- 15 Eylül 2017
- 559
- 261
- 103
- Konu Sahibi sashildrey
-
Yoo şimdi emin oldum kullandığın maddenin türünü bile söyleyebilirim :)aynı zamanda nemfomani hastalığın var yani seks bağımlılığı da var sende ve madde bağımlılığı ile birleşince ortaya bu kafa çıkıyor arkadaşlar :)Madde kullanmıyorum. Her haltı maddeye bağlayan zihniyet bitmedi bir türlü.Benim zihinimin normali bu.
Doktorunuzun önerisi ne oldu acaba? Merak ettim.Takılmak için dönüyor o yüzden istemiyorum. Yani biraz eksik anlatmışım ben evliyken ciddi bir iliski icin cagirsa giderim demek istemistim
Hangi bozukluk teşhisimi tam koysaydın.kişilik bozukluğu bu geçmiş olsun tedaviyi aksatmayın kimseyle görüşmeyin mümkünse.
canım ben doktor değilim ama anlattıklarına bakarsakta çok normal gözükmüyorsun yaniHangi bozukluk teşhisimi tam koysaydın.
Ya hu şaka mısınız ? Madde falan kullanmıyorum. .Bana bu şekilde iftira atamazsınız. İftiranın suç olduğundan bile bir habersiniz. Anonim şekilde yazınca dava edilemeyeceğinizi falan sanıyorsunuz galiba.Yoo şimdi emin oldum kullandığın maddenin türünü bile söyleyebilirim :)aynı zamanda nemfomani hastalığın var yani seks bağımlılığı da var sende ve madde bağımlılığı ile birleşince ortaya bu kafa çıkıyor arkadaşlar :)
Ahahaaha tribe girdi tam madde kafası ve dava mava sen kimi korkutacagini saniyorsun komik insan :)Ya hu şaka mısınız ? Madde falan kullanmıyorum. .Bana bu şekilde iftira atamazsınız. İftiranın suç olduğundan bile bir habersiniz. Anonim şekilde yazınca dava edilemeyeceğinizi falan sanıyorsunuz galiba.
Yazık allah şifa versin sana. Sen hastasın.Her haltı maddeye bağlayan ,hayatında kitap okumamış okusa bile onu anlamdıramamış bir cahilin tekisin. İnsan psikolojisi ve davranışlardan bir haber, her haltı maddeye bağlayacak kadar sığ bir kafan var. Seni kâle almak bile benim adıma baya üzücü. Korkutmak değil unuttuğun bir gerçeği hatırlamak adınaydı.Ahahaaha tribe girdi tam madde kafası ve dava mava sen kimi korkutacagini saniyorsun komik insan :)
Çocuklar deccal siz aşk kelebeğisiniz öyle mi?Selam. Daha önce ailemle ilgili 1-2 konu açmıştım Şimdi aşk hayatımla ilgili yargılamadan realist bir şekilde fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Hayatıma giren herkesi takıntı haline getiriyorum. Yani bu 1-2 sene değil senelerce sürüyor. 7 sene önce olan sevgilim kafamda takılıyken başkasına karşı bir şeyler hissediyorum ama o eski sevgilim takıntı olmaya devam ediyor, yeni sevgilimden ayrılınca o yeniside takıntı oluyor.Bu şekilde döngü devam ediyor, tren oluyor. Her konuştuğuma karşı geliştirmiyorum. Bir paylaşımda bulunduğum kişileri atlatamıyorum.Hep kafamın içindeler. Bu şey gibi değil 7/24 onlarla ilgili hayal kurmuyorum vaktim yok zaten ama kafamın içindeler. Yazıyorlar ,görüşmek istiyorlar. Görüşsem daha kötü olacak çünkü duygularım zaten var. Arkadaş olarak görüşsek bile çabukça duygularım yeniden alevlenip gelişiyor. Arkadaşlık bitiyor yakınlaşmaya başlıyoruz görüşmeyi bitiriyorum. En kötü hallerine kadar hayal ettim ama yok soğumuyorum bunlardan. Deccal midir nedir bunlar. Onları mı takıntı yapıyorum yoksa