Hepinize çook ama çok teşekkür ederim...

calimeroyum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
80
7
1
İzmir
Merhabalar önceki konumu bi çok arkadaş okudu biliyor
eşimle bir takım problemler vardı ve ben konuşmaya karar vermiştim buradaki arkadaşlar sayesinde

Sonrasında durum şöyle gelişti
eşimle çok gereksiz saçma bi konu yüzünden epey gerildik tartıştık dışardaydık o sırada işte ikimzde kendimizce haklıydık ama gerçekten çok saçma bi konudan gerildik
sonrasında eşim eve döndü bende o gerginlikle eve gelmek istemedim çünkü zaten ona karşı doluydum bide o gerginlikle çok kırıcı olabilirdim
ben anneme gittim sonra eşim aradı yemeğe gelicekmisin dedi
hayır dedim ben yedim burda sende ye bişeyler dedim
kapattı yüzüme teli
sonra saat 10 gibi girdim eve
kendisi maç izliyodu bende mutfağa geçtim bi kahve yaptım kendime öyle oturuyodum
geldi yanıma ve aynen şu cümleyi söyledi
'' senin tüm kartlarını iptal ettim haberin olsun dedi''
sonra gittim yanına dedimki sen yaptığın hareketin ağırlığının farkındamısın bunu neden yaptın dedim ben ne anlamalıyım bu durumdan dedim

hiç bişey anlama sadece bi süre böyle olucak ben sana çok fazla kıymet verdim biraz düşün taşın dedi
peki dedim döndüm mutfağa

sonra işte önceki konumu okuyanlar bilir ne varsa bu güne kadar içimde tuttuğum
ne varsa yuttuğum
yazdım sayfalarca
ve tüm kartları koydum mektubun arasına ve ayrılmak istediğimi de yazdım
sonra geçip yattım

veeeeeeeeeeeee sabah
yazdıklarımı okumuş beni ağlayarak uyandırdı yalvarark ağlıyo neden şimdiye kadar hiç anlatmadın kendini ben nasıl körmüşüm nasıl göremedim gözümün önünde yaşadıklarını fark etmedim affet diye saatlerce ağladı yalvardı
sonrasında uzun uzun anlattı özürler diledi
hiç bişeyin farkında olmadığını
ama bundan sonra bambaşka bir ilişki yaşayacağımızı
hatta evi hemen satışa çıkardı bende eski günlerimizi özleddim dedi
ve o gün iş seyahatine çıktı bir hafta yok
giderken sarıldık öpüştük tamam dedim
deneyelim dedim

ama işte ben çok kırıldım sanırım bilemiyorum ki olay çok sıcak diye mi böyle düşünüyorum zamanla geçermi içimdeki bu kırgınlıklar unutrumuyum duyduğum sözleri bilemiyorum
ama sanırım yapamıycam yani gelince oturup konuşucam çünkü benim inancım kalmadı galiba bize
sanırım tükettik birbirimizi
bilemiyorum çok yorgunum

bunları niye yazdım onu bilmiyorum inanın , bu yaralar sarılır mı sizce
zaman bu defa benim işime yararmı zamanla yürek acısıda geçiyomu

eşimle bir takım problemler vardı ve ben konuşmaya karar vermiştim buradaki arkadaşlar sayesinde

eşimle çok gereksiz saçma bi konu yüzünden epey gerildik tartıştık dışardaydık o sırada işte ikimzde kendimizce haklıydık ama gerçekten çok saçma bi konudan gerildik
sonrasında eşim eve döndü bende o gerginlikle eve gelmek istemedim çünkü zaten ona karşı doluydum bide o gerginlikle çok kırıcı olabilirdim
kapattı yüzüme teli
kendisi maç izliyodu bende mutfağa geçtim bi kahve yaptım kendime öyle oturuyodum
sonra gittim yanına dedimki sen yaptığın hareketin ağırlığının farkındamısın bunu neden yaptın dedim ben ne anlamalıyım bu durumdan dedim

hiç bişey anlama sadece bi süre böyle olucak ben sana çok fazla kıymet verdim biraz düşün taşın dedi

ne varsa yuttuğum
yazdım sayfalarca
sonra geçip yattım

veeeeeeeeeeeee sabah
yazdıklarımı okumuş beni ağlayarak uyandırdı yalvarark ağlıyo neden şimdiye kadar hiç anlatmadın kendini ben nasıl körmüşüm nasıl göremedim gözümün önünde yaşadıklarını fark etmedim affet diye saatlerce ağladı yalvardı
deneyelim dedim

ama işte ben çok kırıldım sanırım bilemiyorum ki olay çok sıcak diye mi böyle düşünüyorum zamanla geçermi içimdeki bu kırgınlıklar unutrumuyum duyduğum sözleri bilemiyorum
ama sanırım yapamıycam yani gelince oturup konuşucam çünkü benim inancım kalmadı galiba bize
bilemiyorum çok yorgunum

