- Konu Sahibi calimeroyum
Önceki konunuzu da şimdi okudum. Siz çok bunalmışsınız, çok stresli zamanlar geçirmişsiniz. Sıkıntılar çekmişsiniz. Kendi içinizde çok çok haklısınız, gerçekten yürekten söylüyorum..
Ama sorunlarınızı eşinize ilk kez açmışsınız ve ilkinde de sonuç almışsınız. Mutluluğunuz için çalışıp çabaladığı evi dahi satışa çıkarmış. İnanın gerçekten size değer vermese ne o gözyaşlarını dökebilir ne de bunları yapabilir..Hatalarını telafi edeceğine inandım ben buradan nedense.. Kırgınlıklarınız kolayca tek seferde geçmeyecek elbette. Ama hala sevdiğini söylüyorsunuz. Bu şartlarda emin olun sizin de içiniz yumuşayacak. Eski halinize döneceksiniz. Onun çabalarını gördükçe belki bir kat daha seveceksiniz onu...
Onun seyahati boyunca kafanızı dinleyin. Ölçün, tartın.. Ama ben derim ki bir şans daha verin. Bunu hak ediyorsunuz...
Canımsın ya çok teşekkür ederim benimle ilgilendiğin için vakit ayırdığın için
Aslında çok haklısın şu konuda evet sorunlarımı sıkıntılarımı ilk kez bu kadar açık yüreklilikle anlattım ve gerçekten beni anlamaya çalıştı
yani en azından söz verdi düzeltmek için elinden geleni yapacağına
ama işte benim içimde öyle bişey koptuki sanki bunca yılldır bizi birbirimize bağlayan o sımsıkı halatlar biranda koptu
şimdi ben onuda üzmek istemiyorum ama ne gülümsemek geliyo içimden
nede unutmuş gibi davranmak
belkide dediğiniz gibi zamana bırakmam lazım
umarım senin o güzel dileklerinin hepsi gerçekleşir umarım eski halimize döneriz
çünkü ben çok seviyorum onu kıyamıyorum ne olursa olsun bana ne yaparsa yapsın benim için ağlaması bile bana dokunuyo