onlarlayken olan “beni”mi takıntı yapıp özlüyorum bilmiyorum. Yeni biriyle tanışsam bile hep onlardan bir parça bulmak istiyorum. En çok 16 yaşında olan sevgilime karşı özlem duyuyorum sevgimi nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama çok başka benim için. Zaten tüm sevgililerim ona benziyor.Ona karşı olan sevgimi biliyor, her sene hayatıma girmeye çalışıyor salmadı beni bir türlü. Son yazışında engelledim ama hala aklımda. Hepsi aklımda haha. O 16 yaşındaki erkek arkadaşım evliyken bile çağırsa giderim yani.Üniversite sıralamamı bile yoğun olarak onun gittiği okula göre yaptım. Sonuç aynı okuldaydık. Ben şimdi dondurdum tabi. Sanırım asıl aşık olduğum kişi o. Diğerleri ona benzediği için onlarda otomatik takıntı oluyor. Bu kişiyi nasıl unuturum. 7 senedir unutamıyorum.Bu deccal mi dediklerim toplam 4 kişiler.Bu durum normal mi sizce bu kadar takıntı geliştirmek duygusal olarak. Sizin de fikirlerinizi bekliyorum.Okuyanlara teşekkür ederim.
Evet öyleÇocuklar deccal siz aşk kelebeğisiniz öyle mi?
Deccal ın ne olduğunu biliyor musunuzSelam. Daha önce ailemle ilgili 1-2 konu açmıştım Şimdi aşk hayatımla ilgili yargılamadan realist bir şekilde fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Hayatıma giren herkesi takıntı haline getiriyorum. Yani bu 1-2 sene değil senelerce sürüyor. 7 sene önce olan sevgilim kafamda takılıyken başkasına karşı bir şeyler hissediyorum ama o eski sevgilim takıntı olmaya devam ediyor, yeni sevgilimden ayrılınca o yeniside takıntı oluyor.Bu şekilde döngü devam ediyor, tren oluyor. Her konuştuğuma karşı geliştirmiyorum. Bir paylaşımda bulunduğum kişileri atlatamıyorum.Hep kafamın içindeler. Bu şey gibi değil 7/24 onlarla ilgili hayal kurmuyorum vaktim yok zaten ama kafamın içindeler. Yazıyorlar ,görüşmek istiyorlar. Görüşsem daha kötü olacak çünkü duygularım zaten var. Arkadaş olarak görüşsek bile çabukça duygularım yeniden alevlenip gelişiyor. Arkadaşlık bitiyor yakınlaşmaya başlıyoruz görüşmeyi bitiriyorum. En kötü hallerine kadar hayal ettim ama yok soğumuyorum bunlardan. Deccal midir nedir bunlar. Onları mı takıntı yapıyorum yoksa onlarlayken olan “beni”mi takıntı yapıp özlüyorum bilmiyorum. Yeni biriyle tanışsam bile hep onlardan bir parça bulmak istiyorum. En çok 16 yaşında olan sevgilime karşı özlem duyuyorum sevgimi nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama çok başka benim için. Zaten tüm sevgililerim ona benziyor.Ona karşı olan sevgimi biliyor, her sene hayatıma girmeye çalışıyor salmadı beni bir türlü. Son yazışında engelledim ama hala aklımda. Hepsi aklımda haha. O 16 yaşındaki erkek arkadaşım evliyken bile çağırsa giderim yani.Üniversite sıralamamı bile yoğun olarak onun gittiği okula göre yaptım. Sonuç aynı okuldaydık. Ben şimdi dondurdum tabi. Sanırım asıl aşık olduğum kişi o. Diğerleri ona benzediği için onlarda otomatik takıntı oluyor. Bu kişiyi nasıl unuturum. 7 senedir unutamıyorum.Bu deccal mi dediklerim toplam 4 kişiler.Bu durum normal mi sizce bu kadar takıntı geliştirmek duygusal olarak. Sizin de fikirlerinizi bekliyorum.Okuyanlara teşekkür ederim.
