- 11 Şubat 2018
- 146
- 55
- 28
- Konu Sahibi Floransaaa
-
İşte bende hbsag pozitif.kronik hepatit grubuna giriyorum fakat hbv dna denilen test bende negatif..yani virüs bende var fakat üremiyor..hasta değil taşıyıcı grubundayım..teşekkürlerEki Görüntüle 2247056 sizin de aşı yapılmış gibi bağışıklığınız var demek istemiştim
Zaten nikah işlemlerinde çıkıomuş genelde..bende tesAdüf yapılan kan testlerinde çıktı yoksa haberim yoktu taşıdığımdan..Benim esimde tasiyiciymis.nikah islemlerini yaptirirken ogrendik. Ben asi oldum kac dozdu hatirlamiyorum ama bir sorun olmadi cocuklarada gecmedi
Evlimisiniz?ben tasıyıcıyım
hıc asagılanmadım ne alaka yahu
evet cocugumda varEvlimisiniz?
çok kafanıza takmışsınız. bir çok insan taşıyıcı ve bunu evlenirken yapılan kontrolde öğreniyor. kafaya takacak birşey yok. evlenirken eşiniz aşı olacak. ki bence herkes zaten olmalı. bebeğinize karnınızdayken bulaşmıyor. doğar doğmaz onada aşı yapılıyor. ve emerken bulaşmasın aşının koruyuculuğu hemen başlasın diye ek bir aşı daha yapılıyor. bu kadar. hayatınızı zindan etmeyin. etrafınızda ne kadar taşıyıcı var bir bilseniz. aşşağılayacak bir şey yok ayrıca sizi evlenirken aşağılayan adamla evlenmeyin zaten. bugün bunun için aşağılar yarın kilo aldınız diye öbür gün giydiğiniz elbise içinMerhaba,bir önceki açtığım konuda da biraz bahsettim ama aranızda hepatit b taşıyıcısı olan varsa yardımlaşmak ve destek almak istiyorum.Ben 2 yıl önce tesadüf yapılan kan testimde hepatit b taşıyıcısı olduğumu öğrendim ve öğrendiğim günden beri bunalımdayım.toplumda hepatit b taşıyıcısı olanların dışlandığı bir sürü yazı okudum.bekarım eğer ilerde evlilik olursa nasıl söylerim ne tepki alırım bilmiyorum.Ben ilkokulda kulağımı deldirme işleminden sonra sarılık geçirdim.fakat iyileştim geçti bitti sanıyordum.belki bu konudaki cahilliğimden hiç üstüne düşüp de hepatit b yi araştırmadım.meğersem taşıyıcı olarak kalmışım haberim yok.evlenirken bazıları karşı tarafı aşşağılayarak terk ediyormuş böyle yazılar okudum ve moralim çok bızuldu inanın.bu sebepten 2 yıldır depresyon ve takıntı tedavisi görüyorum..hepatit b taşıyıcısı yada yakını olanlar bu durumla nasıl başettiniz,evli olanlar evlenirken sorun yaşadınız mı yardımlarınızı bekliyorum..
Haklısınız çok teşekkür ederim desteğiniz içinçok kafanıza takmışsınız. bir çok insan taşıyıcı ve bunu evlenirken yapılan kontrolde öğreniyor. kafaya takacak birşey yok. evlenirken eşiniz aşı olacak. ki bence herkes zaten olmalı. bebeğinize karnınızdayken bulaşmıyor. doğar doğmaz onada aşı yapılıyor. ve emerken bulaşmasın aşının koruyuculuğu hemen başlasın diye ek bir aşı daha yapılıyor. bu kadar. hayatınızı zindan etmeyin. etrafınızda ne kadar taşıyıcı var bir bilseniz. aşşağılayacak bir şey yok ayrıca sizi evlenirken aşağılayan adamla evlenmeyin zaten. bugün bunun için aşağılar yarın kilo aldınız diye öbür gün giydiğiniz elbise için
Bence baştan evlilik yoluna girdiğiniz de söylerseniz anlayışla karşılar sonuçta hepimiz ciddi hastalıklar adayıyız. Tedavisi çaresi varmış. Üzülmeyin zaten böyle bir şeyden ayrılan insan için şükür etmek gerekir ilerde ilk zorlukta yanınızda olmadığında daha çok üzülür insan. Hakkınızda hep hayırlısı olsun inşallahMerhaba,bir önceki açtığım konuda da biraz bahsettim ama aranızda hepatit b taşıyıcısı olan varsa yardımlaşmak ve destek almak istiyorum.Ben 2 yıl önce tesadüf yapılan kan testimde hepatit b taşıyıcısı olduğumu öğrendim ve öğrendiğim günden beri bunalımdayım.toplumda hepatit b taşıyıcısı olanların dışlandığı bir sürü yazı okudum.bekarım eğer ilerde evlilik olursa nasıl söylerim ne tepki alırım bilmiyorum.Ben ilkokulda kulağımı deldirme işleminden sonra sarılık geçirdim.fakat iyileştim geçti bitti sanıyordum.belki bu konudaki cahilliğimden hiç üstüne düşüp de hepatit b yi araştırmadım.meğersem taşıyıcı olarak kalmışım haberim yok.evlenirken bazıları karşı tarafı aşşağılayarak terk ediyormuş böyle yazılar okudum ve moralim çok bızuldu inanın.bu sebepten 2 yıldır depresyon ve takıntı tedavisi görüyorum..hepatit b taşıyıcısı yada yakını olanlar bu durumla nasıl başettiniz,evli olanlar evlenirken sorun yaşadınız mı yardımlarınızı bekliyorum..
