Okudukça paranoyam artıyorKeşke şekeri de almasaydınız, nasıl görünüşte bir çocuk bilmiyorum ama ben ısrarla temas isteyen birine dokunmaya çekinirdim. Lisede bir hocam hastalıkları ‘özellikle cybh’ bilinçli olarak yayan bir kitle olduğundan bahsetmişti.
Lütfen bizi de haberdar edin olur mu bende tuzak olabilir diye düşündümYok üstü başı gayet temiz parada istemedi hatta bana bi akşam şeker vermeye çalıştı bende bu akşam oturdukları binayı ve ismini sordum o binada bir kadını tanıyorum ona anlatıcam ama yolumu bile değiştirmeyi düşündüm
Birkere parkta bir çocuk yanıma gelip bana şirinlik yapmıştı sonra elimi falan tutmuştu yanımda oturan kadının çocuğu diye bişey dememiştim sonra bana sarıldı bende biraz tedirgin olmuştum tuhaf gelmişti sonra yavaşça elini cebime götürmüştü telefonumu akıcaktı cebimi tuttum o anda napıyorsun sen dedim hemen kalkıp gitmişti yanımdanMerhaba iyi akşamlar ben sağlık ocağında çalışıyorum işimle evim birbirine çok yakın akşamları yürüyerek evime dönüyorum son 2 haftadır 8 9 yaşlarında bir erkek çoçuk yürürlen yanıma gelip abla saçın kıyafetlerin çok güzel çok güzel giyiniyorsun gibi şeyler söyleyip benimle konuşmaya çalışıyor en son bu akşam yanıma gelip abla saçların elbislerin çok güzel sana sarılabilirmiyim dedi çok tuafıma gidiyor nerde oturduğunu sordum genelde sağlık ocağındayken bazı çoçuklar sarılmak yada konuşmak istiyor ama bu sokakta olunca çok garibime gidiyor neden yaptığınıda anlamlandıramadım konuşmaya çalışması neyse ama sokaktaki yabancı birine sarılmak istemesi tuhafıma gitti
Otobüslerde de vardı bunlardanOkudukça paranoyam artıyor
Nasıl bir ruh hastalığıdır acaba bu ?
Bende lisedeyken hocamız özellikle sinema salonlarında oturduğunuz koltuğa dikkat edin. Şırınga içinde maddeler dik şekilde konuluyor olabilir demişti.
Sinemaya ne zaman gitsem , koltuğu güzelce bir ararım.
Bunlar aynı grup sanırım.
Kadının numarası yok mu?Bence tuhaf olmaz bizde sağlık ocağında ki ebeyle muhabbet ederiz bazen bir şey sormak için arar tuhaf karşılamam ve bu önemli bir konu.Ben hiçbirşeyle bağdaştiramadim.Tanıdığım kadının kapısını çalşam anlatsam çoçuğu sorsam ayıp olurmu acaba sağlık ocağına geldiğinde sadece konuşuyoruz
Konuşması hareketleri filan normal hani belirgin bişey yokZihinsel engeli olabilir mi acaba?
Kendim özel olarak numarasını almadım ama sağlık ocağındaki kayıtlarda vardır ona bakıcam bi tek o kadın geldi aklımaKadının numarası yok mu?Bence tuhaf olmaz bizde sağlık ocağında ki ebeyle muhabbet ederiz bazen bir şey sormak için arar tuhaf karşılamam ve bu önemli bir konu.Ben hiçbirşeyle bağdaştiramadim.
Çoçuk tekrar gelirse adını soyadını filan sorucam zatenSenin annen baban yok mu kaybettiysen polisi arayalım de bir dahakine. Belki kaçar.
Zamaninda bir yerde okumustum yaşlı bir kadin karsidan karsiya gecmek icin yardim isteyip kiza igne batirip bayiltiyordu sonra torunum bayildi diye yardim isteyip kizi kaciriyolardi oyle bisey olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?