Volki tolkiSelam. Daha önce ailemle ilgili 1-2 konu açmıştım Şimdi aşk hayatımla ilgili yargılamadan realist bir şekilde fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Hayatıma giren herkesi takıntı haline getiriyorum. Yani bu 1-2 sene değil senelerce sürüyor. 7 sene önce olan sevgilim kafamda takılıyken başkasına karşı bir şeyler hissediyorum ama o eski sevgilim takıntı olmaya devam ediyor, yeni sevgilimden ayrılınca o yeniside takıntı oluyor.Bu şekilde döngü devam ediyor, tren oluyor. Her konuştuğuma karşı geliştirmiyorum. Bir paylaşımda bulunduğum kişileri atlatamıyorum.Hep kafamın içindeler. Bu şey gibi değil 7/24 onlarla ilgili hayal kurmuyorum vaktim yok zaten ama kafamın içindeler. Yazıyorlar ,görüşmek istiyorlar. Görüşsem daha kötü olacak çünkü duygularım zaten var. Arkadaş olarak görüşsek bile çabukça duygularım yeniden alevlenip gelişiyor. Arkadaşlık bitiyor yakınlaşmaya başlıyoruz görüşmeyi bitiriyorum. En kötü hallerine kadar hayal ettim ama yok soğumuyorum bunlardan. Deccal midir nedir bunlar. Onları mı takıntı yapıyorum yoksa onlarlayken olan “beni”mi takıntı yapıp özlüyorum bilmiyorum. Yeni biriyle tanışsam bile hep onlardan bir parça bulmak istiyorum. En çok 16 yaşında olan sevgilime karşı özlem duyuyorum sevgimi nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama çok başka benim için. Zaten tüm sevgililerim ona benziyor.Ona karşı olan sevgimi biliyor, her sene hayatıma girmeye çalışıyor salmadı beni bir türlü. Son yazışında engelledim ama hala aklımda. Hepsi aklımda haha. O 16 yaşındaki erkek arkadaşım evliyken bile çağırsa giderim yani.Üniversite sıralamamı bile yoğun olarak onun gittiği okula göre yaptım. Sonuç aynı okuldaydık. Ben şimdi dondurdum tabi. Sanırım asıl aşık olduğum kişi o. Diğerleri ona benzediği için onlarda otomatik takıntı oluyor. Bu kişiyi nasıl unuturum. 7 senedir unutamıyorum.Bu deccal mi dediklerim toplam 4 kişiler.Bu durum normal mi sizce bu kadar takıntı geliştirmek duygusal olarak. Sizin de fikirlerinizi bekliyorum.Okuyanlara teşekkür ederim.
Zaman harcamaya değer başka şeyler peşindeOkulu neden dondurdunuz?
Oh valla hayat sana güzel. Nickinin hakkını vermişsin
Kitapligimi gostersem ağzın açık kalır bir omur kapatamazsin,onlarin kapağına dahi dokunamayacak kadar siğsin okudugum kitapların bir satırını dahi ozumseyemeyecek kadar beynin yanmış ömrümü eğitime kitaplara adamış biriyim sen neden bahsediyorsun :)erkek deliligi nemfomani sende şuur kaybına yol açmış sana şifa versin tengri.erkekten erkeğe atla öbürünü obsesif bir şekilde takıntı yapmaya devam et sana başarılar daha ekmek çıkmaz benden sana hadi bayYazık allah şifa versin sana. Sen hastasın.Her haltı maddeye bağlayan ,hayatında kitap okumamış okusa bile onu anlamdıramamış bir cahilin tekisin. İnsan psikolojisi ve davranışlardan bir haber, her haltı maddeye bağlayacak kadar sığ bir kafan var. Seni kâle almak bile benim adıma baya üzücü. Korkutmak değil unuttuğun bir gerçeği hatırlamak adınaydı.
Bayılırım. izlemeye doyamadımseks and the City
Başka ülkelere gidip gezdim evet daha değerliydi. Seneye tekrar dondurup Tekrar gezeceğim. Okul benim için ilk sıra değil.Zaman harcamaya değer başka şeyler peşinde
Bingo Yay stelyumluyum.konu sahibi Terazi veya Yay :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?