Kesinlikle haklısınız,ben internetten o kadar kötü yorumlar okudum ki,beynim hiç pozitif düşünce üretemez olmuştu..burdaki yazılanlar bakış açımı değiştirdi bir parça olsa da..çok saolun..Bence baştan evlilik yoluna girdiğiniz de söylerseniz anlayışla karşılar sonuçta hepimiz ciddi hastalıklar adayıyız. Tedavisi çaresi varmış. Üzülmeyin zaten böyle bir şeyden ayrılan insan için şükür etmek gerekir ilerde ilk zorlukta yanınızda olmadığında daha çok üzülür insan. Hakkınızda hep hayırlısı olsun inşallah
Siz aşı olduysanız taşıyıcı değilsiniz ki...taşıyıcılarda aşı birşeye yaramıyor..aşı hiç hepatit geçirmemişlerde işe yarıyor bağışıklık kazandırıyor..birkere bu virüsü kaptıysanız aşı işe yaramaz ki..bırcok ınsan tasıyıcı ve tasıyıcı olduklarının farkında olmayan da cok kısı var
asısı var cok basıt ben cok kucuk yastaydım asısını oldum
ayakustu gecırmısım sarılık oldum hafıf geldı gectı asımı da oldum
Siz aşı olduysanız taşıyıcı değilsiniz ki...taşıyıcılarda aşı birşeye yaramıyor..aşı hiç hepatit geçirmemişlerde işe yarıyor bağışıklık kazandırıyor..birkere bu virüsü kaptıysanız aşı işe yaramaz ki..
Annem hepatit b tasiyicsi butun aile asi olduk artk onada nerden bulasti bilmioz.anneminde psikolojsi bozuldu kendini pis hissediyo surekli.evlilik konusuna gelince esinde asi olunca bulasmiyo ona.ben sorun etmedim ama annem sorun etti bide ablam baya uzaklasti hastalik kaparim korkusuyla suan oda korkuyu atti.asi sayesinde cozuluyo problem dert etmeynMerhaba,bir önceki açtığım konuda da biraz bahsettim ama aranızda hepatit b taşıyıcısı olan varsa yardımlaşmak ve destek almak istiyorum.Ben 2 yıl önce tesadüf yapılan kan testimde hepatit b taşıyıcısı olduğumu öğrendim ve öğrendiğim günden beri bunalımdayım.toplumda hepatit b taşıyıcısı olanların dışlandığı bir sürü yazı okudum.bekarım eğer ilerde evlilik olursa nasıl söylerim ne tepki alırım bilmiyorum.Ben ilkokulda kulağımı deldirme işleminden sonra sarılık geçirdim.fakat iyileştim geçti bitti sanıyordum.belki bu konudaki cahilliğimden hiç üstüne düşüp de hepatit b yi araştırmadım.meğersem taşıyıcı olarak kalmışım haberim yok.evlenirken bazıları karşı tarafı aşşağılayarak terk ediyormuş böyle yazılar okudum ve moralim çok bızuldu inanın.bu sebepten 2 yıldır depresyon ve takıntı tedavisi görüyorum..hepatit b taşıyıcısı yada yakını olanlar bu durumla nasıl başettiniz,evli olanlar evlenirken sorun yaşadınız mı yardımlarınızı bekliyorum..
Şu anda eğer hbsag denilen değeriniz negatifse kurtulmuşsunuz demektir..ana hbsag denilen değer pozitifse taşıyıcısınızdır ve siz değil de karşınızdaki insan aşılanır..inşallah siz de negatiftir ve söylediğiniz gibi kurtulmuşsunuzdur..valla yaptılar tedavı amaclı bırseyler
ortaokulda okuyordum ozaman rapor alınmıstı tahlıller yapılmıstı epey
Evet aşı sayesinde çözlüyor ama hastalık psikolojisi sanırım taşıyan bilir bunu insan kendini gerçekten pis ve değersiz hissediyor..ben de psikolojik destek alıyorum bu konuda..Annem hepatit b tasiyicsi butun aile asi olduk artk onada nerden bulasti bilmioz.anneminde psikolojsi bozuldu kendini pis hissediyo surekli.evlilik konusuna gelince esinde asi olunca bulasmiyo ona.ben sorun etmedim ama annem sorun etti bide ablam baya uzaklasti hastalik kaparim korkusuyla suan oda korkuyu atti.asi sayesinde cozuluyo problem dert etmeyn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?