Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve aleykümselam canım tekrardan hoşgeldin nasılsınız bebeğin nasıl büyümüştürSelamünaleyküm . Uzun zamandır yoktum geri döndüm çok şükür :) başlığı takip edemedim. Temmuz ayından üç varsa alabilirim.
Ağzına yüreğine sağlık bonusum temmuz ayı 28.cüz senindir listeye yazdım22.cüz okundu penyezimpenyez83
Büyüdü elhamdüllillah dualarımız sayesinde sağlığına da kavuştu miniğim :) Allah razı olsun hep aklımdaydınız anca dönebildim :) üç değil cüz demek istemiştim :) 13 ü alayım o zamanVe aleykümselam canım tekrardan hoşgeldin nasılsınız bebeğin nasıl büyümüştür
Temmuz ayına üç varsa yazmışsın anlayamadım 3.cüzü istiyorsan alındı boşta değil
13 ve 14. cüzler boşta
Çok şükür canım Rabbim sağlıcakla afiyetle büyütmeyi nasip eylesin. Okuduğun cüzleri yazdığım listeyi silmemiştim. döneceğini hissediyordum. Ne güzel tekrardan geldin Allah senden de razı olsun esommBüyüdü elhamdüllillah dualarımız sayesinde sağlığına da kavuştu miniğim :) Allah razı olsun hep aklımdaydınız anca dönebildim :) üç değil cüz demek istemiştim :) 13 ü alayım o zaman
Okundu canım. Hakkını helal et. Yazmayı unutmuşum. İşe başladım bebiş derken çıkmış aklımdanSofienin Kedisi canım Haziran 11.cüz ne durumda tek sen kaldın okudun mu
Helal olsun ağzına yüreğine sağlık canımOkundu canım. Hakkını helal et. Yazmayı unutmuşum. İşe başladım bebiş derken çıkmış aklımdan
Temmuzda düğünümüz var ama ağustosta inşallah alırım canım. Ağustosa yazabilirsinHelal olsun ağzına yüreğine sağlık canım
Temmuz ayına cüz istiyormusun
Tamam canım ağustos listesini yaparken etiket ederimTemmuzda düğünümüz var ama ağustosta inşallah alırım canım. Ağustosa yazabilirsin