Yanlış anlama ama, eşinde ayrı eve çıkmaya giç göz yok!
Kaynanan asla düzelmeyecek.
Kayınpederin seni adam yerine koymamaya devam edecek.
Görümcen çocuğunu dahi bakıtacak!
Eğer hemen harekete geçmezsen 15 sene sonra çocuklu çocuklu hala aynı şeyleri yazarsın, yada yazamazsın ruh sağlığın çoktan bozulmuş olacağından.
Yeri geliyor eşin üzülmesin diye uğraşıyorsun, sorun çıkmasın diyorsun. Ama o bak senin derdine derman bulamasa bile saygı dahi duymuyor. Çabalasa olmasa anlarım. Senin anlamadığın bu. Çabalamıyor! Sen hala kendini kandırıyorsun. Hem şu "seneye" lafı nedir? Atıyorum 2014 yılı Ağustos gibi filan dese anlarım. Seneye diye bir zaman birimi yoktur. 3 ay sonra da seneye diyecek, 6 ay sonrada, 5 sene sonra da...
Artık bişeyler yapacaksan yap. Sen kocanı düşündüğünün binde birini o seni düşünüyormu? Alay dahi ediyor sorununla. Benim kocam benim sorunum varken karşıma geçip gülecek ha! Sülalesini dahi pişman ederim. Kocanı üzeceksen üz, yaptırım uygulayacaksan uygula. terkedeceksen de et. O zaman görürsün gerçekten kaybetmeye korkuyor muymuş? Şu halin zaman kaybı sadece. Baban hasta olacaksa da olsun yahu. Kahvede iki soracaklar diye mi bunca çektiklerin. Aynı evi kendin istediysen de istedin ne olmuş? Seni öldürseler de kendi istediği için gitti sorun yok mu diyecek? Baba olmuş elini taşın altına soksun azıcık bişey olmaz. Hasta olacakmış, gitsin doktora iyileşsin canım ne alaka! Burada kaç kişi sinir oldu ki sen bunu yaşıyorsun. Daha kötüsü ne biliyor musun? Yaşamaya devam edeceksin. Belki bazı cümlelerim ağır kaçmış olabilir ama maalesef durum bu.