- 4 Şubat 2017
- 2.097
- 1.538
- 133
- Öncelikle iyi geceler hepinize. Size bisey danışmak istiyorum. Evlilik arifesu telaşı falan bir çoğunuz yasadınız. Bana bilgi vermek isteyenler olabilir diye akıl danışmak istiyorum. İmam nikah olarak evlendik nikahımızda 15 inde yani az bi zaman kaldı evimiz tadilat falan derken bu zamanı buldu. Eşyalar falan hazır ufak tefek halı vs gibi eşyalar kaldı. Sormak istediğim konuda tam olarak bu. Eşya secimini gelinler yapmaz mı? Bizde ev alınırkende eşya alınırkende önce eşim ve annesi gitti sonra biz beğendik bi de sen bak beğenecek misin dendi. Yani allah var kv çok anlayışlı ama eşim biraz farklı annem bunu beğendi sende beğendin mi kafalarında. Neyse sıkıntı bu değil bi şekilde beğendiklerimi bildirdim ve bu konuda eşimi köşeye çektim üstü kapalı ev bakmaya birlikte gidelim önce falan dedim.
Ben anlamadım normali bu değil mi arkadaşlar. Bi de beni asıl korkutan eşimin anne babası ayrı annesi tek yaşıyor daha önce annemle yaşayalım mı demişti kesin bi dille hayır dedim. Evi alırkende bi oda fazla olsun annemde yanlız falan dedi. Tabi bi başımın üstünde yeri var kv de zaten illa bu olsuncy degil sorun sadece eşimde. Kırmak istemiyorum ama sinirleniyorum artik yarin ufak tefek eşyalar alınacak bana diyor az önce annemle gidicez gelir misin? Gelir misin ne ya yok ya ben gelmiyim siz bakın seçin dedim tamam istersen foto atarım dedi sonra şaka şaka gelcen tabi dedi ama bozulduğumu anladığında. Bu iş başıma bela olmaz demi ya kv de oğlum siz gidin beni yormayın diyor bizimki illa kadını çağırıyor o kadar anlayışlı bir kadın ki yada bilmiyorum şaşırdım kaldım ya. Ne yapabilrim eşime sôyleyeyim mi bu durumdan hoşlanmadığımı yanlış anlsr mı? Ve sizce olması gereken bu mu ben mi yanlıs biliyorum.