Telefonun nerde olduğunu bir bilsem of of!hepsiburada sitesindne böyle bir sorun yaşamanıza şaşırdım
telefon nerde şu an :44::44:
Valla canım her iki firmanın da müşteri hizmetlerine bağırıp çağırmaktan sinirlerim mahvoldu. Evet,son mailleri için aradım.Sonuç aynı.Hemen ilgilenilecekmiş. Dedim ki ya bugün çözülür, ya da hukuki yoldan işlemlere başlicam.Hamile hamile bezdirdiler.Devamlı hepsiburadadan alışveriş yapıyorum. Dediğin gibi hepsiburada değil mi yani en güvenilir alışveriş sitesi benim gözümde. Şu an şok oldum. Şikayet sitesine de yaz. Okkalı bir mail hepsiburadaya ve kargo firmasına. Eski adresinde oturanlara mı vermişler cep telefonunu ya? Anlamadım valla. Ama ben mağduriyetini gidereceklerine inanıyorum. Cevap attın mı bu son maillerine?
Valla canım her iki firmanın da müşteri hizmetlerine bağırıp çağırmaktan sinirlerim mahvoldu. Evet,son mailleri için aradım.Sonuç aynı.Hemen ilgilenilecekmiş. Dedim ki ya bugün çözülür, ya da hukuki yoldan işlemlere başlicam.Hamile hamile bezdirdiler.
Telefonun nerde olduğunu bir bilsem of of!
kliksa.com da daha ucuzdu.Sağlam alışveriş olsun diye burdan aldım güya.
Valla canım her iki firmanın da müşteri hizmetlerine bağırıp çağırmaktan sinirlerim mahvoldu. Evet,son mailleri için aradım.Sonuç aynı.Hemen ilgilenilecekmiş. Dedim ki ya bugün çözülür, ya da hukuki yoldan işlemlere başlicam.Hamile hamile bezdirdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?