Her akşam sokakta bekleyen çoçuk

Okudukça paranoyam artıyor
Nasıl bir ruh hastalığıdır acaba bu ?
Bende lisedeyken hocamız özellikle sinema salonlarında oturduğunuz koltuğa dikkat edin. Şırınga içinde maddeler dik şekilde konuluyor olabilir demişti.
Sinemaya ne zaman gitsem , koltuğu güzelce bir ararım.

Bunlar aynı grup sanırım.

İşe gitmeyi beklemeyin bence yarın gündüz gözüyle gidin o kadına anlatın olayı belki ailesini bulmanda yardımcı olur.

bence cocugun kalbini kirmadan ona yaptiginin yanlis oldugunu soyleyerek uzaklastirmayi deneyin. 'guzel sozlerin icin tesekkur ederim ama birbirimizi tanimiyoruz,yabancilarla konusmak senin icin tehlikeli olabilir' gibisinden bir seyler soyleseniz belki anlar cocuk da. tehlikeli oldugunu ben sanmiyorum oyle olsa coktan nolacaksa olurdu diye dusunuyorum..

umayana17 durumdan bizi de haberdar edin, çok merak ettim. İnşallah platonik bir aşk olayıdır. Bence tanıdığınız kadına yarın hemen gidip sorun, bizi fazla merak ettirmeden gelip anlatın diye hemen diyorum

Şaka bir tarafa inşallah altından kötü birşey çıkmaz.

Mahallede bir çocuk var. 10 yaşında filan sanıyordum ama meğer liseye gidiyormuş. Bazı günler öfke dolu, yanından geçerken, göz teması kurduysanız söylenmeye başlıyor, bunlar da ne bakıyor ya, niye buradan geçiyorlar ya gibi. Bazı günler de, abla öpebilir miyim, sarılabilir miyim şeklinde aşırı bir sevgi gösterisi içinde. Herkes tanır bu çocuğu. Ve rivayete göre ailesinde şizofreni varmış, çocuk da ilaç kullanıyormuş. İlacını almayınca çok öfkeli oluyormuş. Teşhisi doğru mu söylüyorlar bilemem ama bir sıkıntısı olduğu kesin. Sizin çocuğa benzettim ama umarım öyle bir şey değildir. Başta tatlı tatlı konuşayım dedim çocukla ama sağı solu belli olmuyor, o yüzden uzak duruyorum, sevgi gösterilerini geçiştirip topukluyorum.

Lütfen bizi de haberdar edin olur mu bende tuzak olabilir diye düşündüm

Birkere parkta bir çocuk yanıma gelip bana şirinlik yapmıştı sonra elimi falan tutmuştu yanımda oturan kadının çocuğu diye bişey dememiştim sonra bana sarıldı bende biraz tedirgin olmuştum tuhaf gelmişti sonra yavaşça elini cebime götürmüştü telefonumu akıcaktı cebimi tuttum o anda napıyorsun sen dedim hemen kalkıp gitmişti yanımdan

Otobüslerde de vardı bunlardan

Tanıdığım kadının kapısını çalşam anlatsam çoçuğu sorsam ayıp olurmu acaba sağlık ocağına geldiğinde sadece konuşuyoruz
Kadının numarası yok mu?Bence tuhaf olmaz bizde sağlık ocağında ki ebeyle muhabbet ederiz bazen bir şey sormak için arar tuhaf karşılamam ve bu önemli bir konu.Ben hiçbirşeyle bağdaştiramadim.

Kadının numarası yok mu?Bence tuhaf olmaz bizde sağlık ocağında ki ebeyle muhabbet ederiz bazen bir şey sormak için arar tuhaf karşılamam ve bu önemli bir konu.Ben hiçbirşeyle bağdaştiramadim.
Kendim özel olarak numarasını almadım ama sağlık ocağındaki kayıtlarda vardır ona bakıcam bi tek o kadın geldi aklıma

Senin annen baban yok mu kaybettiysen polisi arayalım de bir dahakine. Belki kaçar.

Bende kucukken 13 yaslarinda falan yolda kuzenlerim annem yuruyoruz bi kadin kizim esarbimi yapsana beceremedim dedi orta yasli biseydi,bende tamm dedim millet gormesin gel surda yap diye hemen yandaki binaya soktu annemler falaan yuruyolar farkinda deiller sonra binaya adim atar atmaz kolumdan cekti beni binanin icine suruklemeye calisti napiyosun diye bagirip kendimi elinden kurtardim ve binadan kactim aptal gibi anneme demedim korkudan ,insanlar cok fena .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…