Ben en yakın arkadaşım yüzünden delirmek üzereyim.
Kız resmen hayatını triple, şikayetle, mızmızlıkla geçiriyor.
Gerçekten yıllardır çok değer verdiğim, sevdiğim biri. Ya da biriydi mi demeliyim bilmiyorum.
Bir tek benimle arası iyi şu sıralar. Benim dışımda bütün arkadaşlarımızla kavgalı.
Arkadaş ortamında gülüp eğlenirken, biri bir şaka yapıyor. Hemen surat asıyor, hepimizin moralini bozuyor.
Bir de bütün arkadaşlarımızın dedikodusunu bana yapıyor.
En ufak bir olayda "o benim artık dostum değil" deyip milletin arkasından atıp tutuyor. Sonra yüzlerine gülüyor.
Böyle olunca da ben ona güvenemiyorum.
Sürekli ona buna söylendiği için beni de habire mutsuz ediyor.
Görüşmeye mutlu gidip, kızın yanından mutsuz ayrılıyorum .
Tek yakın arkadaşı da ben kaldım. O yüzden sürekli dibimde. Arkadaşlığı bitirmek de çözüm değil. Ne yapacağımı şaşırdım.
Kız resmen hayatını triple, şikayetle, mızmızlıkla geçiriyor.
Gerçekten yıllardır çok değer verdiğim, sevdiğim biri. Ya da biriydi mi demeliyim bilmiyorum.
Bir tek benimle arası iyi şu sıralar. Benim dışımda bütün arkadaşlarımızla kavgalı.
Arkadaş ortamında gülüp eğlenirken, biri bir şaka yapıyor. Hemen surat asıyor, hepimizin moralini bozuyor.
Bir de bütün arkadaşlarımızın dedikodusunu bana yapıyor.
En ufak bir olayda "o benim artık dostum değil" deyip milletin arkasından atıp tutuyor. Sonra yüzlerine gülüyor.
Böyle olunca da ben ona güvenemiyorum.
Sürekli ona buna söylendiği için beni de habire mutsuz ediyor.
Görüşmeye mutlu gidip, kızın yanından mutsuz ayrılıyorum .
Tek yakın arkadaşı da ben kaldım. O yüzden sürekli dibimde. Arkadaşlığı bitirmek de çözüm değil. Ne yapacağımı şaşırdım.