Bu nasıl davranış şekli böyle,kusura bakma ama canım biraz dengesiz sevgilin varmış..liseli aşık olmak kötü bir şey mi ya da siz neden çıkıyorsunuz iş görüşmesi yapın oldu olcak bu kadar resmiyete,acilen yontman lazım canım çok acil
Evet canım aynen öyle, çok dengesiz davranıyor, yüzüne de söyledim zaten, dengele o zaman beni dedi, doğru diyorsun canım, yontmam lazım lazım da nasıl yontmam lazım ?
Bunların hepsi ayrı bir cins.. Benimki de başbaşayken nasıl bir melek, nasıl ilgili biri, ama başka ortamlarda da dengesiz.. Misal biz normalde çok yakınızdır, arkadaş ortamına girerken bak bu x ile y bizim kadar yakın değiller dikkat edelim falan, ya da kız kardeşi ve sözlüsüyle bir yere gittik ceketimi gözünün içine baktım o kadar tutmadı(normalde hep tutar) neymiş kardeşi varmış sözlüsü varmış, başbaşayken yaparmış ama orada beklemeyecekmişim vs. vs. hepsi dengesiz canım bunların çözen biri bulunsun, alnından öpeceğim valla..
sen de ilgisiz davranırsan anca anlar canımm.
yoksa ne desen boş.
garip valla öyle yaşamayalı çok olsada 4 ayda sana alışması için yeterince uzun b süreç bence ve sen onunsan bunu belli etmesi için koluna girmende bi sakınca yok neyden çekinyor anlayamadım dışarda bi dünya sevgili var ve kol kola girmeyi bırak hallerini görsen yatak odalarındalar sanırsın koluna grmen ellaleme neki :44:
Boş ver üstüne gitme ama mesela bir yerde dolaşırken çek bir kenara baktın kimse yok küçük bir öpücük kondur bu hoşuna gider =) kalabalıktan rahatsız olması normal.. Sana değer veriyor millet yanlış anlamasın sana laf gelmesin istiyor.. Erkek arkadaşım kendi anlatmıştı 'lise zamanları çıktığım kızları bizim sokaktan öpe öpe geçirirdim çünkü hepsi değersizdi diye..' ama ben onların mahalleye yaklaşınca elimi bile tutmaz, bir laf gelir bir şey olur diye..
Evet canım aynen öyle, çok dengesiz davranıyor, yüzüne de söyledim zaten, dengele o zaman beni dedi, doğru diyorsun canım, yontmam lazım lazım da nasıl yontmam lazım ?
Üstüne gitmiyorum canım zaten, çok yoğun çalışıyor, çalıştığı saatlerde o mesaj atmadan atmıyorum, o aramadan aramıyorum, sıkmamaya çalışıyorum, bi ara bu kadar çok fazla gelme üstüme düşme demişti, geri çektim bende kendimi böyle dedikten sonra, ama sonra rahatsız olmuş bu durumdan, bu sefer de devamlı ilgi alaka istiyor, çözemedim valla yaa.
bende biraz çatlak kaçarım o büyüttü sanki beni olgunlaştırdı ama dışardaysak hemen alır kolunun altına sanki dışardaki herkes beni beklior bana saldırcaklar gibi geripler valla çözmek zor
Zamanın,sabrın ve sevgin varsa hallersin canım ama çok sabır ister ama bir kere sana bağlanırsa sözünden çıkmaz..yöntemlerini sen bul yani amaç seni farklılaştırmak değil sadece nasıl davranacağını bilmen lazım canım..mesela bazen konuşmaktan daha çok susmak gerekebilir,yani baktın söylenmekten rahatsız oluyor,sus ama canını yaksın suskunluğun yakındayken bile yapabilirsin,vs bunun gibi şeyler..ama tabi huyları nasıl, aranızdak bağ nasıl en iyi sen biliyorsun
istesin boşver...:)) sen bu şekilde devam et..
hayatın en basit kuralını uygula "kaçan kovalanır"
Kelin ilacı olsa zaten... Ben 2 yıldır çözemedim..
Ama çözdüğüm bir şey varsa o da tatlı dilli, güler yüzlü olduktan sonra yavaş yavaş yumuşak yumuşak çaktırmadan ne istersen yapıyorlar, çokta şeker oluyorlar =)
küçük bir çocuk gibi düşün:
- anne bu yemektekiler kabak ama ben kabak yemem ki
-hayır bitanem patates onlar aşk olsun ben sana sevmediğin şeyi yedirir miyim, patates azıcık fazla pişmiş..
-hımm tamam anne... gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?