Aynı mahallede mi oturuyorsunuz pekiMümkün olduğunca uzağında durup teşekkür ederim deyip geçiyorum ama ne düşüncemide bilemedim
Çoçuğun oturuyorum dediği binayla benim ev arasında 2 bina var aynı sokaktayız çok yakınAynı mahallede mi oturuyorsunuz peki
İnşallah böyle bişeydir kötü bi niyet yokturTüm bunlar bir yana belki de sana aşık olmuştur. O yaşlarda olabiliyor. Ama tabi mutlaka araştır.
Geçiştirip yoluma devam ediyorum ama genede korkmuyor değilim9 yaşında ve bir çocuk. Cumle olarak basit ama içi dolu gibi. Internetle her şeye ulaşan bir nesil var. Siz dikkatli olun, allah korusun neler görüyoruz.
Kadınla tanışıyoruz ama sadece merhaba nasılsın gibi denk gelince konuşuyoruz hani numarası filan yok çoçukta iyi niyetliyse kötü birileriyle denk gelmez inşallahTanıdığınız kişinin bilgileri sizde mevcutsa telefonla ulaşabilirsiniz bilgi almak için. Çocuk sizin için tehlike oluşturmayacak olsa bile ailesi öğrenir en azından usulünce çocuğa dış dünyanın artık pek de tekin olmadığı anlatılır. Bugün size sarılmak isteyen çocuk başka art niyetli insanların yakınlık göstermesine tepki vermeyip olumsuz durumlarla da karşılaşabilir. Insallah çocuğun verdiği bilgiler doğrudur siz de rahatlarsınız .
İnşallah öyle bişeydir :)İdda ya girmistir belki :)
İyice paranoyak oldum çok önemsemiştim ama yarın bu işin peşine düşücemZamaninda bir yerde okumustum yaşlı bir kadin karsidan karsiya gecmek icin yardim isteyip kiza igne batirip bayiltiyordu sonra torunum bayildi diye yardim isteyip kizi kaciriyolardi oyle bisey olmasin
Bir dizide görme engelli adam kızdan yardım istiyodu. Elindeki cihazla kızı bayıltıp kaçırıyolardı tövbe estağfurullah.Zamaninda bir yerde okumustum yaşlı bir kadin karsidan karsiya gecmek icin yardim isteyip kiza igne batirip bayiltiyordu sonra torunum bayildi diye yardim isteyip kizi kaciriyolardi oyle bisey olmasin
Sağlık ocağında kayıtları vardır belki diye düşünmüştüm. Hatta çocuğun ismini falan biliyorsanız o sitede öyle bir çocuk var mı diye de bakabilirsiniz. Tanıdığınız kişi belki çocuğu tanımıyordur veya tarifinizden falan cikaramayabilir.Kadınla tanışıyoruz ama sadece merhaba nasılsın gibi denk gelince konuşuyoruz hani numarası filan yok çoçukta iyi niyetliyse kötü birileriyle denk gelmez inşallah
Zamaninda bir yerde okumustum yaşlı bir kadin karsidan karsiya gecmek icin yardim isteyip kiza igne batirip bayiltiyordu sonra torunum bayildi diye yardim isteyip kizi kaciriyolardi oyle bisey olmasin
Telefon numaraları kayıtlarda oluyor çoçuğun adınıda sordum ama soyadını soramdım şimdi 3 gün tatil pazartesiye kadar iş yok gidince o binada kimlerin oturduğuna bakıcam ama o güne kadarda çok merak ediyorum yarın kadını. Kapısını çalsammı diye düşündüm burda yazılanlardan sonraSağlık ocağında kayıtları vardır belki diye düşünmüştüm. Hatta çocuğun ismini falan biliyorsanız o sitede öyle bir çocuk var mı diye de bakabilirsiniz. Tanıdığınız kişi belki çocuğu tanımıyordur veya tarifinizden falan cikaramayabilir.
Aslında kapısına da gidebilirsiniz tabi öyle bir çocuk varsa direkt aileyle de görüşebilirsiniz. Ama bir arkadaş belki sizi o adrese çekmek istiyorlardır demiş o yuzden telefon fikri geldi aklıma:) son yıllarda memleketin hali malum o yuzden turlu felaket senaryolari gelebiliyor akıllara. Siz cok fazla tedirgin olmayin ama tedbiri de elden bırakmayın. Insallah masumane tuhaf bir platonik ask vakasidir :)Telefon numaraları kayıtlarda oluyor çoçuğun adınıda sordum ama soyadını soramdım şimdi 3 gün tatil pazartesiye kadar iş yok gidince o binada kimlerin oturduğuna bakıcam ama o güne kadarda çok merak ediyorum yarın kadını. Kapısını çalsammı diye düşündüm burda yazılanlardan sonra
Telefon numaraları kayıtlarda oluyor çoçuğun adınıda sordum ama soyadını soramdım şimdi 3 gün tatil pazartesiye kadar iş yok gidince o binada kimlerin oturduğuna bakıcam ama o güne kadarda çok merak ediyorum yarın kadını. Kapısını çalsammı diye düşündüm burda yazılanlardan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?