Canım durumun ilginç geldi ... Özellikle omzuna yattığında verdiği tepki çok ilginç. Belki insanların içinde çok samimiyetten hoşlanmıyordur olabilir ama bunu liseli aşıklar gibi diyerek belirtmesi çok garibime gitti.
İlgisizlik benim içinde çok sinir bozucu bir durum , aslında genelde erkekler başta çok ilgili olurlar neden böyle anlam veremedim.
Ama üzülme sen sakın , hepsi aynı çünkü.
cepde görüyolar bizi..her buluşma teklifine atlama canım..bigün git 10 gün gitme..nerde olduğunu söyleme..
herşeyin ortada olduğu bi insan hayatı kmsenin dikkatini çekmez..sonunu bildiğin bi filmi izlemek istermisin ??
cepde görüyolar bizi..her buluşma teklifine atlama canım..bigün git 10 gün gitme..nerde olduğunu söyleme..
herşeyin ortada olduğu bi insan hayatı kmsenin dikkatini çekmez..sonunu bildiğin bi filmi izlemek istermisin ??
hııım 4 ay o kadar uzun değil.Ama bu tipler sen izin verdiğin sürece yılan hikayesi gibi sürer.Sen pes edince oda pek aldırmaz.Hatta bunlar varya el altından hiç boş durmaz.Ama istiyorsan emek ver.Fazla ilgi gösterme.Ona göre ayar yapmalısın kaba tabirle.Kontrolünü kaybetme çok fazla.Herkes çok ilgiden hoşlanmaz.Ben öyleyim mesela.Ama beni hiç tınlamayanıda anca dört ay bilemedin 6 ay çekerim.Sonra kendime rağmen rotamı değiştiririm.Güçlü olmazsak ne yazıkki bu hayatta büyük balık küçük balığı yer.Biraz uyanık olanlar uzun yaşayabiliyor.Kalbin pır pır sıkıldın şimdi belki benden.
ama biraz kulll ol canım.İçin başkaysada.
4 ay diyorsun daha çok kısa bir süre belki de seni kabullenememiştir daha bazı şeyleri de gizli tutuyordur şimdi değil mi? bence sıkma canını sen oluruna bırak
Çok dogru bır tespıt tebrıkler!! bende her zaman onu ıstedım ama hayatıma bır turlu gecıremdım nedendır anlamıs degılım sımdı evlıyım ama flort donemlerımde ınanın hep fino oldum gel dedı geldım gıt dedı gıttım cok ısım oldugu halde onun ıcın erteledım cok yanlıs bılıyorum ama sevdıgın ıcın katlanıyorsun kı degmezmıs hayat senın hayatın yasamak lazım kımse ıcın gozyası dokmeye degmez herzaman kacan kofalanır felsefesıne ınandım ama hıc uygulayamadım buda benım zayıf karakterımden kaynaklanyor sanırım yada sevgıye cok muhtaç oldugumdan sanırım bılmıyorum adı ne olursa olsun 3 gunluk dunyada hıc bırsey ıcın sıkıntı yapmaya gelmez hangı sarkıyı dınlamak lazımmış hadı hep beraber avazımız cıktıgı kadar ALDIRMAAA DELİİ GONLUUUM GİDEN GİTSİN SEN SARKILAR SOYLE ICINDEN BOSVEEERRRRRRR:)))) MUTLU KALIN....
Çok dogru bır tespıt tebrıkler!! bende her zaman onu ıstedım ama hayatıma bır turlu gecıremdım nedendır anlamıs degılım sımdı evlıyım ama flort donemlerımde ınanın hep fino oldum gel dedı geldım gıt dedı gıttım cok ısım oldugu halde onun ıcın erteledım cok yanlıs bılıyorum ama sevdıgın ıcın katlanıyorsun kı degmezmıs hayat senın hayatın yasamak lazım kımse ıcın gozyası dokmeye degmez herzaman kacan kofalanır felsefesıne ınandım ama hıc uygulayamadım buda benım zayıf karakterımden kaynaklanyor sanırım yada sevgıye cok muhtaç oldugumdan sanırım bılmıyorum adı ne olursa olsun 3 gunluk dunyada hıc bırsey ıcın sıkıntı yapmaya gelmez hangı sarkıyı dınlamak lazımmış hadı hep beraber avazımız cıktıgı kadar ALDIRMAAA DELİİ GONLUUUM GİDEN GİTSİN SEN SARKILAR SOYLE ICINDEN BOSVEEERRRRRRR:)))) MUTLU KALIN....
Oluruna bırakıyorum zaten 4 aydır, ama ne zamana kadar bırakabilirim ki, kabullenemese gelmezdi, gelmeseymiş o zaman, geldi kendisi, seviyorum, istiyorum seni dedi canım, aman anlamıyorum ben bu erkek milletini yaa.
Kızlar, buluştuk bugün, oturduk konuştuk baya bi, anlattım içimdekileri, kafamdaki soruları sordum, hepsini hallettik çok şükür :), çok mutluyum :), Allah bozmasın, paylaşayım, haber vereyim sizlere dedim. :)
Hadii bakalım ALLAH mutlulugunu daım etsın ne sen uzul nede bızı uz:)))
ilgisizliğin alasını gördüm yok ya olmayınca olmuyo o kadar uyarmalar konuşmalar boş....
o yoluna ben yoluma
tatata taaaammmmm:)))
işte mutlu son:)))
çok sevindim canım... Allah tamamına erdirsin..:)
Doğru diyorsun canım aslında, ama ben iyice konuştum bu sefer benimkiyle, herşey yoluna girdi. :)
sana son bir şey söyleyeceğim...
noolur çok üzülme... ama eğer bu adamın hayatında başka bir kadın yoksa ben de ben değilim.. o kadar eminim!
şimdi inanmak istemeyeceksin.. 15 yıl sonra benim yaşıma geldiğinde de "ben nasıl görememişim" diye düşüneceksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?