Aminn ağzına yüreğine sağlık Ekim hatimi 13. 14. ve 15. cüzler senindir listeye yazdım canımOkudum canım cüzleri. Rabbim kabul etsin
Aminnn ağzına yüreğine sağlık Ekim hatimi için 21.cüz senindir listeye yazdım canımOkudum canım çok özür dilerim gecikme için bu kadar sona bıraktığım için Allah kabul etsin inşallah
AminEylül Hatim Duası
Eki Görüntüle 3649342
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi Rabbil alemin ves salatü ves selamü ala Rasülina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein
Teheccüdde yapılan duâ, hedefi şaşmayan ok gibidir.
Teheccüd namazından sonra tevbe istiğfar, Yasin-i Şerif, Mülk suresi, Nebe ve diğer küçük sureleri okuyup hatim duasını yaptım. Rabbim ettiğimiz duaları, okuduğumuz hatmi şerifi, katında kabul ve makbul eylesin aminnn
isimlerinizi tek tek okuyarak duaya kattım, vefat etmiş yakınlarımızın ruhlarına da hediye eyledim. Kim ne niyetle okuduysa Rabbim kabul etsin. Evlat isteyene salih ve saliha evlatlar, hamile olanlara sağlıcakla doğumlar, evladı olanın evladına sağlıklı hayırlı uzun ömür, borcu olana ödeme kolaylığı, geçim sıkıntısı çekene rızık bolluğu, iş arayana hayırlı iş, eş arayana hayırlı eş, derdi olana deva, hastalığı ve hastası olana kalıcı şifalar versin RABBİM aminnn
Okuduğumuz Kuran'ı Kerim ile amel etmeyi, Kuran ahlakı ile yaşamayı RABBİM cümlemize nasip etsin. Arkamızdan Kuran okuyanlarımız çok olsun aminnnnn
Rabbim dünyada ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı cümlemize nasip eylesin. Hepimizin ağzına, yüreğine, nefesine, ruhuna sağlık ALLAH razı olsun canlar
1- S selin18
2-Sofienin Kedisi
3- S selin18
4-Bonus
5-Breave Heart
6-Breave Heart
7-burcusami
8-burcusami
9-burcusami
10-deynepnaz
11-deynepnaz
12-deynepnaz
13- C Cittaslow
14- C Cittaslow
15- C Cittaslow
16-esoss88
17-esoss88
18- H Hazellll
19-HALLEYS
20-Cuel
21-penyez83
22-Zeyna03
23-mavibaloncuk
24- G gezginada
25-agustos72
26-agustos72
27-Aktif Lora
28- K Kardelen1981
29-reynax
30-ogretmenhanim
Sübhâne rabbike rabbil-izzeti ammâ yesifûn.Ve selâmün alel-mürselîn. Vel-hamdü lillâhi rabbil-alemîn. Lillâhi teâlel -Fâtiha.
Cuma gününün hayr ve bereketi üzerimize olsun hayırlı cumalar
Ağzına yüreğine sağlık cnm hayırlı cumalarEylül Hatim Duası
Eki Görüntüle 3649342
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi Rabbil alemin ves salatü ves selamü ala Rasülina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein
Teheccüdde yapılan duâ, hedefi şaşmayan ok gibidir.
Teheccüd namazından sonra tevbe istiğfar, Yasin-i Şerif, Mülk suresi, Nebe ve diğer küçük sureleri okuyup hatim duasını yaptım. Rabbim ettiğimiz duaları, okuduğumuz hatmi şerifi, katında kabul ve makbul eylesin aminnn
isimlerinizi tek tek okuyarak duaya kattım, vefat etmiş yakınlarımızın ruhlarına da hediye eyledim. Kim ne niyetle okuduysa Rabbim kabul etsin. Evlat isteyene salih ve saliha evlatlar, hamile olanlara sağlıcakla doğumlar, evladı olanın evladına sağlıklı hayırlı uzun ömür, borcu olana ödeme kolaylığı, geçim sıkıntısı çekene rızık bolluğu, iş arayana hayırlı iş, eş arayana hayırlı eş, derdi olana deva, hastalığı ve hastası olana kalıcı şifalar versin RABBİM aminnn
Okuduğumuz Kuran'ı Kerim ile amel etmeyi, Kuran ahlakı ile yaşamayı RABBİM cümlemize nasip etsin. Arkamızdan Kuran okuyanlarımız çok olsun aminnnnn
Rabbim dünyada ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı cümlemize nasip eylesin. Hepimizin ağzına, yüreğine, nefesine, ruhuna sağlık ALLAH razı olsun canlar
1- S selin18
2-Sofienin Kedisi
3- S selin18
4-Bonus
5-Breave Heart
6-Breave Heart
7-burcusami
8-burcusami
9-burcusami
10-deynepnaz
11-deynepnaz
12-deynepnaz
13- C Cittaslow
14- C Cittaslow
15- C Cittaslow
16-esoss88
17-esoss88
18- H Hazellll
19-HALLEYS
20-Cuel
21-penyez83
22-Zeyna03
23-mavibaloncuk
24- G gezginada
25-agustos72
26-agustos72
27-Aktif Lora
28- K Kardelen1981
29-reynax
30-ogretmenhanim
Sübhâne rabbike rabbil-izzeti ammâ yesifûn.Ve selâmün alel-mürselîn. Vel-hamdü lillâhi rabbil-alemîn. Lillâhi teâlel -Fâtiha.
Cuma gününün hayr ve bereketi üzerimize olsun hayırlı cumalar
Canım Ekim hatiminde 3.cüz boşta istersenizHayırlı akşamlarpenyez83 bana ve anneme de ikişer cüz verebilirseniz biz de okuruz.
Tamam Allah razı olsun anneme de iletiyorumCanım Ekim hatiminde 3.cüz boşta isterseniz
3.cüz ilk 10 sayfayı siz
3.cüz ikinci 10 sayfayı da anneniz okusun
İkinizin de nefesi olsun ve dua yer alın
Ağzına yüreğine sağlık Kasım hatimi 10. 11. ve 12. cüzler senindir listeye yazdım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?