• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 1 hatim yapıyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nego
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selamünaleyküm . Uzun zamandır yoktum geri döndüm çok şükür :) başlığı takip edemedim. Temmuz ayından üç varsa alabilirim.

Selamünaleyküm . Uzun zamandır yoktum geri döndüm çok şükür :) başlığı takip edemedim. Temmuz ayından üç varsa alabilirim.
Ve aleykümselam canım tekrardan hoşgeldin nasılsınız bebeğin nasıl büyümüştür :nazar:

Temmuz ayına üç varsa yazmışsın anlayamadım 3.cüzü istiyorsan alındı boşta değil

13 ve 14. cüzler boşta

Ve aleykümselam canım tekrardan hoşgeldin nasılsınız bebeğin nasıl büyümüştür :nazar:

Temmuz ayına üç varsa yazmışsın anlayamadım 3.cüzü istiyorsan alındı boşta değil

13 ve 14. cüzler boşta
Büyüdü elhamdüllillah dualarımız sayesinde sağlığına da kavuştu miniğim :) Allah razı olsun hep aklımdaydınız anca dönebildim :) üç değil cüz demek istemiştim :) 13 ü alayım o zaman

Büyüdü elhamdüllillah dualarımız sayesinde sağlığına da kavuştu miniğim :) Allah razı olsun hep aklımdaydınız anca dönebildim :) üç değil cüz demek istemiştim :) 13 ü alayım o zaman
Çok şükür canım Rabbim sağlıcakla afiyetle büyütmeyi nasip eylesin. Okuduğun cüzleri yazdığım listeyi silmemiştim. döneceğini hissediyordum. Ne güzel tekrardan geldin Allah senden de razı olsun esomm❤️

Tamam canım 13.cüzü listeye yazdım

Haziran ayı hatimi, tüm cüzler okundu Elhamdülillah Rabbim kabul eylesin 🤲🏻

Hatim duasını cuma günü sela ile öğlen arasında HALLEYS HALLEYS arkadaşımız yapacak nasipse ❤️

Back
X