- 13 Mart 2019
- 16.003
- 61.884
- 598
Tamam abla okurum inşallahGonulmeyvesi canım Ağustos hatimi için 29.cüz boşta müsaitsen okumak istermisin
Okuma süresi 27 Ağustos çarşamba gününe kadar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam abla okurum inşallahGonulmeyvesi canım Ağustos hatimi için 29.cüz boşta müsaitsen okumak istermisin
Okuma süresi 27 Ağustos çarşamba gününe kadar
Tamam canım yazdım listeye 29.cüz senindirTamam abla okurum inşallah![]()
Bana yine hatırlatır mısın ablaTamam canım yazdım listeye 29.cüz senindir![]()
Hatırlatma etiketi yapıyorum her cumaBana yine hatırlatır mısın abla![]()
Burcumm Ağustos ayına 17.cüzü de sana yazdımAminnn ağzına yüreğine sağlık canım
Ağustos hatimi 5 - 6 ve 21. Cüzleri yazdım listeye
17.cüz boşta bilgin olsun alan olmaz ise etiket edeyim mi seni burcumm
Sağol ablaaHatırlatma etiketi yapıyorum her cuma
Unutmazsın ve unutmam merak etme![]()
Sende sağolasın hafizemmSağol ablaa![]()
Ağzına sağlık cnm dualarımız kabul olsun Insallah..Temmuz Hatim Duası
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdü lillahi Rabbil alemin ves salatü ves selamü ala Rasülina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein
Yatsı namazından sonra tevbe istiğfar, Mülk suresi, Amenerrasulü okuyup hatim duasını yaptım. Rabbim ettiğimiz duaları, okuduğumuz hatmi şerifi, katında kabul ve makbul eylesin. Ülkemizi tez vakitte selamete kavuştur Allah ım aminnn![]()
isimlerinizi tek tek okuyarak duaya kattım, vefat etmiş yakınlarımızın ruhlarına da hediye eyledimKim ne niyetle okuduysa Rabbim kabul etsin. Evlat isteyene salih ve saliha evlatlar, hamile olanlara sağlıcakla doğumlar, evladı olanın evladına sağlıklı hayırlı uzun ömür, borcu olana ödeme kolaylığı, geçim sıkıntısı çekene rızık bolluğu, iş arayana hayırlı iş, eş arayana hayırlı eş, derdi olana deva, hastalığı ve hastası olana kalıcı şifalar versin RABBİM aminnn
Okuduğumuz Kuran'ı Kerim ile amel etmeyi, Kuran ahlakı ile yaşamayı RABBİM cümlemize nasip etsin. Arkamızdan Kuran okuyanlarımız çok olsun aminnnnn
Rabbim dünyada ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı cümlemize nasip eylesin. Hepinizin ağzına, yüreğine, nefesine, ruhuna sağlık ALLAH razı olsun canlar
1-Breave Heart
2-Breave Heart
3-burcusami
4-burcusami
5-deynepnaz
6-deynepnaz
7- C Cittaslow
8- C Cittaslow
9- C Cittaslow
10- S selin18
11- K Kardelen1981
12-HALLEYS
13-esoss88
14-mavibaloncuk
15-penyez83
16-penyez83
17-penyez83
18-RedGirl kuzeni
19-Cuel
20-agustos72
21-agustos72
22-agustos72
23-burcusami
24-reynax
25-Aktif Lora
26-RedGirl annesi
27-Bonus
28-Bonus
29- H Hazellll
30-Breave Heart
Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yasifun ve selamün alel murselin velhamdülillahi rabbil alemin. EL-FATİHA (ma-salavat )
Cuma gecemiz mübarek olsun hayırlı cumalar dostlar![]()
Ağzına yüreğine sağlık canım Rabbim kabul etsinTemmuz Hatim Duası
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdü lillahi Rabbil alemin ves salatü ves selamü ala Rasülina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein
Yatsı namazından sonra tevbe istiğfar, Mülk suresi, Amenerrasulü okuyup hatim duasını yaptım. Rabbim ettiğimiz duaları, okuduğumuz hatmi şerifi, katında kabul ve makbul eylesin. Ülkemizi tez vakitte selamete kavuştur Allah ım aminnn![]()
isimlerinizi tek tek okuyarak duaya kattım, vefat etmiş yakınlarımızın ruhlarına da hediye eyledimKim ne niyetle okuduysa Rabbim kabul etsin. Evlat isteyene salih ve saliha evlatlar, hamile olanlara sağlıcakla doğumlar, evladı olanın evladına sağlıklı hayırlı uzun ömür, borcu olana ödeme kolaylığı, geçim sıkıntısı çekene rızık bolluğu, iş arayana hayırlı iş, eş arayana hayırlı eş, derdi olana deva, hastalığı ve hastası olana kalıcı şifalar versin RABBİM aminnn
Okuduğumuz Kuran'ı Kerim ile amel etmeyi, Kuran ahlakı ile yaşamayı RABBİM cümlemize nasip etsin. Arkamızdan Kuran okuyanlarımız çok olsun aminnnnn
Rabbim dünyada ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı cümlemize nasip eylesin. Hepinizin ağzına, yüreğine, nefesine, ruhuna sağlık ALLAH razı olsun canlar
1-Breave Heart
2-Breave Heart
3-burcusami
4-burcusami
5-deynepnaz
6-deynepnaz
7- C Cittaslow
8- C Cittaslow
9- C Cittaslow
10- S selin18
11- K Kardelen1981
12-HALLEYS
13-esoss88
14-mavibaloncuk
15-penyez83
16-penyez83
17-penyez83
18-RedGirl kuzeni
19-Cuel
20-agustos72
21-agustos72
22-agustos72
23-burcusami
24-reynax
25-Aktif Lora
26-RedGirl annesi
27-Bonus
28-Bonus
29- H Hazellll
30-Breave Heart
Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yasifun ve selamün alel murselin velhamdülillahi rabbil alemin. EL-FATİHA (ma-salavat )
Cuma gecemiz mübarek olsun hayırlı cumalar dostlar![]()
Ağzına yüreğine sağlık anneciğinin ellerinden öptümAğustos ayi 27.cüz okundu( bu ay annem okudu )
sende liste var değil mi ben hiç takip etmedim okudum mu diye cok sagol.Ağzına yüreğine sağlık anneciğinin ellerinden öptümListeye annesi diye yazdım
27.cüzü uygun olan ayda yine yazarım sana, okursun ki 30 cüzü de sen okumuş olup hatimin tamamlanmış olur canım
Eylül hatimi için etiket ederim![]()
Evet canım varsende liste var değil mi ben hiç takip etmedim okudum mu diye cok sagol.