Her anlamda yakınız ama evlenme konusu açılınca bile yüzünü buruşturuyor.

goldberry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
1.151
850
123
selam kızlar. ben 20 yaşındayım. 18 yaşım bitmek üzereyken üniversiteye başladım. ve okulla paralel şekilde başlayan bir ilişkim var. arkeoloji bölümündeydim bıraktım. bu sene yeniden üniversite sınavlarına hazırlandım. erkek arkadaşım şimdi 24 yaşında. lafa gelince her şeyi yapar eder. ha bu evlilik konusu dışında da dediğini yapar. ancak ben çok sinir oluyorum. birbirimize 8 aydır cinsel anlamda da yakınız. yanlış anlamayın ilişki olarak değil birbirini tanıma aşamaları. çünkü 1 ay ayrılık dönemimiz olmuştu ardından bu yakınlık meydana geldi. kontrolüm dışında gelişti kısacası. ona 1-2 defa baskı şeklinde bile uyarı yaptım ancak kendisinin okulu bitip askerliği bitip iş bulana kadar (en az 2 yıl ) böyle bir şey düşünmediğini bana sert bir dille anlattı. çok kırıldım. üzgünüm. ilk ciddi ilişkim ve kendimi tuhaf hissediyorum sanki :50: :43:

selam kızlar. ben 20 yaşındayım. 18 yaşım bitmek üzereyken üniversiteye başladım. ve okulla paralel şekilde başlayan bir ilişkim var. arkeoloji bölümündeydim bıraktım. bu sene yeniden üniversite sınavlarına hazırlandım. erkek arkadaşım şimdi 24 yaşında. lafa gelince her şeyi yapar eder. ha bu evlilik konusu dışında da dediğini yapar. ancak ben çok sinir oluyorum. birbirimize 8 aydır cinsel anlamda da yakınız. yanlış anlamayın ilişki olarak değil birbirini tanıma aşamaları. çünkü 1 ay ayrılık dönemimiz olmuştu ardından bu yakınlık meydana geldi. kontrolüm dışında gelişti kısacası. ona 1-2 defa baskı şeklinde bile uyarı yaptım ancak kendisinin okulu bitip askerliği bitip iş bulana kadar (en az 2 yıl ) böyle bir şey düşünmediğini bana sert bir dille anlattı. çok kırıldım. üzgünüm. ilk ciddi ilişkim ve kendimi tuhaf hissediyorum sanki :50: :43:

20 yaş ciddi düşünmek için erken bir yaş bana göre ...daha toz pembe görüyoruz herşeyi en az 2 yıl demişsin 2 yılda cok sey değişir merak etme sadece akışına bırak olayları..erkekler kendi şartlarını olgunlastırmadan ciddi bir karar almazlar ki bencede olması gereken bu üstüne giitme ilişkin gittiği yere kadar gitsin zaman gösterecek herseyı dertte etme

Zaten her anlamda yakınsınız neden evlensin ki :97:

öyle değil işte canım , her anlamda yakınız derken her şeyin de bir sınırı var yani . her şeyi yaşamış olsak ben şimdiye çoktan psikiyatr bölümüne yatmıştım. takıntılı bir insanımdır çünkü.

ikiniz için de erken, sevgilin için çok çok erken. bi erkek 30 yaşından önce evlenmemeli bence. sen de evlenmeyi düşüneceğine nasıl ni an önce ekonomik özgürlüğümü elime alırım diye düşünsen daha iyi edersin.

öyle değil işte canım , her anlamda yakınız derken her şeyin de bir sınırı var yani . her şeyi yaşamış olsak ben şimdiye çoktan psikiyatr bölümüne yatmıştım. takıntılı bir insanımdır çünkü.

Adam mantıklı biri bence..
24 yaşında daha .. okulu bitecek askere gidecek düzgün bir iş bulacak ve aranızda ciddi birşeyler olacak..
yani bu ünide başlayan her ilişkinin olası sonudur ,sıralama çoğu kez değişmez.
bence değişmemeli de.. bende bu sıralama ile evlendim..
mantıklı olan bu çünkü..
tavsiyem cinselliği şu anda getirdiğin noktadan daha geri bir noktaya götür.

bence erkek arkadaşın haklı evlilik için daha çok erken

niye illa evlenmek istiyosun ki gez toz aşkını yaşa takıntı yapma niye evlenmiyoruz diye

cinsel anlamda yakınlaşmış olmanız da illa evlenmek zorundasınız anlamına gelmiyo :34:

profiline baktım 4-5 konu acmıssın ve hepsinin baslangıcı ve içeriği aynı arkadasım neden bu kadar taktın sen bu evlılık olayına merak ettım???

