Sorun tabii ki ne ayıbı,Allah korusun tam sarildiginizda burnunuza bayilmaniz için bir şey koklatip köşede bekleyen araba hızla gelip kacirilabilirsiniz. Ciddiyim her şey olabilir. Masum.degil o çocuk çok dikkatli olun. Niyeti hırsızlık da olabilir. Uzak durun. Araştırın yarın.Tanıdığım kadının kapısını çalşam anlatsam çoçuğu sorsam ayıp olurmu acaba sağlık ocağına geldiğinde sadece konuşuyoruz
Üstü başı gayet temiz düzgün oturuyorum dediği binada gayet lüks çoçuğu yanıma yaklaştırmadım ama bir daha gelirse terslesemmi diye düşünüyorum bi çoçuğun kalbinide kırmak istemiyorumKeşke şekeri de almasaydınız, nasıl görünüşte bir çocuk bilmiyorum ama ben ısrarla temas isteyen birine dokunmaya çekinirdim. Lisede bir hocam hastalıkları ‘özellikle cybh’ bilinçli olarak yayan bir kitle olduğundan bahsetmişti.
Şu ülkemizin geldiği hale bakın.
9 yaşındaki çocuktan korkar olduk.
Bizleri bu hale getiren, buna zemin hazırlayan, bit kadar çocuğun sevgisini bile sorgulatan, her iyilikten kötülük aramıza sebep olan mahlukatlar utansın...
Bu hep böyleydi aslında eski dizilerde bile var sadece biz gözümüzü açtıkŞu ülkemizin geldiği hale bakın.
Bizleri bu hale getiren, buna zemin hazırlayan, bit kadar çocuğun sevgisini bile sorgulatan, her iyilikten kötülük aramıza sebep olan mahlukatlar utansın...
Çocuktan da geçer mi ki o cinsel hastaliklar ilk kez duydumKeşke şekeri de almasaydınız, nasıl görünüşte bir çocuk bilmiyorum ama ben ısrarla temas isteyen birine dokunmaya çekinirdim. Lisede bir hocam hastalıkları ‘özellikle cybh’ bilinçli olarak yayan bir kitle olduğundan bahsetmişti.
Valla sahsen ben ve cevremdekilerde cocuk olduk yaklasık 25-30 yıl önce de kimseye gidip sarılmaya calısmazdık hele bide aksam aksamŞu ülkemizin geldiği hale bakın.
Ben olsam kesinlikle sarilmam.
Çocuk deyip geçmeyin, yonlendirildiyse eğer sarıldığı anda size birşey yapabilir..
Maalesef paranoyak hale geldik artık..
Ayrıca tamamen masumane olsa bile çocuğun yanında annesi babası olmadan yabancı birinden böyle bir talep de bulunması da ayrı bir konu.
Her açıdan istismara açık..
Bence mutlaka anne babasını bulup konusun.
Ay Allah korusun ya durduk yere normal değil şeker vermesi falan biri takip ediyor olabilir
Korkmuştum iyice korktum yarın o binaya gidip tanıdığım kadınla konuşucamTuhaf bir durum. Yakınlaşmasına izin vermeyin ama bir soruşturun belki farklı bir durum vardır.
İnşallah böyle bişeydir altından başka bişey çıkmazBiz kadınlar, erkek hikayelerinden bihaberiz de o yüzden.
Her erkek çocuğunun mahallede aşık olduğu nir ablası vardır mutlaka.
Onunla genelde dalga geçerler, cesaretlendirirler falan filan.
İlk aşkıdır o abla çünkü, pek çok filmde de bu detay güldürü olarak verilir hatta.
Ben 4 yaşlarında, anneanneme tatile gittiğimiz zaman 10 yaşlarında bir erkek çocuğunu kovalar ‘öpücem işte öpersem benimle evlenirsin gelin olurum’ diye mahalle mahalle peşinde gezerdim.
Ey gidi günler...
Aman tanımadigin binaya girme belki istedikleri bu o da var.Korkmuştum iyice korktum yarın o binaya gidip tanıdığım kadınla konuşucam
Belliki sevgiye aç bi çocuk ama belli de olmaz mesafenizi koruyun ama durumu onunla konuşarak anlayabilirsinizMerhaba iyi akşamlar ben sağlık ocağında çalışıyorum işimle evim birbirine çok yakın akşamları yürüyerek evime dönüyorum son 2 haftadır 8 9 yaşlarında bir erkek çoçuk yürürlen yanıma gelip abla saçın kıyafetlerin çok güzel çok güzel giyiniyorsun gibi şeyler söyleyip benimle konuşmaya çalışıyor en son bu akşam yanıma gelip abla saçların elbislerin çok güzel sana sarılabilirmiyim dedi çok tuafıma gidiyor nerde oturduğunu sordum genelde sağlık ocağındayken bazı çoçuklar sarılmak yada konuşmak istiyor ama bu sokakta olunca çok garibime gidiyor neden yaptığınıda anlamlandıramadım konuşmaya çalışması neyse ama sokaktaki yabancı birine sarılmak istemesi tuhafıma gitti
Çocuk sizi sağlık ocağında görüp hayranlık duymuş olabilir ama her akşam sokakta sizi beklemesi hiç normal değil. Çocuğu biri yönlendiriyor gibi hissettim öyle olmasa bile iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum
1 defa gelir “ aa ne kadar sevimliymiş” denir ve konu kapanır. Ancak bu çok başka bir şey. Hayatın olağan akışına aykırı çünkü her akşam ısrarla gelmesi.
Bir akşam tesadüfen denk gelsek ve konuşsa tamam dicem ama nerdeyse her akşam yoluma çıkıyorAcaba size karşı platonik bir aşk mı besliyor? O yaş çocuklarında büyüklere karşı olur bazen öyle.
Bunuda düşündüm acaba anne babası ayrı filanda kötümü davranıyorlar o yüzdenmi böyle o yüzden yanıma geldiği zaman tersleyerek kalbini kırmak istemedim sadece geçiştirerek yoluma devam ettimBelliki sevgiye aç bi çocuk ama belli de olmaz mesafenizi koruyun ama durumu onunla konuşarak anlayabilirsiniz
Tanımadığım bi çoçuğunda tersleyip kalbini kırmak istemiyorumAy ben bilemedim, kendi kendine de masumane peşinize takıldı ise ailesi vs duyarsa çok mahçup olur, kalbi kırılır çocuğun..
İyice psikopata baglatalımAman tanımadigin binaya girme belki istedikleri bu o da var.
Mümkün olduğunca uzağında durup teşekkür ederim deyip geçiyorum ama ne düşüncemide bilemedimBanada tekin gelmedi yönlendirilme ihtimali yuksek. Ama su da bir gercek ki o yaslarda kendinden buyuk birine platonik olması da ihmal dahilinde o yuzden lütfen kırıcı konusmayın cocuga
Sadece muhatap olmayın sarılmasına izin vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?