Hepimizin derdi aynı mı ? İlgisizlik!

Rosemaryy

He loves me.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
1.744
7
106
İzmir
Kızlar merhaba, hepiniz de olduğu gibi benim derdim de sevgilimin ilgisizliği, 4 aydır çıkıyoruz, ben ne kadar ilgiliysem oda tam aksine çok ilgisiz, aldım karşıma konuştum bi gün, anlattım derdimi, benim yapım böyle, yapamam edemem, soğuk adamım, zaman lazım, çok acele ediyorsun, ben anı yaşayalım istiyorum, öyle pat deyince olmaz herşey dedi, mesela geçen gün buluştuğumuzda koluna girdim, omzuna başımı yasladım, ne bu böyle birbirinden hiç ayrılamayan liseli aşıklar gibi, içime girceksin nerdeyse, millet bize bakıyor, ben milleti kendime baktırmam, laf ettirmem, elalemin içinde yapma böyle şeyler, baş başayken yap ama halk arasında yapma dedi, bende hemen ayrıldım, uzaklaştım, bu sefer de çok uzatıyorsun, bilmem ne dedi, seni seviyorum, içimdesin ama böyle şeyleri yaşamayalı çok uzun zaman oldu, unuttum, bi an olunca garipsiyorum dedi, anlamıyorum ben, insan sevdiğiyle herşeyi yapmak istemez mi, herşeyi derken yanlış anlaşılmasın dediklerim, bu hep böyle mi sürcek, eğer böyle sürcekse ben yapamıcam, görüşmeyelim dedim, olmaz öyle şey, yapamam ben görüşmeden senle, birbirimizsiz yapamayız biz, ayrılsak bile barışırız hemen dedi, mesela daha az önce şöyle bişey oldu, mesajlaşıyorduk, birden kesildi mesaj atmadı, ne yapıyorsun, beni unuttun, bi cevap ver yazdım, ee arkadaş geldi, dışarı çıktık, yürüyoruz, ne var bunda yazmış, bende çok sinir oldum, iyi siz devam edin yürüyüşünüze ben rahatsız etmiyim sizi yazdım, yaa canım biliyorum ilgi istiyorsun ama yanımda arkadaşım var, parkta oturuyoruz ne yapayım yazmış, mesajlaşırken yada telefonda konuşurken gülüm, balım, canım, aşkım, rosemarycim diyor hep sürekli, ama yüz yüze gelince hiç bişey yok yani yapmıyor, söyleyin şimdi ben mi çok abartıyorum ?

Son düzenleme:
Bu nasıl davranış şekli böyle,kusura bakma ama canım biraz dengesiz sevgilin varmış..liseli aşık olmak kötü bir şey mi ya da siz neden çıkıyorsunuz iş görüşmesi yapın oldu olcak bu kadar resmiyete,acilen yontman lazım canım çok acil

Son düzenleme:
Bunların hepsi ayrı bir cins.. Benimki de başbaşayken nasıl bir melek, nasıl ilgili biri, ama başka ortamlarda da dengesiz.. Misal biz normalde çok yakınızdır, arkadaş ortamına girerken bak bu x ile y bizim kadar yakın değiller dikkat edelim falan, ya da kız kardeşi ve sözlüsüyle bir yere gittik ceketimi gözünün içine baktım o kadar tutmadı(normalde hep tutar) neymiş kardeşi varmış sözlüsü varmış, başbaşayken yaparmış ama orada beklemeyecekmişim vs. vs. hepsi dengesiz canım bunların çözen biri bulunsun, alnından öpeceğim valla..

banada garip geldi canım davranışları ama şu da bir gerçek erkekler bizim gibi değiller.
daha sıkılganlar, üstlerine çok düşülmesinden hoşlanmıyorlar.
biz üzülsek konuşsak hemen dır dırcı oluyoruz.
biraz daha gözlemle canım bakalım.
kimi erkek yapısı gereği dışarıda çok yakın olmak istemez.
utanırlar.

Evet canım aynen öyle, çok dengesiz davranıyor, yüzüne de söyledim zaten, dengele o zaman beni dedi, doğru diyorsun canım, yontmam lazım lazım da nasıl yontmam lazım ?

Evet canım aynen öyle, çok dengesiz davranıyor, yüzüne de söyledim zaten, dengele o zaman beni dedi, doğru diyorsun canım, yontmam lazım lazım da nasıl yontmam lazım ?

sen de ilgisiz davranırsan anca anlar canımm.
yoksa ne desen boş.

garip valla öyle yaşamayalı çok olsada 4 ayda sana alışması için yeterince uzun b süreç bence ve sen onunsan bunu belli etmesi için koluna girmende bi sakınca yok neyden çekinyor anlayamadım dışarda bi dünya sevgili var ve kol kola girmeyi bırak hallerini görsen yatak odalarındalar sanırsın koluna grmen ellaleme neki :44:

Aynen canım yaa, valla, anlayamadım gitti bi türlü, benimki de aynen böyle işte, millet laf edermişmiş, kötü düşünürmüşmüş, öyle diyor.

sen de ilgisiz davranırsan anca anlar canımm.
yoksa ne desen boş.

