Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende diğer konuları okudum sen nekadr dertlisin canım yazık ya valla kşimse için kendini bukadar yıpratmana değmez oluruna bırak ki olacaklarda ortada yani bu işin sonu yok bence aldatmş seni nette yalanda söylemiş ilerde çok pişman olursun.
nişnalımla çok sorun yaşadık biti bitcek aramıyo beni.maddiyat yüzünden biti kredi çekmiş ailesi için ve onu ödüyo düğünmü onu düşünen yok .ben napıyım ne diyyim.arama dedim aramadı özür bile dileyemem hakkım yok ama halletcem dedi.aramıyo of off
Diğer konularınızı okudum, nişanlınızla olan iki sorununuz var biri maddiyat diğeri ise aldatma.
Valla arkadaşım sen özellikle maddiyata takmışın, senle nişanlanmadan önce kredi çekmiş (doğru anlamışımdır inşallah) hemde ailesi için. Bence bu normal. Çekerken sana danışmak zorunda değildi. Bende nişanlı olsam ve ailem için kredi çeksem nişanlıma sormam.
Ama bence sizin ilişkiniz epey yıpranmış, her yerden sorun için bahaneler çıkar ileride, bence şapkanı önüne alıp iyice düşün taşın.