Adam mantıklı biri bence..
24 yaşında daha .. okulu bitecek askere gidecek düzgün bir iş bulacak ve aranızda ciddi birşeyler olacak..
yani bu ünide başlayan her ilişkinin olası sonudur ,sıralama çoğu kez değişmez.
bence değişmemeli de.. bende bu sıralama ile evlendim..
mantıklı olan bu çünkü..
tavsiyem cinselliği şu anda getirdiğin noktadan daha geri bir noktaya götür.

dediklerini uygulamaya çalışıyorum canım özellikle daha geri noktaya götür konusunda binlerce kez haklısın. son zamanlarda bunu uyguluyorum. yani böyle oturup mantıklı düşünmeye başladığım için de kendimi tuhaf hissediyorum.
evlenmeden önce benim vücudumu gördü diye kendime kızıyorum açıkçası.

profiline baktım 4-5 konu acmıssın ve hepsinin baslangıcı ve içeriği aynı arkadasım neden bu kadar taktın sen bu evlılık olayına merak ettım???

nedeni erkek arkadaşımın lafları. çıkmaya başladığımızdan 4-5 ay sonra başladı bunları konuşmaya (evlilik falan) , ben o zamanlar onu susturuyordum. şimdi de susturuyorum. etrafımdaki bir kaç arkadaşım sözlendi. herşeylerini fotoğraflayıp face'e koymuşlar. hem erkek arkadaşım hem de böyle özenmeyle karışık duygular beni bu hale getirdi.

erkek arkadaşından geçtim, sen nasıl kendinde evlilik olgunluğunu bulabiliyorsun ne acelen var..okulu bıraktım. yeniden üniversiteye hazırlanıyorum diyorsun..daha başlayacaksın da bitireceksin..kendini düşün bence asıl senin önünde yıllar var...doya doya flörtünü yaşa..bir gün evlendiğinde de bugünlerini arayacaksın..

sert bi dille derken, nasıl sert bi dille karşı çıktı

bana bağırdı etti . ben de bağırdım falan derken kavga ettik (ki biz sorunlarımızda en fazla tartışırız.). hiç bu kadar sertçe konuşmamıştı benimle. ben kırıldım açıkçası.

erkek arkadaşından geçtim, sen nasıl kendinde evlilik olgunluğunu bulabiliyorsun ne acelen var..okulu bıraktım. yeniden üniversiteye hazırlanıyorum diyorsun..daha başlayacaksın da bitireceksin..kendini düşün bence asıl senin önünde yıllar var...doya doya flörtünü yaşa..bir gün evlendiğinde de bugünlerini arayacaksın..

evlilik olgunluğu değil de sözlenmek gibi bir takıntım oluşmuştu. şimdilerde o kadar yoğun değil ama arkadaşlarımın resimlerini falan görünce kızıyorum. sonra soğuk şekilde konuşuyorum onunla da, anlamıyor tabii neden olduğunu. günlük konularla geçiştiriyorum.

bana bağırdı etti . ben de bağırdım falan derken kavga ettik (ki biz sorunlarımızda en fazla tartışırız.). hiç bu kadar sertçe konuşmamıştı benimle. ben kırıldım açıkçası.

ya canım senin kendini getirdiğin şu konum mantıklı mı sence daha 20 yaşında hemde
içeriği bilemicem ama adama evlenelim diye ısrar ediyosun o da sana hayır diye bağırıyor falan
sen erkek arkadaşına güvendiğine emin misin, ya da gerçekten kendine güvenen birimisin

ayrıca niye okulu bıraktın ki, tekrar kazanabilcekmisin
ilişkilerdeki bu tarz zorlamalar kavgalar hiç bi işe yaramdığı gibi, sadece unutulmayacak kötü anılara sebeb oluyo sadece

biz burdan ne diyebiliriz, evlenmeye niyeti var mı yok mu ancak sen tahlil edebilirsin, onu sadece sen tanıyosun çünkü

ama ilk ciddi ilişkine körü körünü bağlanıp evlenmeye odaklanma
evlenmek bi amaç olmamalı çünkü
zaten gerçekten güzel bi ilişkiniz varsa eninde sonunda evliliğe varacaktır.

birbirimize 8 aydır cinsel anlamda da yakınız. yanlış anlamayın ilişki olarak değil birbirini tanıma aşamaları.

