Hepsini aynı anda seviyorum

Madde kullanmıyorum. Her haltı maddeye bağlayan zihniyet bitmedi bir türlü.Benim zihinimin normali bu.
Yoo şimdi emin oldum kullandığın maddenin türünü bile söyleyebilirim :)aynı zamanda nemfomani hastalığın var yani seks bağımlılığı da var sende ve madde bağımlılığı ile birleşince ortaya bu kafa çıkıyor arkadaşlar :)

Ya hu şaka mısınız ? Madde falan kullanmıyorum. .Bana bu şekilde iftira atamazsınız. İftiranın suç olduğundan bile bir habersiniz. Anonim şekilde yazınca dava edilemeyeceğinizi falan sanıyorsunuz galiba.

Ahahaaha tribe girdi tam madde kafası ve dava mava sen kimi korkutacagini saniyorsun komik insan :)

Ahahaaha tribe girdi tam madde kafası ve dava mava sen kimi korkutacagini saniyorsun komik insan :)
Yazık allah şifa versin sana. Sen hastasın.Her haltı maddeye bağlayan ,hayatında kitap okumamış okusa bile onu anlamdıramamış bir cahilin tekisin. İnsan psikolojisi ve davranışlardan bir haber, her haltı maddeye bağlayacak kadar sığ bir kafan var. Seni kâle almak bile benim adıma baya üzücü. Korkutmak değil unuttuğun bir gerçeği hatırlamak adınaydı.

Çocuklar deccal siz aşk kelebeğisiniz öyle mi?

Deccal ın ne olduğunu biliyor musunuz

Volki tolki

Kitapligimi gostersem ağzın açık kalır bir omur kapatamazsin,onlarin kapağına dahi dokunamayacak kadar siğsin okudugum kitapların bir satırını dahi ozumseyemeyecek kadar beynin yanmış ömrümü eğitime kitaplara adamış biriyim sen neden bahsediyorsun :)erkek deliligi nemfomani sende şuur kaybına yol açmış sana şifa versin tengri.erkekten erkeğe atla öbürünü obsesif bir şekilde takıntı yapmaya devam et sana başarılar daha ekmek çıkmaz benden sana hadi bay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…