- Konu Sahibi calimeroyum
Merhabalar önceki konumu bi çok arkadaş okudu biliyor
eşimle bir takım problemler vardı ve ben konuşmaya karar vermiştim buradaki arkadaşlar sayesinde
Sonrasında durum şöyle gelişti
eşimle çok gereksiz saçma bi konu yüzünden epey gerildik tartıştık dışardaydık o sırada işte ikimzde kendimizce haklıydık ama gerçekten çok saçma bi konudan gerildik
sonrasında eşim eve döndü bende o gerginlikle eve gelmek istemedim çünkü zaten ona karşı doluydum bide o gerginlikle çok kırıcı olabilirdim
ben anneme gittim sonra eşim aradı yemeğe gelicekmisin dedi
hayır dedim ben yedim burda sende ye bişeyler dedim
kapattı yüzüme teli
sonra saat 10 gibi girdim eve
kendisi maç izliyodu bende mutfağa geçtim bi kahve yaptım kendime öyle oturuyodum
geldi yanıma ve aynen şu cümleyi söyledi
'' senin tüm kartlarını iptal ettim haberin olsun dedi''
sonra gittim yanına dedimki sen yaptığın hareketin ağırlığının farkındamısın bunu neden yaptın dedim ben ne anlamalıyım bu durumdan dedim
hiç bişey anlama sadece bi süre böyle olucak ben sana çok fazla kıymet verdim biraz düşün taşın dedi
peki dedim döndüm mutfağa
sonra işte önceki konumu okuyanlar bilir ne varsa bu güne kadar içimde tuttuğum
ne varsa yuttuğum
yazdım sayfalarca
ve tüm kartları koydum mektubun arasına ve ayrılmak istediğimi de yazdım
sonra geçip yattım
veeeeeeeeeeeee sabah
yazdıklarımı okumuş beni ağlayarak uyandırdı yalvarark ağlıyo neden şimdiye kadar hiç anlatmadın kendini ben nasıl körmüşüm nasıl göremedim gözümün önünde yaşadıklarını fark etmedim affet diye saatlerce ağladı yalvardı
sonrasında uzun uzun anlattı özürler diledi
hiç bişeyin farkında olmadığını
ama bundan sonra bambaşka bir ilişki yaşayacağımızı
hatta evi hemen satışa çıkardı bende eski günlerimizi özleddim dedi
ve o gün iş seyahatine çıktı bir hafta yok
giderken sarıldık öpüştük tamam dedim
deneyelim dedim
ama işte ben çok kırıldım sanırım bilemiyorum ki olay çok sıcak diye mi böyle düşünüyorum zamanla geçermi içimdeki bu kırgınlıklar unutrumuyum duyduğum sözleri bilemiyorum
ama sanırım yapamıycam yani gelince oturup konuşucam çünkü benim inancım kalmadı galiba bize
sanırım tükettik birbirimizi
bilemiyorum çok yorgunum
bunları niye yazdım onu bilmiyorum inanın , bu yaralar sarılır mı sizce
zaman bu defa benim işime yararmı zamanla yürek acısıda geçiyomu
eşimle bir takım problemler vardı ve ben konuşmaya karar vermiştim buradaki arkadaşlar sayesinde
Sonrasında durum şöyle gelişti
eşimle çok gereksiz saçma bi konu yüzünden epey gerildik tartıştık dışardaydık o sırada işte ikimzde kendimizce haklıydık ama gerçekten çok saçma bi konudan gerildik
sonrasında eşim eve döndü bende o gerginlikle eve gelmek istemedim çünkü zaten ona karşı doluydum bide o gerginlikle çok kırıcı olabilirdim
ben anneme gittim sonra eşim aradı yemeğe gelicekmisin dedi
hayır dedim ben yedim burda sende ye bişeyler dedim
kapattı yüzüme teli
sonra saat 10 gibi girdim eve
kendisi maç izliyodu bende mutfağa geçtim bi kahve yaptım kendime öyle oturuyodum
geldi yanıma ve aynen şu cümleyi söyledi
'' senin tüm kartlarını iptal ettim haberin olsun dedi''
sonra gittim yanına dedimki sen yaptığın hareketin ağırlığının farkındamısın bunu neden yaptın dedim ben ne anlamalıyım bu durumdan dedim
hiç bişey anlama sadece bi süre böyle olucak ben sana çok fazla kıymet verdim biraz düşün taşın dedi
peki dedim döndüm mutfağa
sonra işte önceki konumu okuyanlar bilir ne varsa bu güne kadar içimde tuttuğum
ne varsa yuttuğum
yazdım sayfalarca
ve tüm kartları koydum mektubun arasına ve ayrılmak istediğimi de yazdım
sonra geçip yattım
veeeeeeeeeeeee sabah
yazdıklarımı okumuş beni ağlayarak uyandırdı yalvarark ağlıyo neden şimdiye kadar hiç anlatmadın kendini ben nasıl körmüşüm nasıl göremedim gözümün önünde yaşadıklarını fark etmedim affet diye saatlerce ağladı yalvardı
sonrasında uzun uzun anlattı özürler diledi
hiç bişeyin farkında olmadığını
ama bundan sonra bambaşka bir ilişki yaşayacağımızı
hatta evi hemen satışa çıkardı bende eski günlerimizi özleddim dedi
ve o gün iş seyahatine çıktı bir hafta yok
giderken sarıldık öpüştük tamam dedim
deneyelim dedim
ama işte ben çok kırıldım sanırım bilemiyorum ki olay çok sıcak diye mi böyle düşünüyorum zamanla geçermi içimdeki bu kırgınlıklar unutrumuyum duyduğum sözleri bilemiyorum
ama sanırım yapamıycam yani gelince oturup konuşucam çünkü benim inancım kalmadı galiba bize
sanırım tükettik birbirimizi
bilemiyorum çok yorgunum
bunları niye yazdım onu bilmiyorum inanın , bu yaralar sarılır mı sizce
zaman bu defa benim işime yararmı zamanla yürek acısıda geçiyomu