Yazdiklariniza once uzuldm sonra sevindm bende bir sans daha verebilirsiniz eger seviyorsaniz o acinizi zamanla esinizle birlikte sarabilirsiniz simdilik sabretmeniz lazim ins hersey duzelir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yazdiklariniza once uzuldm sonra sevindm bende bir sans daha verebilirsiniz eger seviyorsaniz o acinizi zamanla esinizle birlikte sarabilirsiniz simdilik sabretmeniz lazim ins hersey duzelir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım çok sağol ilgilendiğin için
ahhh sevmem mi hem nasıl bi sevdaysa bu bir gülüşüne bin ömür veririm onun
ama işte çok kırıldım çok sarsıldım
yani benim onca zaman sırf üzülmesin kırılmasın canı sıkılmasın diye hiç bi derdimi yansıtmadığım adam
en ufak bi siniriyle nasılda rahatça beni göz ardı edebiliyo bunu kabul edemiyorum
umarım dediğin gibi olur umarım zamanla geçer ama ben şu anda çok kırgınım nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyorum

Uzatmayın bence, hatasını anlamış özür dilemiş. Bir şansı daha hak etmiş. O şansı vermezseniz eğer hep aklınızın bir köşesinde kalacak acaba her şey farklı olurmuydu diye. Bırakın affettirsin kendini, unutturmayı denesin. Kesip atmak kolay, önemli ve zor olan mücadele etmek.

Merhaba, arkadasim. Konunu hatirliyorum. Acikcasi ben cok sevindim. Esin hala seni seviyor, ne guzel. Ve pisman olmus, fark edememis bazi seyleri. Lutfen sen de kirginliklarini bir kenara birak. Ilk zamanlarda nasil istekli, cilveli, mutluysan oyle davranmaya zorla kendini. Sonra zaten bir bakacaksin gercekten oyle olmussun. Hem artik esinden de karsilik alacaksin, bunun tadini bir dusunsene. Lutfen unut kirginliklarini. Evi satin. Mutlu bir hayat sizi bekliyor, ben inaniyorum. :)

Son düzenleme:
Uzatmayın bence, hatasını anlamış özür dilemiş. Bir şansı daha hak etmiş. O şansı vermezseniz eğer hep aklınızın bir köşesinde kalacak acaba her şey farklı olurmuydu diye. Bırakın affettirsin kendini, unutturmayı denesin. Kesip atmak kolay, önemli ve zor olan mücadele etmek.

Canım benim çok sağol derdime ortak olduğun için
aslında çok haklısın hatasını anladı ama işte benim ona içim öyle bi kırıldı ki
çünkü çok zoruma gitti bana gelip sanki ben onsuz hiç bişey mişim gibi
ben senin kartlarını iptal ettim demesi çok dokundu ya
kendimi sanki şey gibi hissettim nasıl desem köpeğe eğitim veririlen güzel davranışını ödüllendirmek için sevdiği yiyeceği verirsin cezalandırmak içinde yemeğini kesersin
işte kendimi aynen o durumda hisettim
çok gururum kırıldı
kocama da söyledim ben işe başlıycam artık sana güvenemem demekki yarın tekrar bi sorun yaşasak bana aynı şeyi yapıcaksın
ve bana bunu söylediğinde inan cebimde sadece 25 kuruş vardı düşündüm hoş ben o 25 kuruşlada çıkar giderdimde şükretsinki ben hiç ani karalar veren biri olmadım
ama işte demekki dedim böyle oluyomuş uğruna ömrünü adadığın adam gün gelip hadi bakalım aklın başına gelsin aldım elinden her imkanı diyebiliyomuş
ben bunu nasıl kaldırıcam bilemiyorum

ama işte çok yalvardı sinirle yaptım dedi bir sürü şey söyledi işte ama ben hala düşündükçe oturup ağlıyorum sindiremedim bu durummu

Merhaba, arkadasim. Konunu hatirliyorum. Acikcasi ben cok sevindim. Esin hala seni seviyor, ne guzel. Ve pisman olmus, fark edememis bazi seyleri. Lutfen sen de kirginliklarini bir kenara birak. Ilk zamanlarda nasil istekli, cilveli, mutluysan oyle davranmaya zorla kendini. Sonra zaten bir bakacaksin gercekten oyle olmussun. Hem artik esinden de karsilik alacaksin, bunun tadini bir dusunsene. Lutfen unut kirginliklarini. Evi satin. Mutlu bir hayat sizi bekliyor, ben inaniyorum. :)

