- 4 Aralık 2015
- 536
- 607
- 103
Ayy bilmiyorum ki, konuşmuyordu çocuk aklı babamın arkasına saklanıp olanları izledim sadece, neden günlerce oralarda dolaştı, nesen bir gece ansızın apartmana girdi hiç bilmiyorum ama hala aklıma geldikçe korkarım 23 sene önceden bahsediyorum hala dün gibi aklımda böyle konu sahibide rahatsız olmuşya etrafında böyle esrarengiz şekilde dolanınca direk o çocuk geldi aklıma aman uzak dursun Allah korusun her bişey olur mazallah.Niye öyle yapıyordu,kriz gibimiydi gece gece bende korktum.
Bence de o çocuk masum degil. Allah korusun.Ayy bilmiyorum ki, konuşmuyordu çocuk aklı babamın arkasına saklanıp olanları izledim sadece, neden günlerce oralarda dolaştı, nesen bir gece ansızın apartmana girdi hiç bilmiyorum ama hala aklıma geldikçe korkarım 23 sene önceden bahsediyorum hala dün gibi aklımda böyle konu sahibide rahatsız olmuşya etrafında böyle esrarengiz şekilde dolanınca direk o çocuk geldi aklıma aman uzak dursun Allah korusun her bişey olur mazallah.
Ne öğrendiniz?Kadını evde bulamadım ama öğrendiğim herşeyi burayada yazıcam
Neyi masum gelmiyor çocuk sara krizine girmiş işte.Ya siz çocuk diyince aklıma ne geldi biliyor musunuz, 90lı yıllar ben daha ilkokul 2 ye falan gidiyorum dedem vefat etti evlerine gidip geliyoruz bizim apartmanın etrafında böyle engelli gibi bir çocuk dolaşmaya başladı ama kimsede umursamadı galiba böyle bir kaç gün boyunca, sonra bir gece dedemin 40ı oldu 40 ekmeği helva falan dağıttılar annemde beni yanına aldı komşulara da getirmek için poşetlere ekmek falan doldurduk geç saatte evimize geldik işte akşam 8 gibi falan, neyse annem dedi ki ekmekler bayatlamasın yanlarına helva koyup komşulara verip geleyim. Annem poşetleri aldı apartmana çıktı biz en üst kattayız dağıta dağıta iniyor 9.30 gibi falandı galiba neyse bende ağlıyorum anneeee nolur bende geleyim yanında bir taraftan bağırıyor yok kızım gelmee hemen geleceğim zatennn demeye kalmadan annemden bir çığlık sesi yukarıya doğru koşturarak meğer annem ekmekleri dağıtırken otomatik ışık sönüyor annem lambayı bulup yakıncaa karşısında o apartmanın etrafında gezen çocuk harekette etmiyor ayağını sürüyerek hırlıyor sadece ve apartmandan çıkaramadılar böğürerek bağırıyordu sesi hala kulaklarımda polis çağırdılar polis saatler süren bir itiş kakışla zar zor götürdü ve ben 1 sene boyunca sabahçı olduğum halde apartmana tek girip çıkamadım, okula tek gidemiyordum o çocuk musallat olup yine gelip karşımıza çıkacak diye, şimdi çocuk falan denilince bir korkuyorum nedense bana pekte masum gelmiyor korkuyorum çok...
Allah allah ne çıkacak ki bunun altından acabaDün otobüsten indim çoçuk gene binalarının önünde oynuyordu beni görünce yanıma geldi adını soyadını sordum tanıdığım kadının ismini sordum çoçuk kadının ismini doğru söyledi şuan kadın evde yok muhtemelen tatile filan gitti heralde ben eve girerken çoçuk oralarda oynuyordu gene başka bişey öğrenemedim
Size aşık olmuş olabilir mi? O yaşlardaki çocuklar kendinden büyüklere aşık olurlar.
Bazı çocuklar yabancılara nasıl davranılacağını bilmiyor.Samimiyetlerini ayarlayamıyorlar.Ben sizi sürekli gördüğü için öyle davrandığını düşünüyorum açıkçası
Belki size aşık olmuştur :)
Anne babasının adını sorabilirsin, isimlerini bi araştırırsın. O yaşlardaki çocuklar bazen ilgiye aç oluyor kötü bi durum yoktur inşallah.
Acaba o bahsettiğiniz eve de mi gitmeseniz ,
Yolunuzu değiştirin ve ailenize bu durumu anlatın bence ,
O çocuğu görürseniz de hiç bir şekilde konuşmayın temas etmesine izin vermeyin
Ben de korktum bir şey var ama çözemedim
Konu sahibi son durum nedir
Ben artık kötü bir şey düşünmüyorum çünkü dün tesadüfen çoçukla gene denk geldik ben otobüsten indim ve her zaman denk geldiğimiz saat değildi evlerinin yanında oynuyordu beni görünce gene yanıma geldi sonra adını soyadını sordum tanıdığım kadının ismini sordum konuştuk iyi akşamlar deyip uzaklaştım ben binaya girerken çoçukta gene evlerinin yanında oyanmaya devam ettiAllah allah ne çıkacak ki bunun altından acaba
Dün hergün karşılaştığımız saat değildi ben binaya girerken baktım çoçukta kendi evlerinin yanında oynuyordu artık kötü birşey düşünmüyorum belki arkadaşları tarafından dışlanmış bir çoçukturAllah allah ne çıkacak ki bunun altından acaba
Dikkat edin birileri keşif bile yapıyor olabilir.Merhaba iyi akşamlar ben sağlık ocağında çalışıyorum işimle evim birbirine çok yakın akşamları yürüyerek evime dönüyorum son 2 haftadır 8 9 yaşlarında bir erkek çoçuk yürürlen yanıma gelip abla saçın kıyafetlerin çok güzel çok güzel giyiniyorsun gibi şeyler söyleyip benimle konuşmaya çalışıyor en son bu akşam yanıma gelip abla saçların elbislerin çok güzel sana sarılabilirmiyim dedi çok tuafıma gidiyor nerde oturduğunu sordum genelde sağlık ocağındayken bazı çoçuklar sarılmak yada konuşmak istiyor ama bu sokakta olunca çok garibime gidiyor neden yaptığınıda anlamlandıramadım konuşmaya çalışması neyse ama sokaktaki yabancı birine sarılmak istemesi tuhafıma gitti
Güncelleme sayfa 12 de
Ayy çok şükür.Ben artık kötü bir şey düşünmüyorum çünkü dün tesadüfen çoçukla gene denk geldik ben otobüsten indim ve her zaman denk geldiğimiz saat değildi evlerinin yanında oynuyordu beni görünce gene yanıma geldi sonra adını soyadını sordum tanıdığım kadının ismini sordum konuştuk iyi akşamlar deyip uzaklaştım ben binaya girerken çoçukta gene evlerinin yanında oyanmaya devam etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?