Siz böyle mi tanıyorsunuz birbirinizi,ilginç miş..
Pişman olacağınız şeyler yapmayın..

ben anlayamadim acikcasi, neden genc, egitimini henuz tamamlamis bir genc hanim , ilk edindigi erkek arkadasta hemen evlilik arar?
erkek arkadasinizi hakli buldum ben, sizin yasiniz cok genc, onunki cok genc, is yok, henuz hazirlanmis bir gelecek yok..
erkek arkadasinizi sirf sizinle cinsel anlamada yakinlasti diye evlenmeye zorlayamazsiniz ki, ileri gitmesine en basta izin veren sizsiniz zaten:50:
hem erkekleri tanimadan ilk ciddi iliskinizde hemen sinirlari asin, hem yasiniz kucuk olsun, hem egitiminizi tamamlamamis olun, hem gelecege dair henuz bir hazirliginiz olmasin, hemde evlenmek isteyin..
bilmiyorum ki siz bi dusunun halinizi, tarafsiz bir gozden isterseniz..
her birliktelik yasadiginiz erkek sizinle evlenmek isteyecek mi saniyordunuz?
Tuhaflik sizde yani, erkek arkadasinizda degil..

Erkek arkadasin en mantiklisini yapiyor.
Kolay mi evlenmek, ev gecindirmek? Evlenme hazirligiydi, sonra ev masrafiydi... bunlari ne ile karsilamayi dusunuyorsunuz iki universite ogrencisi olarak? Anne babalariniza cok guveniyorsun galiba.
Ben evli degilim, ama evlenmenin cocuk oyuncagi olmadigini, ciddi olgunluk gerektirdigini dusunuyorum. Oyle sevgili olmaya, flort etmeye benzemez. Sana da tavsiyem, sevgililk doneminin ve ogrenciligin tadini cikar. Ne zaman sen olmasan da esin olacak kisi kendi ayaklari uzerine saglam basabiliyorsa o zaman evlilik konusunu dusunun.
Bu arada, konu sahibi arkadasim, sen kendi istedigini belirtmemissin. Senin istegin nedir? Hemen evlenmek mi? Ya da ne kadar beklemek?

Erkek arkadasin en mantiklisini yapiyor.
Kolay mi evlenmek, ev gecindirmek? Evlenme hazirligiydi, sonra ev masrafiydi... bunlari ne ile karsilamayi dusunuyorsunuz iki universite ogrencisi olarak? Anne babalariniza cok guveniyorsun galiba.
Ben evli degilim, ama evlenmenin cocuk oyuncagi olmadigini, ciddi olgunluk gerektirdigini dusunuyorum. Oyle sevgili olmaya, flort etmeye benzemez. Sana da tavsiyem, sevgililk doneminin ve ogrenciligin tadini cikar. Ne zaman sen olmasan da esin olacak kisi kendi ayaklari uzerine saglam basabiliyorsa o zaman evlilik konusunu dusunun.
Bu arada, konu sahibi arkadasim, sen kendi istedigini belirtmemissin. Senin istegin nedir? Hemen evlenmek mi? Ya da ne kadar beklemek?

ben sadece bir yüzük takarak beklemek istiyorum. ama çok fazla şey istiyorum sanırım :50:

ben anlayamadim acikcasi, neden genc, egitimini henuz tamamlamis bir genc hanim , ilk edindigi erkek arkadasta hemen evlilik arar?
erkek arkadasinizi hakli buldum ben, sizin yasiniz cok genc, onunki cok genc, is yok, henuz hazirlanmis bir gelecek yok..
erkek arkadasinizi sirf sizinle cinsel anlamada yakinlasti diye evlenmeye zorlayamazsiniz ki, ileri gitmesine en basta izin veren sizsiniz zaten:50:
hem erkekleri tanimadan ilk ciddi iliskinizde hemen sinirlari asin, hem yasiniz kucuk olsun, hem egitiminizi tamamlamamis olun, hem gelecege dair henuz bir hazirliginiz olmasin, hemde evlenmek isteyin..
bilmiyorum ki siz bi dusunun halinizi, tarafsiz bir gozden isterseniz..
her birliktelik yasadiginiz erkek sizinle evlenmek isteyecek mi saniyordunuz?
Tuhaflik sizde yani, erkek arkadasinizda degil..

ben zaten kendimi tuhaf hissediyorum diye yazmıştım. onda bir tuhaflık olduğunu söylemedim ancak bir kızla böyle evlilik konuları konuşarak onun sınırlarıyla oynamak sizce de günah değil mi?:43:

Back
X