Hepsini aynı anda seviyorum

Bende de 5 tane. Birini çok seviyorum. Digerini daha az, öbürü ondan az, ötekisi ondan birazcık az sonuncusu en az.

Ben zaten tedavi görüyorum , ilaç alıyorum ama bu duruma çözüm bulamadım

Sanki Bir çeşit istifçilik , hani belgesellerde görüyoruz evi eşya çer çöp vs. doldurup yaşam alanlarını daraltıyorlar bence sende bunu zihnen yapmayı başarmışsın , tedavi görüyorum demişsin başarılı bir tedavi değil daha fazla telkine yönelik bir tedavi alman lazım çünkü bu insanlarla vedalaşman bir , zihninden atman çabana bağlı uzun bir süreç

Konuşmaya yönelik terapiler duygu hiçbir halta yaramıyor. Benim kendi farkındalığımı yükseltmeye yönelik bir yolculuğum var. Zaten ben onları düşünüp duygularımı ağlayarak söverek boşaltıyorum. Şu an psikiyatristimden memnunum yavaş yavaş yol alıyoruz. Senelerdir süren bir şeyi anında değiştiremem. %100 unutamam ama gün içinde düşünmüyorum bile. Bu yazıyı yazarken duygusal dönemime denk geldi gereğinden fazla düşünüp kendi kendimi manipüle ettim. Şu an kontrol altında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…