- 28 Ağustos 2018
- 151
- 213
- 103
- Konu Sahibi LasTRomaNce_arzu
-
Hiç istemedim ama mecbur kaldım taşınmaya.Evet ben 12 de uyumuştum zatenevet sizin suçunuz var bile bile aynı binaya taşınmak.buradaki konuları da mı hiç takipetmediniz ?
ayrıca o nasıl misafirlik anlayışı gece 10 da gelip 1 de kalkmışlar siz zaten o saatte uyumuşsunuzdur mutemelen her normal insan gibi
Hiç istemedim ama mecbur kaldım taşınmaya.Evet ben 12 de uyumuştum zaten
Evet yukarda bana aşağıda yardım ettiği kadar yardım etmiyor.Bu konuda eşimi eleştiriyorum.Ses çıkarma konusuna gelince Kendi kendimi zor kontrol ediyorum.Ne olursa olsun ipleri koparmıyım diyorum.Çünkü eşimin öyle çok akrabası yok ailesi ile aramız açılmasın yarın çocuğum olur yüz yüze bakıcaz diyorum ama onların beklentileri yakında benim gibi sakin birinide delirticek gibi.Ya şimdi eşiniz duruma çok üzülüyormuş da, üzüleceğine siz işten gelip bin tane işe koşturana kadar o ne yapıyor kısmı asıl önemli olan. Anlattığınızdan sadece kızının ödevine yardım etmiş gibi anlaşılıyor, siz de bu arada sofra kur kaldır, çamaşır as, çay yap, servisleri hazırla, bin parçaya bölünmüşsünüz. Eşinizin ailesi ayrı gaddar elbette, tam gün çalışan bir insandan, eve gelip o kadar iş hallettikten sonra bir de misafire hizmet beklemeleri terbiyesizlik. Yardıma çok ihtiyaçları varsa, oğullarına sizi şikayet edeceklerine, ondan istesinler yardım etmesini. Ailenin kölesi filan mısınız? Bırakın küssünler, konuşsunlar, hiç taviz vermeyin, hatta gerektiğinde sesinizi çıkarın. İnsanlarla anladıkları dilden konuşmak gerekiyor bazen.
Evet eşime bile söylemiyorum ama gerçekten işte nefes alıyorum.işten çıkmayın en azından orada biraz nefes alıyorsunuzdur belki
Sizden çok eşinizin çabalaması lazım aradaki dengeyi kurmak için. Kendinizi ortam bozulmasın diye hırpalamayın. Karşı tarafın da böyle bir endişesi olsa, daha makul davranırlardı ama saçmalıyorlar, bu durumda ilişkilerin bozulmaması ya kendinizden sürekli taviz vermenize bağlı ya da eşinizin ailesiyle adamakıllı bir konuşmasına. Çocuklar için gelmiş alt katlarına yerleşmişsiniz zaten, büyük fedakarlık bence. Ne işleri varsa oğullarıyla çözsünler.Evet yukarda bana aşağıda yardım ettiği kadar yardım etmiyor.Bu konuda eşimi eleştiriyorum.Ses çıkarma konusuna gelince Kendi kendimi zor kontrol ediyorum.Ne olursa olsun ipleri koparmıyım diyorum.Çünkü eşimin öyle çok akrabası yok ailesi ile aramız açılmasın yarın çocuğum olur yüz yüze bakıcaz diyorum ama onların beklentileri yakında benim gibi sakin birinide delirticek gibi.
Gerçekten burada acılan milyontane konu var artık bilr isteye kabuk ediliyor sonra ben napayim akıl verin . Taşınmadan önce sorulsa assslaaa derdim de şimdi çekeceksiniz mecburevet sizin suçunuz var bile bile aynı binaya taşınmak.buradaki konuları da mı hiç takipetmediniz ?
ayrıca o nasıl misafirlik anlayışı gece 10 da gelip 1 de kalkmışlar siz zaten o saatte uyumuşsunuzdur mutemelen her normal insan gibi
Hem geç geliyorlar hemde geç kalkıyorlar.Sonrada suçlu ben oluyorumMisafir niye öyle geç bir saatte geldi ki onu anlamadım erken bir saatte gelseler sen zaten Çaylarını verirdin . Asla işten ayrılma hizmetçi olursun.
Biri 11 biri 9 yaşında.Okula gidiyorlar öğle yemeğe geliyorlar.Bizde eşimle çok erken işe gidiyoruz.Ve bazen geç geliyoruz.Gün içerisinde ilgilenicek kimse olmadığı için hafta içi kv de de kalıyorlar.Çocuklar kaç yaşında peki? Ve neden sadece sizde kalmıyorlar. Bi orda bi burda onlar ve sizde sürekli bir karmaşa halündesiniz. Resti çekip çocuklara bakın ve ordan taşının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?