Davrandım canım davrandım, geçen gün yaptım daha, bu sefer de ne oldu böyle birden bire, soğudun, bilmem ne demeye başladı, bende kendinde ara biraz sorunu, düşün anlarsın dedim.

Bende aynılarını söyledim, ama dinlemiyor ki, yok elalem ne der, ne düşünürmüş, bende sanki ben senin kucağında mıyım ki, öyle diyorsun dedim, uygunsuz bişey yapmıyoruz ki dedim, millet neler neler yapıyor dedim, biz millet miyiz, biz onlar gibi olmayalım, biz olgun insanlarız dedi.:26:

Boş ver üstüne gitme ama mesela bir yerde dolaşırken çek bir kenara baktın kimse yok küçük bir öpücük kondur bu hoşuna gider =) kalabalıktan rahatsız olması normal.. Sana değer veriyor millet yanlış anlamasın sana laf gelmesin istiyor.. Erkek arkadaşım kendi anlatmıştı 'lise zamanları çıktığım kızları bizim sokaktan öpe öpe geçirirdim çünkü hepsi değersizdi diye..' ama ben onların mahalleye yaklaşınca elimi bile tutmaz, bir laf gelir bir şey olur diye..

bende biraz çatlak kaçarım o büyüttü sanki beni olgunlaştırdı ama dışardaysak hemen alır kolunun altına sanki dışardaki herkes beni beklior bana saldırcaklar gibi geripler valla çözmek zor

Üstüne gitmiyorum canım zaten, çok yoğun çalışıyor, çalıştığı saatlerde o mesaj atmadan atmıyorum, o aramadan aramıyorum, sıkmamaya çalışıyorum, bi ara bu kadar çok fazla gelme üstüme düşme demişti, geri çektim bende kendimi böyle dedikten sonra, ama sonra rahatsız olmuş bu durumdan, bu sefer de devamlı ilgi alaka istiyor, çözemedim valla yaa.

Zamanın,sabrın ve sevgin varsa hallersin canım ama çok sabır ister ama bir kere sana bağlanırsa sözünden çıkmaz..yöntemlerini sen bul yani amaç seni farklılaştırmak değil sadece nasıl davranacağını bilmen lazım canım..mesela bazen konuşmaktan daha çok susmak gerekebilir,yani baktın söylenmekten rahatsız oluyor,sus ama canını yaksın suskunluğun yakındayken bile yapabilirsin,vs bunun gibi şeyler..ama tabi huyları nasıl, aranızdak bağ nasıl en iyi sen biliyorsun

istesin boşver...:)) sen bu şekilde devam et..

hayatın en basit kuralını uygula "kaçan kovalanır"

bende biraz çatlak kaçarım o büyüttü sanki beni olgunlaştırdı ama dışardaysak hemen alır kolunun altına sanki dışardaki herkes beni beklior bana saldırcaklar gibi geripler valla çözmek zor

Bi çözsem zaten dişimi kırıcam yemin ederim yaa, al işte şimdi mesaj attım kaç tane, hiç birine cevap gelmedi, cevap yok adamdan yaa, ben deliriyorum burda böyle sinirden, o orda kim bilir ne haltlar karıştırıyor.

Sabrediyorum canım zaten, dişimi sıkıyorum, hep alttan alıyorum, aman bişey olmasın, şöyle olmasın böyle olmasın diye, çok inatçı canım yaa, balık burcu bide, çok iyi bilirim balık burcunun özelliklerini, kendim de balık burcuyum çünkü.

Kelin ilacı olsa zaten... Ben 2 yıldır çözemedim..

Ama çözdüğüm bir şey varsa o da tatlı dilli, güler yüzlü olduktan sonra yavaş yavaş yumuşak yumuşak çaktırmadan ne istersen yapıyorlar, çokta şeker oluyorlar =)
küçük bir çocuk gibi düşün:
- anne bu yemektekiler kabak ama ben kabak yemem ki
-hayır bitanem patates onlar aşk olsun ben sana sevmediğin şeyi yedirir miyim, patates azıcık fazla pişmiş..
-hımm tamam anne... gibi

Son düzenleme:
istesin boşver...:)) sen bu şekilde devam et..

hayatın en basit kuralını uygula "kaçan kovalanır"

Öyle mi diyorsun canım, haklısın aslında, doğru diyorsun, uygulucam zaten bundan sonra, böyle olunca insan bi süre sonra soğumaya başlıyor zaten, çok şey istiyorsun diyor bana, seviyorum be adam seni, tabi ki isticem, tabi ki bişeyler beklicem senden, sevmesem niye isteyeyim ki ?

İlahi canım yaa, hiç gülceğim yoktu, çok güldürdün beni gece gece, canım ben zaten öyleyim, daha hiç bi dediğini yapmamazlık yapmadım, herşeye tamam dedim, güler yüzlüyümdür hep, moralim bozuk olsa bile ona hiç belli etmedim, güldüm yine de yanındayken, bozuntuya vermedim, ama o, bişey soruyorum, yok o öyle bu böyle, zaman ver bana biraz, bekle, sabret diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…