Hepınızın Allah belasını versın diyen sevgıli

Aşırı sinirle herşey olabilir ağızdan her laf çıkabilir mümkün

Hiç kötü söz söylemeyen bırısı bunu yapsa tutumunuz ne olur aşırı sinirli olduğu varsayılırsa
Durduk yere beddua etmiyor sanırım? Aranızda ne geçti? Kız arkadaşlarıma toleransım her zaman yüksektir. Ama erkeklere pek tahammülüm yok eskisi gibi. Bela okuyan, beddua eden erkekten soğurum net.

Hiç kötü söz söylemeyen bırısı bunu yapsa tutumunuz ne olur aşırı sinirli olduğu varsayılırsa
Detay yok ki adamı canından bezdirmiş olabilirsin zaten bu güne kadar adamdan kötü söz duymamışsın,ya da hiç göründüğü gibi değilmiş.
Artık belalar okunduysa bu ilişkinin selasının verilme vakti gelmiştir.....

Ne yaşanırsa yaşansın bela okumayı asla ama asla doğru bulmuyorum.
Günümüzde sevgiler aşklar da yalan olmuş ne yazıkki. Ben birine beddua ettiğimi hatırlamıyorum , canımı yakmış bana çok kötü davranan kız/ erkek kim olursa olsun beddua etmeyi kendime yakıştırmam. Burda bazı paylaşımlarda görmüştüm , sosyal medyada da görüyorum küfürleşip ayrılanlar var. Mide bulandırıcı, tiksindirici bir durum. Allah öylesinden uzak etsin.

Genel ilişki dilinizde varsa birşey diyemem ama bizim kullandigimiz bı dil değil.

Günümüzde sevgiler aşklar da yalan olmuş ne yazıkki. Ben birine beddua ettiğimi hatırlamıyorum , canımı yakmış bana çok kötü davranan kız/ erkek kim olursa olsun beddua etmeyi kendime yakıştırmam. Burda bazı paylaşımlarda görmüştüm , sosyal medyada da görüyorum küfürleşip ayrılanlar var. Mide bulandırıcı, tiksindirici bir durum. Allah öylesinden uzak etsin.
Bana da o kadar tiksindirici geliyor ki bazen olmayınca olmuyor. Çirkinleşmeye bu tarz konuşmalara hiç gerek yok.Beduayı çok gaddarca buluyorum.

Back
X