıyor, uyum sağlıyor bir şekilde.

Üzerinize olan kredi borcunuzu eşinize ödetin bari başka yapacağınız birşey yok. Eşinize de para vermeyin artık.
Uzmanla görüştü çocuğum.5 sene de tedavi gördü.pandemi de ara verdi.keske bizim bosanmamiz normal olsaydı.o zaman kızım alışır belki babasıyla da gorusurdu.babasi 12 yıldır cezaevinde hiç gorusmediler ama çocuk durumunu biliyor.eski eşim evliliğim ve ayrılığın ile konu acsaydim 10 konu başlığı olurdu k derece bı durum o.

Borç bitmez canım sürekli gider varken borcun sürekli asgarisi ödenir.bu yüzden bitmez borç.ana paraya geçiş yok çünkü faiz üstüne faiz binerek ödüyorsun.buda borç bitmeden kredi çekmek kredi üstüne kredi oluyor.

Borç bitmez canım sürekli gider varken borcun sürekli asgarisi ödenir.bu yüzden bitmez borç.ana paraya geçiş yok çünkü faiz üstüne faiz binerek ödüyorsun.buda borç bitmeden kredi çekmek kredi üstüne kredi oluyor.
Ben bı daha asla kredi çekmem zaten.benim borcumu da tam bir senesi var.sonra ufak tefek borcum kalıcak.ama eşimin bu bı seneicinde kendi borclarina ödeme yapcagini düşünmüyorum.o borç olduğu gibi durur.haklisiniz bide sürekli gider var.bu işin içinden çıkmam çok zor

Ben bı daha asla kredi çekmem zaten.benim borcumu da tam bir senesi var.sonra ufak tefek borcum kalıcak.ama eşimin bu bı seneicinde kendi borclarina ödeme yapcagini düşünmüyorum.o borç olduğu gibi durur.haklisiniz bide sürekli gider var.bu işin içinden çıkmam çok zor
Tek yolu var eş kişinin ailesi ile görüşüp eşinizi yüzleştirmek zorlandığını ailesi bilmesi lazım

Tek yolu var eş kişinin ailesi ile görüşüp eşinizi yüzleştirmek zorlandığını ailesi bilmesi lazım
Ailesi farkında zaten ama umursamiyolar.esime de söyledim ablani çağırıp borçları tek tek gösterip durumu göstericem diye.onlarin bunu düşüneceğini mi dusunuyosun hala dedi.ama sert olur herşeyi yüzlerine vurursam belki gurur yaparlar

Back
X