Hepimizin derdi aynı mı ? İlgisizlik!

bi 'kusura bakma'demesini bilsn.. qönül almayı blsn .. her dk msj heralde gsel olmaz. cnm dediklermi yap, takma.. o uyuyo sende uyu.. hadi ii qeclr..

sen üzülme de... bizim için önemli olan bu...

inşallah güzel haberlerini alırız.

kendine çok iyi bak:)))

bi 'kusura bakma'demesini bilsn.. qönül almayı blsn .. her dk msj heralde gsel olmaz. cnm dediklermi yap, takma.. o uyuyo sende uyu.. hadi ii qeclr..

Aynen, dediğim gibi çok fazla şey beklemiyorum ki, tamam canım yapıcam, çok teşekkür ederim, iyi geceler sana da.

Sana aşığım, seni seviyorum ama bekle biraz, sabret diyor sürekli, anlamadım ki bende neyi bekleyeceğimi, dengesizsin dedim, bi söylediğin diğerini tutmuyor dedim, dengele o zaman beni, buda senin elinde diyor.

sana son bir şey söyleyeceğim...

noolur çok üzülme... ama eğer bu adamın hayatında başka bir kadın yoksa ben de ben değilim.. o kadar eminim!

şimdi inanmak istemeyeceksin.. 15 yıl sonra benim yaşıma geldiğinde de "ben nasıl görememişim" diye düşüneceksin...

Cnm dediğim gbi seni sevip sevmediği hakkında bşy diyemcm, bilmedidğm bşye hakkında aklını karıştırmaya hakkım yok.. ama çok çok seviyosa tavırlarından bi anlam çıkarıp kendine çeki düzen verir.. ha sorunları varsa alsın karşısına 'canım sorunlarm var, 1 ay alttan al beni, herşeyi düzelticem' desn..sende anlarsn onu ama konuşmak yerine huzursuzluk çıkarıo bellki ki

yolda sızın sarılmak ıstemenıze tepkı gostermesı kotu olmus..
ama ayrılıgı da kabul etmemiş
sevıyor gibi geldı hal boyleyken
ama ılgınc bırı
ya onu oyle kabul edın ıkınızede huzursuzluk vermeyın yada ayrılın...

Bilemiyorum ki canım, kafam karmakarışık şu an, eğer öyle bişey varsa ki , o zaman görür o.

Aynen aynen, en basitinden bi örnek vereyim canım, geçenlerde de aramızda bi para muhabbeti geçmişti, bi para bulamadın mı, bu kadar mı zordu dedim, bi yere gitmesi gerekiyordu ama parası olmadığından gidemedi, neyse işte, bulamadım dedi, bende annengilden isteseydin dedim, ben bu yaşıma kadar kendi paramı kendim kazandım, istemedim ailemden hiç, bu yaşımdan sonra da hiç istemem diye sert çıktı, arkadaşlarından isteseydin dedim, benim arkadaşlarıma ne kadar çok borcum var biliyor musun, isteyemezdim dedi, herşeye bi bahane buluyor, şaşırdım artık ne yapacağımı yaa, ben ona destek olmaya çalışıyorum, yanında olmaya çalışıyorum, onun yaptığına bakın kızlar.

Desteğine adam gbi karşılık vermediği halde anlayış bekliyo senden.. harbidn kütük.. diorum ya sende bundan sonra dünyanın en anlayışsız, umursamaz ve becil insanı ol o zmaan görsn baaklm

İlginç mi, hemde ne ilginç canım yaa, çözemedim bi türlü, çözülmez de zaten bu erkek milleti, çözenin ellerinden öpücem valla, kabul ediyorum zaten, etmeye çalışıyorum, ama hep bişeylere kulp buluyor, ayrılmayı da kendisi istemiyor.

Desteğine adam gbi karşılık vermediği halde anlayış bekliyo senden.. harbidn kütük.. diorum ya sende bundan sonra dünyanın en anlayışsız, umursamaz ve becil insanı ol o zmaan görsn baaklm

İnşallah yapabilirim canım, yapıcam artık, yapmak zorundayım.

sen kesin çok güzel bir kızsın.. sayende bu şımarık hödüğün de şanı yürüyor...

Kimse senden kıymetli değil.. yazık değil mi değerli zamanını bi kütük için harcaman...

ben de saatlerdir bunu anlatmaya çalışıyorum canım... adam şımarık hödük...üstelik de hayatında başka biri olduğunu düşünüyorum ben. bütün belirtiler var adamda

sen kesin çok güzel bir kızsın.. sayende bu şımarık hödüğün de şanı yürüyor...

Çok teşekkür ederim canım :), giydiğim kıyafete karışıyor, makyajıma karışıyor, mesela birazcık açık giyinsem, açık derken yanlış anlaşılmasın, birazcık mesela göğüs dekoltem olsa şu önünü kapatsana sen, herkes bakıyor, milletin ağzına laf mı verceksin, giyme bi daha böyle, giy ama baş başayken giy, sadece bana özel diyor, geçenlerde giymiştim mesela, gömleğin düğmesi açıktı biraz, geldi kendisi ilikledi düğmeyi, bende yapabilirdim söyleseydin dedim, ben yaptım işte ama yaparken de gözüm kaydı ne yalan söyliyeyim dedi, bende millet bakıyor diye kızıyorsun kendin de bakma o zaman dedim, ben bakarım ama yanımdaki kıza baktırmam dedi, ağır makyaj yapmam, ağır makyaj yapma, öyle garip duran, çürümüş gibi kokan bi suratı öpemem ben diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…