Hep Şikayet hep memnuniyetsizlik

e nıye sıze kızıyorlar
okadar yorgun okadar halsız okadar yardıma ıhtıyacları varsa sız gıttıysenız esınızden rıca etselerdı gelen mısafırlere cay servısıne yardım edermısın dıye esınız doldursaydı
nıye sadece sızden beklenıyor nıye sızı sıkayet edıyorlar

bence daha kotu olmadan tasının ordan

çocuklardan sorumlu olan kişi eşiniz, onlar akimin bakacağı vs onu ilglendirir, kv deninde misafiri kendi sorunu siz zaten yapacağınızı yapmışınız fazlasına gerek yok, bundan sonra siz gitmeyin eşiniz alacaksa alsın almayacaksa görsün evlatlarını gelsin evinize, sizde sadece kendi evinizin işi ile ilgilenin.
sakın ola işinizi falan da bırakmayın, çocuklar gerekirse evde yalnızda kalabilir, yaşları müsait.

Sakın isten cikmak gibi bir hataya dusme aman, sonra kv seni gundelikci gibi kullanmaya baslar, günlerine falan goturur zorla. En iyisi baska yere tasinmak, esiniz de yaninizdaymis hem ikna edersiniz.

Valla her ne olursa olsun ellerinize sağlık, daha neler yapacaksınız acaba? Bence hiç kendinizi üzmeyin beklentilerini düşürsünler bi zahmet, işten falan ayrılsam mı muhabbetini de hiiiç açmayın sakın.

Elinizden gelenin fazlasını yapmışsınız. Ben olsam araya mesafe koyardım. Öyle akşam gelip yukarıya çıkıp her şeylerini yapmayın. Evinize geçin, çocukları alın fazla da yüz göz olmayın.
Size resmen büyük ayıp etmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…