Hepsini aynı anda seviyorum

Yorumlara çok güldüm ya. Evet bu biraz opsesif kompolsif hastalığına benziyor. Bndede vardı takıntılar şimdi evlendim. Geçmişi dusunmemek lazım önüne bakmak lazım

Her sene dönmek istiyor sende unutamiyorsan dönmek daha iyi olmaz mı bacım adamın evlenmesini niye bekliyorsun gel dese gitmek için

Her sene dönmek istiyor sende unutamiyorsan dönmek daha iyi olmaz mı bacım adamın evlenmesini niye bekliyorsun gel dese gitmek için
Takılmak için dönüyor o yüzden istemiyorum. Yani biraz eksik anlatmışım ben evliyken ciddi bir iliski icin cagirsa giderim demek istemistim

Takılmak için dönüyor o yüzden istemiyorum. Yani biraz eksik anlatmışım ben evliyken ciddi bir iliski icin cagirsa giderim demek istemistim
O zaman şöyle bı durum olabilir sanırım 16 yaşında sevgili olmustun ilk aşk gibi bişey oluyor birde genelde çok sancılı geçiyor o ilişkiler o yüzden seneler geçse bile onu takıntı yapmış olabilirsin. Takılmak için dönmek istediğinden eminsen zaten ciddi ilişki yasayabilecegin biri değildir. İleriye dönük bakabilirsen daha mutlu olabilirsin. Birde bence evliyken beni cagirsa giderim diye düşünme o zaman evlendiğin insanin gunahina girmiş olmaz misin ? Düşüncelerimiz, enerjimiz ve inançlarımız hayatımıza yön veriyor buna inanıyorum. Sürekli kafanın bı yerinde onu cagirirsan hayatın düzene girmez bazen kesip atmak gerekiyor ya da değecekse vaktini harcamam gerekiyor. Şimdiden bazı güzel duygularını heba etme ilerde aynı duygulara ulasamiyor insan

Ay o kadar iyi anlatmışsınız ki. Kafamda yorum yapmak için kelimeleri toplamaya çalışıyordum bunu gördüm. %100 katılıyorum, ve bende aynılarını yaşıyorum

hasta fln değilsin,onlarda deccal değil,sen sadece sevilmek istiyorsun ama olmuyor,olmayıncada önüne gelene takıyorsun acaba bu mu diye,duygusal bir boşluğun var,aradığın bir adam var ama kapı duvar,o kişiyi bulursan rahatlarsın,bu arada fazla anlam yukleme insanlara,sal gitsin,sen aslında onlara değil kafanda kurduklarına takıyorsun,yabancı bir psikolog soylemişti adamın adını hatırlayamadım,17 saniye,kafamızı mesgul edecek,yada canımızı sıkan birseyi 17 saniye sınırını asacak kadar düşünürsek o artık sürekli bir problem olarak kafamızda dönüp duruyormuş,canınızı sıkan yada düşünmek istemediğiniz bir şey olunca hemen kafanızı dağıtacak başka birşey düşünün.

Çok teşekkür ederim canım çok sağ ol

Sadece son cümlenize mantıklı bir cevabım var.
Rica ederim.

Sen tam bir erkek delisisin. Bir de psikolojik rahatsızlık gibi bir algı oluşturmaya çalışıyorsun. İsminin Eda olma ihtimali çok yüksek geldi bana

Realist ve acımasız bir şekilde fikrimi soyluyorum.
Madde kullanımını bırak.

Sen tam bir erkek delisisin. Bir de psikolojik rahatsızlık gibi bir algı oluşturmaya çalışıyorsun. İsminin Eda olma ihtimali çok yüksek geldi bana
Hahhahaha hayır değil. Tetiklendin galiba. Erkek delisiyim evet başka sorun ? Heteroseksüelim ve doğal olarak erkeklerden hoşlanıyorum. Tercihim kuşu kalkan, yatakta iyi, vücutlu ,zeki erkekler. Çok şükür hep bu tipler denk geldi. Böylelerini unutmak zor

Son düzenleme:
Buraya sorununu yazan sensin erkek delisi olman benim için sorun değil istediğin kadar kudurabilirsin 16 yaşında da yatak maceraların var demek pek gerçekçi gelmedi doğrusu

2 kere aşık oldum ikisi de karakter ve tip olarak birbirinden çok alakasız tiplerdi. Yok ya insan hayatı boyunca birden fazla aşık olabilir. Lakin birinin birey olarak akla gelmesi o kişiyi unutmadıgın anlamına gelmiyor o kişiyi düşündüğünde hiçbir şey hissetmiyorsan demek ki unutmussun. İlla ki akla gelir alzheimer değilsen Benim lisenin bahcesinde 1 hafta sadece bakıstıgım cocuk bile arada aklıma gelir bu ona hissim oldugundan değil birey olarak hatırlıyorsun işte yani… Konu sahibininki çok farklı bir şey takıntı olmus onda. Akla gelmesi takıntı demek değil o birden fazla kişiye his beslediğini sanıyor. Kesinlikle tedavi edilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…