Her ay 1 hatim yapıyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nego
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aminnn ağzına yüreğine sağlık canım ❤️
Ağustos hatimi 5 - 6 ve 21. Cüzleri yazdım listeye

17.cüz boşta bilgin olsun alan olmaz ise etiket edeyim mi seni burcumm
Burcumm Ağustos ayına 17.cüzü de sana yazdım

🤲🏻🌹 Temmuz Hatim Duası 🌹🤲🏻

Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdü lillahi Rabbil alemin ves salatü ves selamü ala Rasülina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein 🌹

Yatsı namazından sonra tevbe istiğfar, Mülk suresi, Amenerrasulü okuyup hatim duasını yaptım. Rabbim ettiğimiz duaları, okuduğumuz hatmi şerifi, katında kabul ve makbul eylesin. Ülkemizi tez vakitte selamete kavuştur Allah ım aminnn🤲🏻 🇹🇷

isimlerinizi tek tek okuyarak duaya kattım, vefat etmiş yakınlarımızın ruhlarına da hediye eyledim ❤️ Kim ne niyetle okuduysa Rabbim kabul etsin. Evlat isteyene salih ve saliha evlatlar, hamile olanlara sağlıcakla doğumlar, evladı olanın evladına sağlıklı hayırlı uzun ömür, borcu olana ödeme kolaylığı, geçim sıkıntısı çekene rızık bolluğu, iş arayana hayırlı iş, eş arayana hayırlı eş, derdi olana deva, hastalığı ve hastası olana kalıcı şifalar versin RABBİM aminnn🤲🏻

Okuduğumuz Kuran'ı Kerim ile amel etmeyi, Kuran ahlakı ile yaşamayı RABBİM cümlemize nasip etsin. Arkamızdan Kuran okuyanlarımız çok olsun aminnnnn🤲🏻

Rabbim dünyada ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı cümlemize nasip eylesin. Hepinizin ağzına, yüreğine, nefesine, ruhuna sağlık ALLAH razı olsun canlar 🤲🏻❤️

1- Breave Heart Breave Heart 💚

2- Breave Heart Breave Heart 💚

3- burcusami burcusami 💚

4- burcusami burcusami 💚

5- deynepnaz deynepnaz 💚

6- deynepnaz deynepnaz 💚

7- C Cittaslow 💚

8- C Cittaslow 💚

9- C Cittaslow 💚

10- S selin18 💚

11- K Kardelen1981 💚

12- HALLEYS HALLEYS 💚

13- esoss88 esoss88 💚

14- mavibaloncuk mavibaloncuk 💚

15- penyez83 penyez83 💚

16- penyez83 penyez83 💚

17- penyez83 penyez83 💚

18- RedGirl RedGirl kuzeni 💚

19- Cuel Cuel 💚

20- agustos72 agustos72 💚

21- agustos72 agustos72 💚

22- agustos72 agustos72 💚

23- burcusami burcusami 💚

24- reynax reynax 💚

25- Aktif Lora Aktif Lora 💚

26- RedGirl RedGirl annesi 💚

27- Bonus Bonus 💚

28- Bonus Bonus 💚

29- H Hazellll 💚

30- Breave Heart Breave Heart 💚

Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yasifun ve selamün alel murselin velhamdülillahi rabbil alemin. EL-FATİHA (ma-salavat )🌹

Cuma gecemiz mübarek olsun hayırlı cumalar dostlar 🤲🏻

Elhamdü lillahi Rabbil alemin ves salatü ves selamü ala Rasülina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein 🌹

Yatsı namazından sonra tevbe istiğfar, Mülk suresi, Amenerrasulü okuyup hatim duasını yaptım. Rabbim ettiğimiz duaları, okuduğumuz hatmi şerifi, katında kabul ve makbul eylesin. Ülkemizi tez vakitte selamete kavuştur Allah ım aminnn🤲🏻 🇹🇷

isimlerinizi tek tek okuyarak duaya kattım, vefat etmiş yakınlarımızın ruhlarına da hediye eyledim ❤️ Kim ne niyetle okuduysa Rabbim kabul etsin. Evlat isteyene salih ve saliha evlatlar, hamile olanlara sağlıcakla doğumlar, evladı olanın evladına sağlıklı hayırlı uzun ömür, borcu olana ödeme kolaylığı, geçim sıkıntısı çekene rızık bolluğu, iş arayana hayırlı iş, eş arayana hayırlı eş, derdi olana deva, hastalığı ve hastası olana kalıcı şifalar versin RABBİM aminnn🤲🏻

