Her anlamda yakınız ama evlenme konusu açılınca bile yüzünü buruşturuyor.

ben sadece bir yüzük takarak beklemek istiyorum. ama çok fazla şey istiyorum sanırım :50:

ay canım o kadar uzun süre kaynanaydı, gelenekti görenekti, bohçaydı dünürcülük falan filan çekilir mi ya
bence nişanlılık çok kısa olmalı

cok erken cok 20 yaş ne kı daha unıversıte sınavına bıle yenıden gırıceksın ..

bence erkek arkadasın haklı..

ben sadece bir yüzük takarak beklemek istiyorum. ama çok fazla şey istiyorum sanırım :50:

canim sen cok istesende yuzuk takmayi, biz sana burda yuzuk takamayiz, :59:

nacizane herkes dusundugunu yazmis..

ve herkes hem fikir gorunuyor, senin durumun hakkinda, sen daha fazla uzulme, kirilma, bos hayaller kurma diye uyariyoruz, keske diledigin gibi olsa da hemen yuzuk taksan ,evlensen, mutlu mesut yasasan olene dek, ama pollyannacilik degil ki bizlere de dusen..

Ben senin yerinde olsam o sevgiliye de tekmeyi cakarim, once okulumu bitirir, kariyerimi tamamlar, sonrasinda evlilige ,cocuga bakarim..
her sey vaktinde zamaninda guzel unutma! yasindan evvel yaptigin evlilik de mutluluk getirmez...

kaldi ki surekli ayni seyden dem vurmandan evlilik sormluluguna yetebilecegini sanmiyorum henuz.

allah yardimcin olsun bakalimn..

Son düzenleme:
benim çok kız arkadaşım evlendi bekar çok az hatta bazısının çocuğu bile var ben hiçte facede resimlerine bakıp özenmiyorum herkes kendinden sorumludur
üstelik o evlenenlerde bana aklın varsa erken evlenme diyolar
yani evlilik dışardan gözüktüğü gibi toz pembe değil diyolar :55:
Tamam söz nişan düğün bunlar güzel şeyler ama önemli olan sen gerçekten doğru kişiyle düşündüğüne eminmisin sırf sözlenmiş olmak için sözlenilmez :6:

ben zaten kendimi tuhaf hissediyorum diye yazmıştım. onda bir tuhaflık olduğunu söylemedim ancak bir kızla böyle evlilik konuları konuşarak onun sınırlarıyla oynamak sizce de günah değil mi?:43:

hmm evlilik konulari konusarak, onun sinirlariyla oynamak?

ne kastediyorsunuz tam olarak?

konuyu acan sizsiniz, biz sizin hayatiniza dair sizin yazdiklariniz kadarini biliyoruz..

ayrica kimsenin kimsenin siniryila oynadigi yok arkadasim, burda sinirlari asanda siz olmussunuz, gunaha girende siz olmussunuz..

aklinizi basiniza almak yerine, size deger verip uyarmaya calisanlara laf ediyorsunuz..

ayip etmissiniz, ajitasyon falan , hic yakismamis..

kimseye diklendiğim yok ancak bir hatada tek kişiye sorumluluk yüklenmez. yani tek başıma olmadı bu yaşadıklarım. erkek dediğimiz insanda hiç mi problem yok? gayet normal mi ? onu soruyorum ben.

ben zaten kendimi tuhaf hissediyorum diye yazmıştım. onda bir tuhaflık olduğunu söylemedim ancak bir kızla böyle evlilik konuları konuşarak onun sınırlarıyla oynamak sizce de günah değil mi?:43:

bir kızla böyle evlilik konuları konuşarak onun sınırlarıyla oynamak...
Seni evlenme vaadiyle kandırdığını mı söylemeye çalışıyorsun ?
Böyle düşünen kız kaldı mı hala ?

bir kızla böyle evlilik konuları konuşarak onun sınırlarıyla oynamak...
Seni evlenme vaadiyle kandırdığını mı söylemeye çalışıyorsun ?
Böyle düşünen kız kaldı mı hala ?

kandırdı demiyorum ama ben çok dirayetli bir insandım. alttan girdi üstten çıktı, yakınlaşmamızı sağladı. elbette pembe gözlüklerim yok ama durmadan bu lafları söyleyen biri çoktan ailesini alıp istemeye gelirdi.

Bak canım, yaşın henüz çok küçük...
Nişanlandığımda 22 ye yeni girmiştim...
Senin gibi düşündük biz de...
Yüzükle bekleyelim... :63:
Hı hı çok kolaymış emin ol...
Sakın heveslenme...
25 ime girmek üzereyim ve evlenmeme 5 ay var...

Bu sevgi gösterisi değil, şimdiki aklım olsa asla nişanlanmazdım, nişanlım da benimle aynı fikirde...
Herşeyin bir vakti saati olmalı...
Umarım siz de olur...

Canım yaşın sadece 20... önünde evlilik planları yapmaktan daha önce gelmesi gereken planlar olduğunu düşünüyorum affına sığınarak. önce istediğin bölümü kazan ve ekonomik özgürlüğüne kavuş sonra hayata bakışın ne kadar değişecek, beklentilerin ne kadar farklılaşacak sen bile inanamayacaksın. Kendim ve de en yakınlarımdan tecrübe ettiğim yaşanmış olaylar var. Sana şu saniyede 4 tane sayabilirim. Benim arkadaşlarımdan ( ben de dahil), üniversite döneminde bu işler için acele edip de şu anda o kişiyle evli olan 1 tek kişi bile yok.

Hayatı aceleye getirme. Evlilik, ölmeden önce yapılacak 2. şey, çocuk yapmak da son şey olsun ki hakkını verebilesin...:61:

Konu içeriği nedeniyle "Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Back
X