Hep Şikayet hep memnuniyetsizlik

eşin destekçiyse evinizi ayırın çocuklara bakıcı tutun, onlara minnet etmeyin mesafenizi koruyun. işten gelmiş yorulmuştur diyen yok sınırsız hizmet bekliyo yüzsüzler.onların çamaşırlarını niye asıyosun zaten birazda senmi alıştırdın acaba. kv bütün gün sapasağlam gezinmiştir, sizin oraya gittiğiniz saatte hastalanmıştır kesin

Hem geç geliyorlar hemde geç kalkıyorlar.Sonrada suçlu ben oluyorum
Saat 22:00 de misafirliğe mi gelinir allah aşkına ben o saatte pijama giyip koltukta pinekliyorum. Ben olsam söylerdim o an kv ye filan bende insanım filan sayardım

'Hep şikayet hep memnuniyetsizlik' demişsiniz ya siz onları memnun etmeye çalıştığınız için oluyor bütün bunlar.
Nasıl alıştırırsanız öyle gider.
Yüz-göz olmadan mesafe koyun.
Çocuklar onların torunu,eşinizin de kızları bakıyorlarsa size hayır işlemiyorlar.
Yaşlı insanlara laf anlatmak zordur,yormayın kendinizi.
Temizlik için yardımcı çağırın kayınvaldenize ayda iki defa, tek yardımınız bu olsun,günlük işlerini ne yapın ne sorun.
İnsanlara bak yüzsüzlükte zirve yapmışlar ağırlayamayacağı misafiri kabul etmesin,size mi güvenmiş?
Kalıp servis yapsaydınız yanlış olurdu,ondan sonra her misafirde aynı şeyi bekleyeceklerdi.

Yüzüme karşı bir şey istenilince yapamıyorum diyemiyorum benim bu kötu huyum var.Snırım oda bunu kullanıyor.Evet o gün bulunduğumuz yerde pazar vardı.Pazara gitmiş daha çok yorulmuş ve hastaymış.

işten çıkmak gibi bir saçmalıkta bulunmayın isz zaten çocuklarla ilgileniyormuşsunuz mümkünse üst kata hiç çıkmayın çocuklarla aşağıda ilgilenin siz eve geldiğiniz saat itibari ile çocuklar yukarı çıkmasın.

Hem geç geliyorlar hemde geç kalkıyorlar.Sonrada suçlu ben oluyorum
Size ne onların misafirinden.
+1

Kaynanalar gelinleri hizmetçileri gibi görüyolar ee umduğunu bulamayıncada çıldırıyolar. Birde siz işe başlarken yürekli yürekli çocuklara ben bakarım demiş olasada sıkılmış olsa gerek

Açıkçası umrumda bile olmaz
Sen kendi borunu öttürsene bu devirde başkasının çocuklarına iyi bakacak az kişi bulunur.
Onlar sana aman kızım deyip gönlünü hoş tutsun sen çok ödün veriyorsun kendinden bence.
Sen bu hayata milletin anasının gönlünü hoş etmek için mi geldin, ne halleri varsa görsün.
Hep derim iyi şeyler yaptığımda bile millet arkamdan kötü diyecekse, o zaman en azından onlara karşı kötü olurum da kötü demelerinin hakkını veririm.
Eşin de arkandaysa üzülmekle kalmaz bi icraatta bulunur.
Hayatını eşin ve ailesi kıskacında yaşamak zorunda değilsin, şu saatten sonra canın ne istiyorsa onu yap bence.

Sakın işten çıkma çalış kendi çağırmış misafiri hizmetlensin ha çağırmadi onlar gelmek istediyse yorgunum deseydi almasaydi. Bir de çocukları doldurmus onlar bile surat yaptığına göre.

Bence her akşam çıkma yukarı çıksın eşin baksın çocuklara herşeyi üstüne alırsan daha fazlasını yapmaya mecbursun gibi davranırlar ilerde...

Evet eşime bile söylemiyorum ama gerçekten işte nefes alıyorum.
benim anlamadığım gezme alışveriş vs de kv ne işinin olduğu
herşeyi bildiriyor musunuz kendisine?

ilk yapacağınız hareket bu olsun onu götürmeyin net olun.. püskürtün birkaç kere

10 da gelip 1 de giderler tabi çalışmıyor etmiyorlar yatarlar öğlene kadar.. onlara ne var ki

Daha uzak bir yere taşınma imkanınız yok mu ? Bir bahane va birşey cikmaz mi ?

Sen o evin katia sı mısın da bir hizmet gerekirse diye mutfakta bekleyeceksin?
Höst derler adama,az yiyin de uşak tutun diye ben kp ile eşim konuşurken dalardım odaya.Herkes haddini bilsin,çayını koyamayacaksa çağırmasın misafir.Ben olsam bir adım atmam o eve.Beni hizmetçi olarak görecekler,trip atacaklar,ben de gidip hizmetçilik yapacağım.Höst ki ne höst yani.

Tavrını şimdi koydun koydun! Bir kaç ay sonra alıştıklarında herşey için geç olur.

Mümkün olduğunca işlerini yapma!

Yani seni mecbur tuttukları için yapma!

Allah rızası icin elbette yardım edilir, ama lütfen hiçmetçileri olma.

Sen baştan nasıl ve nekadar müsade edersen onlar sana o kadar yaklaşır.

İşten çıkma, kızlarla çok güzel ilgilendiğinizi eski konunuzdan biliyorum, ama İnanın siz be kadar taviz verirseniz kv-kp e o kadar kıymetsiz olursunuz.

Yakın bile otursanız mesafenizi koruyun. Sizden bişey istediklerinde eşinize seslenin, Hayatım ben müsait değilim annene çay koy, yada çamaşır asıyorum babana yemek yap gibi.

Evet beni en inciten tarafta bu oldu mutfakta bekleseydi ne demek.Eşim yaşlı başlı insanlar tanımaz etmez yanlarında oturup ne yapacak arzu dediğinde mutfakta bekleseydi o zamn diyo eşimde oda insan bu evi yardımcısı değil dediğinde de annen akşama kadar senin çocuklarının arkasında geziyo hizmet edyo bu evin yardımcısımı o diyo kıyasladığı şeye bakar mısınız

Evet ben iyilik diye yapıyorum üstüme vazife kalıyor.

bu çocukların anneleri nerde bu arada yazdınız da ben mi kaçırdım?sakın işten çıkmayın,millet kendi çocuğu olduğu halde işini bırakmıyor siz eşinizin çocuklarına bakmak içinmi işten çıkacaksınız üstüne birde hizmetçilik yaptıracak

Çocukların annesi başkası ile evli çocuğu var.başka şehirde görüşmek istemiyor çocuklarla.

Çocukların annesi başkası ile evli çocuğu var.başka şehirde görüşmek istemiyor çocuklarla.

Hayatım istersen kendini parçala olmaz bunlara. Bence şu an tam tavrını koyma zamanı. Yoksa beklentileri büyüdükçe büyüyecek, olan senin huzuruna olacak. Küsüyorsa küssün, sen de tavrını koy. Sakın yumuşak olma.

Bak senin yaptığını milyonda bir kadın yapar, önce bunu bil. Kendine kıymet verki başkaları da versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…