bi 'kusura bakma'demesini bilsn.. qönül almayı blsn .. her dk msj heralde gsel olmaz. cnm dediklermi yap, takma.. o uyuyo sende uyu.. hadi ii qeclr..Canım ben özel hayatı olmasın mı dedim, tabi ki olucak, ama ben nasıl her attığım adımı ona haber veriyorsam oda bana haber versin, ilgilensin istiyorum sadece, çok şey mi istiyorum ki, ben birazcık geç cevap yazınca hemen sorguya çekmesini biliyor ama, niye geç verdin, ne yaptın, ne oldu diyor, aynılarını ben yapınca suç oluyor, anlatmak istediğim buydu.
pardon ama neyi bekleyecekmişsin?
bi 'kusura bakma'demesini bilsn.. qönül almayı blsn .. her dk msj heralde gsel olmaz. cnm dediklermi yap, takma.. o uyuyo sende uyu.. hadi ii qeclr..
Sana aşığım, seni seviyorum ama bekle biraz, sabret diyor sürekli, anlamadım ki bende neyi bekleyeceğimi, dengesizsin dedim, bi söylediğin diğerini tutmuyor dedim, dengele o zaman beni, buda senin elinde diyor.
sen üzülme de... bizim için önemli olan bu...
inşallah güzel haberlerini alırız.
kendine çok iyi bak:)))
sana son bir şey söyleyeceğim...
noolur çok üzülme... ama eğer bu adamın hayatında başka bir kadın yoksa ben de ben değilim.. o kadar eminim!
şimdi inanmak istemeyeceksin.. 15 yıl sonra benim yaşıma geldiğinde de "ben nasıl görememişim" diye düşüneceksin...
Cnm dediğim gbi seni sevip sevmediği hakkında bşy diyemcm, bilmedidğm bşye hakkında aklını karıştırmaya hakkım yok.. ama çok çok seviyosa tavırlarından bi anlam çıkarıp kendine çeki düzen verir.. ha sorunları varsa alsın karşısına 'canım sorunlarm var, 1 ay alttan al beni, herşeyi düzelticem' desn..sende anlarsn onu ama konuşmak yerine huzursuzluk çıkarıo bellki ki
Aynen aynen, en basitinden bi örnek vereyim canım, geçenlerde de aramızda bi para muhabbeti geçmişti, bi para bulamadın mı, bu kadar mı zordu dedim, bi yere gitmesi gerekiyordu ama parası olmadığından gidemedi, neyse işte, bulamadım dedi, bende annengilden isteseydin dedim, ben bu yaşıma kadar kendi paramı kendim kazandım, istemedim ailemden hiç, bu yaşımdan sonra da hiç istemem diye sert çıktı, arkadaşlarından isteseydin dedim, benim arkadaşlarıma ne kadar çok borcum var biliyor musun, isteyemezdim dedi, herşeye bi bahane buluyor, şaşırdım artık ne yapacağımı yaa, ben ona destek olmaya çalışıyorum, yanında olmaya çalışıyorum, onun yaptığına bakın kızlar.
yolda sızın sarılmak ıstemenıze tepkı gostermesı kotu olmus..
ama ayrılıgı da kabul etmemiş
sevıyor gibi geldı hal boyleyken
ama ılgınc bırı
ya onu oyle kabul edın ıkınızede huzursuzluk vermeyın yada ayrılın...
Desteğine adam gbi karşılık vermediği halde anlayış bekliyo senden.. harbidn kütük.. diorum ya sende bundan sonra dünyanın en anlayışsız, umursamaz ve becil insanı ol o zmaan görsn baaklm
kaç yasında bu sahıs
ve yogun bır ısı mı var:26:
İlginç mi, hemde ne ilginç canım yaa, çözemedim bi türlü, çözülmez de zaten bu erkek milleti, çözenin ellerinden öpücem valla, kabul ediyorum zaten, etmeye çalışıyorum, ama hep bişeylere kulp buluyor, ayrılmayı da kendisi istemiyor.
İnşallah yapabilirim canım, yapıcam artık, yapmak zorundayım.
Kimse senden kıymetli değil.. yazık değil mi değerli zamanını bi kütük için harcaman...
sen kesin çok güzel bir kızsın.. sayende bu şımarık hödüğün de şanı yürüyor...
ben de saatlerdir bunu anlatmaya çalışıyorum canım... adam şımarık hödük...üstelik de hayatında başka biri olduğunu düşünüyorum ben. bütün belirtiler var adamda[/QUOT
Hıhı.. bak canın sıkılıyo kaç saattir ama 'O'=? Uyuyo.. Başka biri var mı yok mu onu bilemicem ama yüz vermiş arkadaşımız.. yada adam kndini bi halt sanıyo.. gerçi orası öle de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?