Her ay 1 hatim yapıyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nego
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Okudum canım çok özür dilerim gecikme için bu kadar sona bıraktığım için Allah kabul etsin inşallah
Aminnn ağzına yüreğine sağlık Ekim hatimi için 21.cüz senindir listeye yazdım canım

Eylül Hatim Duası

Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi Rabbil alemin ves salatü ves selamü ala Rasülina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein

Teheccüdde yapılan duâ, hedefi şaşmayan ok gibidir.
Teheccüd namazından sonra tevbe istiğfar, Yasin-i Şerif, Mülk suresi, Nebe ve diğer küçük sureleri okuyup hatim duasını yaptım. Rabbim ettiğimiz duaları, okuduğumuz hatmi şerifi, katında kabul ve makbul eylesin aminnn

isimlerinizi tek tek okuyarak duaya kattım, vefat etmiş yakınlarımızın ruhlarına da hediye eyledim. Kim ne niyetle okuduysa Rabbim kabul etsin. Evlat isteyene salih ve saliha evlatlar, hamile olanlara sağlıcakla doğumlar, evladı olanın evladına sağlıklı hayırlı uzun ömür, borcu olana ödeme kolaylığı, geçim sıkıntısı çekene rızık bolluğu, iş arayana hayırlı iş, eş arayana hayırlı eş, derdi olana deva, hastalığı ve hastası olana kalıcı şifalar versin RABBİM aminnn

Okuduğumuz Kuran'ı Kerim ile amel etmeyi, Kuran ahlakı ile yaşamayı RABBİM cümlemize nasip etsin. Arkamızdan Kuran okuyanlarımız çok olsun aminnnnn

Rabbim dünyada ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı cümlemize nasip eylesin. Hepimizin ağzına, yüreğine, nefesine, ruhuna sağlık ALLAH razı olsun canlar

1- S selin18

2- Sofienin Kedisi

3- S selin18

4- Bonus

5- Breave Heart

6- Breave Heart

7- burcusami

8- burcusami

9- burcusami

10- deynepnaz

11- deynepnaz

12- deynepnaz

13- C Cittaslow

14- C Cittaslow

15- C Cittaslow

16- esoss88

17- esoss88

18- H Hazellll

19- HALLEYS

20- Cuel

21- penyez83

22- Zeyna03

23- mavibaloncuk

24- G gezginada

25- agustos72

26- agustos72

27- Aktif Lora

28- K Kardelen1981

29- reynax

30- ogretmenhanim

Sübhâne rabbike rabbil-izzeti ammâ yesifûn.Ve selâmün alel-mürselîn. Vel-hamdü lillâhi rabbil-alemîn. Lillâhi teâlel -Fâtiha.

Cuma gününün hayr ve bereketi üzerimize olsun hayırlı cumalar

Amin Ağzına, yüreğine sağlık ve diğer okuyanların da.
Hayırlı cumalar

Ağzına yüreğine sağlık cnm hayırlı cumalar

Ekim Hatim Listesi

29 Ekim Çarşamba son okuma süresidir. lütfen bildirimleri son güne bırakmayalım

Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım

1- esoss88

2- esoss88

3- G gezginada
3- G gezginada annesi

4- S selin18

5- S selin18

6- penyez83

7- Breave Heart

8- Breave Heart

9- Breave Heart

10- burcusami

11- burcusami

12- K Kardelen1981

13- deynepnaz

14- deynepnaz

15- deynepnaz

16- C Cittaslow

17- C Cittaslow

18- C Cittaslow

19- HepmigencizHepmiguzel

20- HALLEYS

21- Cuel

22- burcusami

23- Zeyna03

24- H Hazellll

25- reynax

26- Bonus

27- agustos72

28- agustos72

29- ogretmenhanim

30- Aktif Lora

6.cüzü okudum Allah kabul etsin aminnnn

S selin18 Ekim hatimi 4 ve 5.cüzleri okudu ağzına yüreğine sağlık Kasım hatimi 6. ve 13. cüzler senindir listeye yazdım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…