Her akşam sokakta bekleyen çoçuk

Niye öyle yapıyordu,kriz gibimiydi gece gece bende korktum.
Ayy bilmiyorum ki, konuşmuyordu çocuk aklı babamın arkasına saklanıp olanları izledim sadece, neden günlerce oralarda dolaştı, nesen bir gece ansızın apartmana girdi hiç bilmiyorum ama hala aklıma geldikçe korkarım 23 sene önceden bahsediyorum hala dün gibi aklımda böyle konu sahibide rahatsız olmuşya etrafında böyle esrarengiz şekilde dolanınca direk o çocuk geldi aklıma aman uzak dursun Allah korusun her bişey olur mazallah.

Bence de o çocuk masum degil. Allah korusun.

belki size aşık olmuştur..o yaslarda olabiliyor çünkü..yinede dikkatli olun tabiki..o kadınada mutlaka sorun çocugu,annesini ,babasını..

Sonuç noldu şimdi. Ben hiç iyi şeyler düşünmüyorum herşey olabilir

Şüpheli bir durum değil. Muhtemelen annesini veya bir tanıdığını kaybetmiş bir çocuk. Başıma gelse sarılır ve geçerdim ne tuzağı olabilir Allah aşkına

Neyi masum gelmiyor çocuk sara krizine girmiş işte.

Dün otobüsten indim çoçuk gene binalarının önünde oynuyordu beni görünce yanıma geldi adını soyadını sordum tanıdığım kadının ismini sordum çoçuk kadının ismini doğru söyledi şuan kadın evde yok muhtemelen tatile filan gitti heralde ben eve girerken çoçuk oralarda oynuyordu gene başka bişey öğrenemedim

Allah allah ne çıkacak ki bunun altından acaba

Size aşık olmuş olabilir mi? O yaşlardaki çocuklar kendinden büyüklere aşık olurlar.
Bazı çocuklar yabancılara nasıl davranılacağını bilmiyor.Samimiyetlerini ayarlayamıyorlar.Ben sizi sürekli gördüğü için öyle davrandığını düşünüyorum açıkçası
Belki size aşık olmuştur :)
Anne babasının adını sorabilirsin, isimlerini bi araştırırsın. O yaşlardaki çocuklar bazen ilgiye aç oluyor kötü bi durum yoktur inşallah.
Konu sahibi son durum nedir
Allah allah ne çıkacak ki bunun altından acaba
Ben artık kötü bir şey düşünmüyorum çünkü dün tesadüfen çoçukla gene denk geldik ben otobüsten indim ve her zaman denk geldiğimiz saat değildi evlerinin yanında oynuyordu beni görünce gene yanıma geldi sonra adını soyadını sordum tanıdığım kadının ismini sordum konuştuk iyi akşamlar deyip uzaklaştım ben binaya girerken çoçukta gene evlerinin yanında oyanmaya devam etti

Dikkat edin birileri keşif bile yapıyor olabilir.

Ayy çok şükür.
Haberleri seyrede seyrede paranoya olduk.
Halbuki küçücük çocuk. Sevilmek istemiş demek ki.

Ne var ki bunda çocuk adı üstünde. Sarılıverin nolucak ki? Sadece kötü niyetli birine yaklaşmasın çocuk önemli olan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…