Canım benim nasıl mutlu ettin beni bu ilginle anlatamam
bu kadar ilgilendiğin için her iki konuyuda okuduğun için çok ama çok teşekkürler
Ya aslında ben inandım hatasını anladığına insan kocasını bilir gördüm gözündeki çaresizliği
biliyorum artık elinden geleni yapıcak ama işte nasıl desemki
sanki bir ömür içimden çıkmıycak gibi geliyo o bakışların o sözlerinin acısı sanki kalıcak hep bende
belkide daha yeni yaşandığı içindir

ama işte ona kızgın değilim kendime kızıyorum ben nasıl kendimi bu duruma soktum nasıl bana bunları söyleyebileceği bir izlenim bıraktım üzerinde diye

kapattı yüzüme teli

ne varsa yuttuğum
yazdım sayfalarca
sonra geçip yattım

veeeeeeeeeeeee sabah
deneyelim dedim

bilemiyorum çok yorgunum

Merhabalar, daha onceki konunuzuda okumustum. Adiniza hem sevindim.Hemde uzuldum. Gecer mi diye sormussunuz. Evet simdilik gecer. Zamana birakin. Eyer esiniz sizi birdaha uzmezse zamanla unutursunuz. Ama tekrarlanirsa yaraniz kanar yeniden. Duzelecegine inaniyorsaniz bir sans daha verin derim. Bu sansi iyiye kullanmazsada yolverin gitsin. Bu benim acizane fikrim. ..

konunuzu hatirliyorum yorumda yapmistim hatta.calismanizi orda soylemistim.ben cok uzuldum burayi okuyunca.kirginliginizi hissettim.cok guzel cark ettirmissiniz.neyseki anlamis ve telafi edicek gibi.sizde unutmak icin cabalayin artik.zamanla gecer.insallah eski mutlulugunuzu yakalarsiniz.

Canım benim nasıl mutlu ettin beni bu ilginle anlatamam
bu kadar ilgilendiğin için her iki konuyuda okuduğun için çok ama çok teşekkürler
Ya aslında ben inandım hatasını anladığına insan kocasını bilir gördüm gözündeki çaresizliği
biliyorum artık elinden geleni yapıcak ama işte nasıl desemki
sanki bir ömür içimden çıkmıycak gibi geliyo o bakışların o sözlerinin acısı sanki kalıcak hep bende
belkide daha yeni yaşandığı içindir

ama işte ona kızgın değilim kendime kızıyorum ben nasıl kendimi bu duruma soktum nasıl bana bunları söyleyebileceği bir izlenim bıraktım üzerinde diye

Seni anliyorum. Fakat hangimiz sinirle istemedigimiz, aslinda oyle dusunmedigimiz seyleri soylemedik ya da yapmadik. Esin de bu durumdan rahatsizmis ama ne yapacagini bilememis, sacmalamis iste. Inan ki gececek kirginliklarin. Ben esinin kendini duzeltebilecegini dusunuyorum. Sadece biraz sabir ve tahammul gerekiyor. Ilk baslarda kirgin kirgin yuzune guleceksin, icinden gelmedigi halde sarilacaksin belki ama karsilik alinca bak nasil gececek kirginligin. Pisman olmamak icin, icinde ukte kalmamamasi icin bunlari yap canim.

Diğer konunuzu bilmiyorum, ama eğer Şiddet veya Aldatma yoksa her evlilik şansı hakkeder.

Hem sorunlarınızı yeni anlatmışsınız eşinize, bu biraz haksızlık olmazmı? Yani ona değiştiğini gösterme şansı verin, yoksa içinizde hep bi acaba kalacak. Bu kısa seyahatı sizde değerlendirin, güzelce kafanızı dinleyin, eşiniz dönünce de aranız bozulmadan önceki zamandan devam edin.

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah.

kendimi sanki şey gibi hissettim nasıl desem köpeğe eğitim veririlen güzel davranışını ödüllendirmek için sevdiği yiyeceği verirsin cezalandırmak içinde yemeğini kesersin
çok gururum kırıldı
kocama da söyledim ben işe başlıycam artık sana güvenemem demekki yarın tekrar bi sorun yaşasak bana aynı şeyi yapıcaksın
ve bana bunu söylediğinde inan cebimde sadece 25 kuruş vardı düşündüm hoş ben o 25 kuruşlada çıkar giderdimde şükretsinki ben hiç ani karalar veren biri olmadım
ama işte demekki dedim böyle oluyomuş uğruna ömrünü adadığın adam gün gelip hadi bakalım aklın başına gelsin aldım elinden her imkanı diyebiliyomuş

ama işte çok yalvardı sinirle yaptım dedi bir sürü şey söyledi işte ama ben hala düşündükçe oturup ağlıyorum sindiremedim bu durummu

