Hepimize sağlıklı güzel gebelikler dilerim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ordinary Personn

Kalbiniz kaderiniz olsun..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
1.267
1.241
133
Herkese merhaba hamile olduğumu yeni öğrendim. Severek takip ettiğim doçent doktor Mehmet Fatih Karslı bu yolda en büyük sebebim oldu. Hocamız doğal yollarla gebe kalma fonksiyonel gebelik üzerine çalışmalar yapıyor. Duyan oldu mu ? Birilerine sebep olup güzel dua alırsam ne mutlu bana. Ben burada çok teselli aradım. Hamile kalmak için çözümler arayışlar içerisindeydim. Pek çok şeyi burada öğrendim. Umut dolu hikayeleri okudukça mutlu olurdum. Hamilelerden tavsiye isterdim. Çok güzel ve zorlu süreçler yaşadım. Umarım bende birilerinin hayatına dokunabilirim.. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun…

Hayirli olsun sizin adiniza çok sevindim. Hocanin onerdigi butun takviyeleri kullandiniz mi nasil oldu ne kadar surede gebe kaldiniz mfk ile
Benim eşimde ileri hız yüzde 1 di sadece. Arı sütü karışımını kullandık. Sabah 1 akşam 1 kaşık olacak şekilde. Ve o ay hamile kaldım şükürler olsun. Keçi boynuzlu olanı tercih ettim sperm hareketlerine faydalı olduğu için.

Benim eşimde ileri hız yüzde 1 di sadece. Arı sütü karışımını kullandık. Sabah 1 akşam 1 kaşık olacak şekilde. Ve o ay hamile kaldım şükürler olsun. Keçi boynuzlu olanı tercih ettim sperm hareketlerine faydalı olduğu için.
Ne güzel maşallah. Ben de ari sutu karisimi aldim ama baska marka bakalim deniyoruz bir seyler:)

Ne kullandınız acaba bende ilk gebeliğimde bakmıştım kendiliğinden hamile kalmıştım bebek gidince takibi bıraktım üzüntüden birçok çeşidi var çünkü bizde engel yok deniyoruz sadece

Peki siz başka ne kullandınız, 3 2 3 uyguladiniz mi acaba?
Bu arada hayırlı uğurlu olsun saglikla kucağınıza alın 💕

Ne güzel maşallah. Ben de ari sutu karisimi aldim ama baska marka bakalim deniyoruz bir seyler:)
İnan çok etkisi oluyor. Sağlıklı beslenmek gerçekten çok önemli. Ben hep sperm kalitesini arttırıcı gıdaları araştırırdım. En başta keçi boynuzu ve bal geliyor ❤️ Umarım faydasını görür hamile kalırsın canım❤️

Ne kullandınız acaba bende ilk gebeliğimde bakmıştım kendiliğinden hamile kalmıştım bebek gidince takibi bıraktım üzüntüden birçok çeşidi var çünkü bizde engel yok deniyoruz sadece
Canım ne güzel hamile kalabilmişsin. Bence faydasını görürsün hiçbir şey olmasa bile sağlıklı olmuş olursun. İnşallah en kısa sürede yeniden gebe kalırsın 🙏❤️

Peki siz başka ne kullandınız, 3 2 3 uyguladiniz mi acaba?
Bu arada hayırlı uğurlu olsun saglikla kucağınıza alın 💕
Çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah🙏 Biz arı sütü bal propolis keçi boynuzu karışımını kullandık faydasını gördü eşim. Evet 3-2-3 yöntemini denedik.

Kullandığımız karışım artık kapsül şeklinde. Hocamızın ilk tavsiye ettiği şey eş paketi. İçinde her şey var.

Sizde problem var mı sende ya da eşinde? Mesela bizde sperm ileri hareket sorunu vardı ? Sizde öyle bişey var mı ?
Yok canım yani biz baktırmadık ben daha önce hamile kaldığım için ama kendi kadın doğum doktoruma gidiyorum 2-3 ayda bir sıkıntı olmadığını söylüyor sadece destek amaçlı benim istediğim

Bu ikisini göstereceğim yarın randevum var bana yeterli gibi mfk ile arkadaşlarmış zaten onada bir danışayım 😊🤗

Eklentiler

• 5610D023-685C-48CC-970E-BED17E4C314C.webp
    5610D023-685C-48CC-970E-BED17E4C314C.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 44
  • FBE84F43-E760-422E-9110-090DD8EFEA1D.webp
    FBE84F43-E760-422E-9110-090DD8EFEA1D.webp
    17 KB · Görüntüleme: 54
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X