Hepimizin derdi aynı mı ? İlgisizlik!

bu versiyon o kadar tanıdık ki...sanırım bu yüzden bu kadar kızdım ben...

ben artık söyleyeceğimi söyledim...

inşallah yanılırım.. inşallah...

İlgisiz erkek sevmiyordur.

Benim eski sevgilim nefret ederdi mesajlaşmaktan ama bana saatlerce yazabiliyordu.

Hiç de yapı meselesi falan değil bu işler.

Biraz emek verirsin, çözüm üretmeye çalışırsın 1 hafta en fazla 2 hafta, düzelme yoksa uğraşılmaz.
Seven adam karakteri nasıl olursa olsun sevdiğine sonsuz ilgi alaka gösterir.
Çok gördüm bunun örneğini, ayrıca kendim de yaşadım.

Son düzenleme:

bazı erkekler yapı olarak daha yakın davranabilirler. bazıları ise hırslı ve başarıya odaklanmanın getirdği bir sonuç olarak yakınlığı daha zor gösterirler. yine de kadın ilişkideki payını gördüğü sürece erkek daha yakın ve ilgili olmaya çalışır. ilgisiz olması sevmediği anlamına gelmez de susup kapanması ve bunu devam ettirmesi bir mesaj vermeye çalıştığını gösterir. belki kadının yaptığı birşeyden rahatsız olmuştur ve tepkisini de böyle dile getiriyordur.

Çok emek verdim canım, verdiğime inanıyorum yani, çabalıyorum en azından, ama o hiç bişey yapma eğiliminde değil, zaman ver bana dedi, verdim, öyle 1 hafta yada 2 hafta olmazmış zaman vermek, iyice zaman lazımmış, öyle dedi.

Susup otursa yine iyi, bişey demem, ama böyle yapması beni çok üzüyor.

'' Ayrılsak bile barışırız hemen. '' demesi ne yaparsa yapsın ondan ayrılmayacağını düşündüğünü düşündürttü.
4 ay olmuş zamanla mı alışacakmış ilgi göstermeye.
Bak burada ilgisizlikten şikayet eden çoğu arkadaş, önceden çok ilgileniyordu şimdi niye öyle değil diyor.
Şimdiden böyleyse ileride nasıl olur acaba ?
Ben gerçekten aşık olduğum insan için çok uğraşabilirim ama bana gösterdiği değeri hissetmem şartıyla.
Açıkçası böyle bir adam için hiç uğraşmazdım.

Evet canım, zamanla alışırmış, öyle dedi, zaman lazımmış beyefendiye, bide bana evlilikten falan bahsediyor arada, dediğin gibi şimdiden böyle+bide ilerde evlensek düşünemiyorum artık, sana çok değer veriyorum, çok değerlisin benim için ama bekle diyor, bende neyi beklicem diyorum, zamanı diyor, bende yavaş yavaş uğraşmamaya başladım zaten.

eğer karakterinde ilgisizlik yoksa tekmeyi basarım yani bana has bişeyse bu ilgisizliği canına okurum..haa eve veya arkadaşlarına karşıda böyleyse sorun yok..
benim çabalarımla ayakta kalıcaksa ilişki defolsun gitsin..

Aile bağları kuvvetli değilmiş, öyle bişey söylemişti bi ara, kardeşleri falan var ama samimi değillermiş anlattığına göre, hatta anneannesi bile hep diyormuş, oğlum sen kardeşlerinle biraz ilgilensene falan diyormuş, ne ilgilencem ben bu yaştan sonra, samimi olamam, küçüklükten beri bu böyle falan diye anlatmıştı bana.

ee peki başbaşa kaldığınızda nasıl davranıyor... madem halk arasında sevmiyor öyle şeyleri... bir fark var mı yani ?

Son düzenleme:
ee peki başbaşa kaldığınızda nasıl davranıyor... madem halk arasında sevmiyor öyle şeyleri... bir fark var mı yani ?

O zaman da biraz ilgili canım, çok az denecek kadar ama, oda ben üstüne düşüyorum daha da çok, o bişey yapmıyor, o zaman da üzülüyorum, üzüldüğümü görüyor, o zaman biraz gösteriyor, illa üzülmem yada ağlamam lazım yani, ilgi göstermesi için.:26:

kendimden örnek veriyim sana..

bende erkek arkadaşıma karşı biraz ilgisizim.. o bir adım atmadığı sürece (öpme, sarılma vs..) ben ona karşılık vermiyorum.. ama onu sevmediğimden değil kesinlikle... sadece sevgimi öyle açıkça belli edemiyorum.. içimde yaşıyorum bazı şeyleri...karakterim böyle... belki seninde erkek arkadaşın bu yapıda olabilir... sevgisini belli edemiyodur... :44:

Benimde sevgilim aynen oyleydı ıcıne kapanık sevgısını pek gostermeyen kalabalıkortamları sevmeyen bırıydı bense tam tersıne temas dılını cok severım konusmayı ona keza dokunmayı ne bıleyım ılla aklınıza cınsellık gelmesın cıdden el ele tutusmak dedıgın gıbı onuzuna yaslanmak bunlae cok guzel duygular sana cok hak verıyorum ve ben 2 yıl flortten sonra sevgılımle evlendım sımdı bırbucuk yıllık evlıyız ve degıstımı yıne aynı yanı benı cok sevdıgını bılıyorum bende onu canımdan cok sevıyorum okadar degerlıkı zamanla ayrıntıları gormez oluyorsun bılıyorsunkı yanında gune beraber baslayıp beraber bıtırmenın hazzı cok guzel sakın bunlara takılma canım sadece gercekten senı sevdıgıne ınanıyorsan ona guvenıyorsan kı bu bıraz zor oluyor ama cokta onemlı herseyı oluruna bırak dedıgı gıbı anı yaşayın yarına kımsenın cıkma gıbı bır garantısı yok o an onunla mutluysan keyfını cıkart bosuna kendını uzme onada kaprıs yapma herkesın yaradılısı farklı onada hak ver kendınden sogutma bıtıreceksende bıtır kısılıgınden ödun verme....hersey gonlunce olsun....

Bilemiyorum ki canım, bekle diyor, onların da zamanı gelcek diyor, yapım böyle, yapamıyorum birden diyor, inşallah dediğin gibidir, içimi rahatlattın. :)

Son düzenleme:

Anladım canım, mutluluğunuz daim olsun inşallah, bitirmek istemiyorum, seviyorum çünkü, göz yumuyorum canım bazı şeylere ama, bi yere kadar dayanabilirim diye düşünüyorum bazen.

Canım durumun ilginç geldi ... Özellikle omzuna yattığında verdiği tepki çok ilginç. Belki insanların içinde çok samimiyetten hoşlanmıyordur olabilir ama bunu liseli aşıklar gibi diyerek belirtmesi çok garibime gitti.
İlgisizlik benim içinde çok sinir bozucu bir durum , aslında genelde erkekler başta çok ilgili olurlar neden böyle anlam veremedim.
Ama üzülme sen sakın , hepsi aynı çünkü.

4 ay diyorsun daha çok kısa bir süre belki de seni kabullenememiştir daha bazı şeyleri de gizli tutuyordur şimdi değil mi? bence sıkma canını sen oluruna bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…