Her akşam sokakta bekleyen çoçuk

Ya eski dizilerde çocukla konuşurken kadını kaçırırlardı gazli bezle. Ya da çocuğun verdiği şeker bayıltırdı öyle kaçırırdı. En iyi ihtimal hırsız olması ya aman arkadaşım dikkat et ben polise de giderdim açıkcası . Takip edildigimden şüpheleniyorum diye.

Tanıdığım kadının kapısını çalşam anlatsam çoçuğu sorsam ayıp olurmu acaba sağlık ocağına geldiğinde sadece konuşuyoruz
Sorun tabii ki ne ayıbı,Allah korusun tam sarildiginizda burnunuza bayilmaniz için bir şey koklatip köşede bekleyen araba hızla gelip kacirilabilirsiniz. Ciddiyim her şey olabilir. Masum.degil o çocuk çok dikkatli olun. Niyeti hırsızlık da olabilir. Uzak durun. Araştırın yarın.

Üstü başı gayet temiz düzgün oturuyorum dediği binada gayet lüks çoçuğu yanıma yaklaştırmadım ama bir daha gelirse terslesemmi diye düşünüyorum bi çoçuğun kalbinide kırmak istemiyorum

Çocuk sizi sağlık ocağında görüp hayranlık duymuş olabilir ama her akşam sokakta sizi beklemesi hiç normal değil. Çocuğu biri yönlendiriyor gibi hissettim öyle olmasa bile iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum

1 defa gelir “ aa ne kadar sevimliymiş” denir ve konu kapanır. Ancak bu çok başka bir şey. Hayatın olağan akışına aykırı çünkü her akşam ısrarla gelmesi.

Bu hep böyleydi aslında eski dizilerde bile var sadece biz gözümüzü açtık
Çocuktan da geçer mi ki o cinsel hastaliklar ilk kez duydum

Valla sahsen ben ve cevremdekilerde cocuk olduk yaklasık 25-30 yıl önce de kimseye gidip sarılmaya calısmazdık hele bide aksam aksam

Lacrymose H honey bunch Biz kadınlar, erkek hikayelerinden bihaberiz de o yüzden.
Her erkek çocuğunun mahallede aşık olduğu nir ablası vardır mutlaka.
Onunla genelde dalga geçerler, cesaretlendirirler falan filan.
İlk aşkıdır o abla çünkü, pek çok filmde de bu detay güldürü olarak verilir hatta.

Ben 4 yaşlarında, anneanneme tatile gittiğimiz zaman 10 yaşlarında bir erkek çocuğunu kovalar ‘öpücem işte öpersem benimle evlenirsin gelin olurum’ diye mahalle mahalle peşinde gezerdim.
Ey gidi günler...

Ay Allah korusun ya durduk yere normal değil şeker vermesi falan biri takip ediyor olabilir
Tuhaf bir durum. Yakınlaşmasına izin vermeyin ama bir soruşturun belki farklı bir durum vardır.
Korkmuştum iyice korktum yarın o binaya gidip tanıdığım kadınla konuşucam

İnşallah böyle bişeydir altından başka bişey çıkmaz

Belliki sevgiye aç bi çocuk ama belli de olmaz mesafenizi koruyun ama durumu onunla konuşarak anlayabilirsiniz

1 defa gelir “ aa ne kadar sevimliymiş” denir ve konu kapanır. Ancak bu çok başka bir şey. Hayatın olağan akışına aykırı çünkü her akşam ısrarla gelmesi.
Acaba size karşı platonik bir aşk mı besliyor? O yaş çocuklarında büyüklere karşı olur bazen öyle.
Bir akşam tesadüfen denk gelsek ve konuşsa tamam dicem ama nerdeyse her akşam yoluma çıkıyor

Belliki sevgiye aç bi çocuk ama belli de olmaz mesafenizi koruyun ama durumu onunla konuşarak anlayabilirsiniz
Bunuda düşündüm acaba anne babası ayrı filanda kötümü davranıyorlar o yüzdenmi böyle o yüzden yanıma geldiği zaman tersleyerek kalbini kırmak istemedim sadece geçiştirerek yoluma devam ettim

Banada tekin gelmedi yönlendirilme ihtimali yuksek. Ama su da bir gercek ki o yaslarda kendinden buyuk birine platonik olması da ihmal dahilinde o yuzden lütfen kırıcı konusmayın cocuga
Sadece muhatap olmayın sarılmasına izin vermeyin.

Mümkün olduğunca uzağında durup teşekkür ederim deyip geçiyorum ama ne düşüncemide bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…