Sindirememen normal, yaptığı hareket çok ağır
Ancak erkekler bizim gibi değil
Sen yazıp da anlatana kadar anlamamış neler yaşadığını düşün yani o kadar umarsız yaşıyorlar
İnce düşünebilseler zaten hiç bu sorunlar olmayacak
Ama hatasını anlaması büyük bir erdem, bunu kabullenmeyen çok insan var
Bir şansı daha hak ediyor, atlatması kolay değil ama yaralar sarılabilir
İşe mutlaka başla, ortada kalma korkusundan değil de kendini daha iyi hissetmek için
Çalıştığında daha güçlü, daha iyi hissedersin
Hep kötüden düşünme, insanın elinin ekmek tutması iyidir, dünyanın bin türlü hali var
Güzel bir gelişme yaşamışsınız, Allah devamını getirsin, yuvanızda çok mutlu olun inşallah
Ayrılık bence hep son çare, şiddet olmadıkça, aldatma olmadıkça bir orta yol bulmak en iyisi

Önceki konunuzu da şimdi okudum. Siz çok bunalmışsınız, çok stresli zamanlar geçirmişsiniz. Sıkıntılar çekmişsiniz. Kendi içinizde çok çok haklısınız, gerçekten yürekten söylüyorum..

Ama sorunlarınızı eşinize ilk kez açmışsınız ve ilkinde de sonuç almışsınız. Mutluluğunuz için çalışıp çabaladığı evi dahi satışa çıkarmış. İnanın gerçekten size değer vermese ne o gözyaşlarını dökebilir ne de bunları yapabilir..Hatalarını telafi edeceğine inandım ben buradan nedense.. Kırgınlıklarınız kolayca tek seferde geçmeyecek elbette. Ama hala sevdiğini söylüyorsunuz. Bu şartlarda emin olun sizin de içiniz yumuşayacak. Eski halinize döneceksiniz. Onun çabalarını gördükçe belki bir kat daha seveceksiniz onu...

Onun seyahati boyunca kafanızı dinleyin. Ölçün, tartın.. Ama ben derim ki bir şans daha verin. Bunu hak ediyorsunuz...

kapattı yüzüme teli

ne varsa yuttuğum
yazdım sayfalarca
sonra geçip yattım

veeeeeeeeeeeee sabah
deneyelim dedim

bilemiyorum çok yorgunum

Herşeyin düzelmesine sevindim.
Eşinizle aranızda halledilmeyecek bi problem yoksa ona bir şans daha vermelisiniz kesinlikle.
Çünkü anlattıklarınızı okuduğumda hayalimde çok naif bi adam canlandı.
İnşallah herşey ikiniz için çok güzel olur.

eski konunu okudum. tüm içinden geçenleri anlatmışsın, eşinde seni anlamış gibi görünüyor....

tüm sorunlarının kaynağı genelde maddiyatmış, bunalmışsınız...

bence evliliğiniz bir şansı daha hak ediyor....

çok gururum kırıldı

Çok haklısın, kırılman, sindirememen çok normal. Ama erkekler bizim gibi değil işte. Bizim kadar ince düşünmüyorlar. Sinirlendikleri zaman akıllarına eseni hiç düşünmeden anında yapıyorlar. Sonra da pişman oluyorlar işte. Yuva yıkmak kolay canım, açarsın davayı en geç bi senede boşanırsın. Ama o yuva için verdiğin onca emeği kenara atabilir misin?

Çok sevindim adına arkadaşım umarım bende senin gibi cesaretimi toplar yazmış olupta veremediğim uzun mektubumu eşime verebilirim ben tüm içimdekileri dökmüş olduğum bir mektup yazmıştım ama bir türlü veremiyorum...bir ara benimde açtığım konuyu okursan çok sevinirim bende ne yapsam acaba sagolsunlar arkadaşlar önerilerde bulundu hepsini uygulamaya çalışıyorum..

konunuzu hatirliyorum yorumda yapmistim hatta.calismanizi orda soylemistim.ben cok uzuldum burayi okuyunca.kirginliginizi hissettim.cok guzel cark ettirmissiniz.neyseki anlamis ve telafi edicek gibi.sizde unutmak icin cabalayin artik.zamanla gecer.insallah eski mutlulugunuzu yakalarsiniz.

canım benim çok sağol güzel dileklerin ve ilgin için
dediğin gibi sanırım benim biraz çabalamam lazım yani bilmiyorum belkide onun çabalayıp beni geri kazanmasını bekliyorum

Çok sevindim adına arkadaşım umarım bende senin gibi cesaretimi toplar yazmış olupta veremediğim uzun mektubumu eşime verebilirim ben tüm içimdekileri dökmüş olduğum bir mektup yazmıştım ama bir türlü veremiyorum...bir ara benimde açtığım konuyu okursan çok sevinirim bende ne yapsam acaba sagolsunlar arkadaşlar önerilerde bulundu hepsini uygulamaya çalışıyorum..

Canım konunu hemen okuycam mutlaka

Kuzum bulamadım açtığın konuyu
başlığı neydi

Back
X