Okuduğumuz Kuran'ı Kerim ile amel etmeyi, Kuran ahlakı ile yaşamayı RABBİM cümlemize nasip etsin. Arkamızdan Kuran okuyanlarımız çok olsun aminnnnn🤲🏻

Rabbim dünyada ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı cümlemize nasip eylesin. Hepinizin ağzına, yüreğine, nefesine, ruhuna sağlık ALLAH razı olsun canlar 🤲🏻❤️

3- burcusami burcusami 💚

4- burcusami burcusami 💚

5- deynepnaz deynepnaz 💚

6- deynepnaz deynepnaz 💚

7- C Cittaslow 💚

8- C Cittaslow 💚

9- C Cittaslow 💚

10- S selin18 💚

11- K Kardelen1981 💚

12- HALLEYS HALLEYS 💚

13- esoss88 esoss88 💚

15- penyez83 penyez83 💚

16- penyez83 penyez83 💚

17- penyez83 penyez83 💚

19- Cuel Cuel 💚

24- reynax reynax 💚

27- Bonus Bonus 💚

28- Bonus Bonus 💚

29- H Hazellll 💚

Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yasifun ve selamün alel murselin velhamdülillahi rabbil alemin. EL-FATİHA (ma-salavat )🌹

Ağzına sağlık cnm dualarımız kabul olsun Insallah..

3- burcusami burcusami 💚

4- burcusami burcusami 💚

5- deynepnaz deynepnaz 💚

6- deynepnaz deynepnaz 💚

7- C Cittaslow 💚

8- C Cittaslow 💚

9- C Cittaslow 💚

10- S selin18 💚

11- K Kardelen1981 💚

12- HALLEYS HALLEYS 💚

13- esoss88 esoss88 💚

15- penyez83 penyez83 💚

16- penyez83 penyez83 💚

17- penyez83 penyez83 💚

19- Cuel Cuel 💚

24- reynax reynax 💚

27- Bonus Bonus 💚

28- Bonus Bonus 💚

29- H Hazellll 💚

Ağzına yüreğine sağlık canım Rabbim kabul etsin 🤲❤️

💐 Ağustos Hatim Listesi 💐

➡️ 27 Ağustos Çarşamba son okuma süresidir. lütfen bildirimleri son güne bırakmayalım ⬅️

💜Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım💜

1- Sofienin Kedisi Sofienin Kedisi

2- Cuel Cuel

3- Breave Heart Breave Heart 💚

4- Breave Heart Breave Heart 💚

5- burcusami burcusami

6- burcusami burcusami

7- deynepnaz deynepnaz

8- deynepnaz deynepnaz

9- deynepnaz deynepnaz

10- C Cittaslow

11- C Cittaslow

12- C Cittaslow

13- K Kardelen1981

14- esoss88 esoss88

15- esoss88 esoss88

16- H Hazellll

17- burcusami burcusami

18- penyez83 penyez83 💚

19- penyez83 penyez83 💚

20- penyez83 penyez83

21- burcusami burcusami

22- mavibaloncuk mavibaloncuk

23- agustos72 agustos72

24- agustos72 agustos72

25- Bonus Bonus

26- Aktif Lora Aktif Lora

27- reynax reynax

28- S selin18

29- Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi

30- Nevreste Nevreste

Cumanın hayrı ve bereketi üzerimize olsun 🤲🏻🇹🇷
Hayırlı cumalar ❤️ 💚

Screenshot_20250720-014339_Instagram.webp

Ağustos ayi 27.cüz okundu( bu ay annem okudu )
Ağzına yüreğine sağlık anneciğinin ellerinden öptüm :KK52: Listeye annesi diye yazdım ❤️

27.cüzü uygun olan ayda yine yazarım sana, okursun ki 30 cüzü de sen okumuş olup hatimin tamamlanmış olur canım

Eylül hatimi için etiket ederim ❤️

Ağzına yüreğine sağlık anneciğinin ellerinden öptüm :KK52: Listeye annesi diye yazdım ❤️

27.cüzü uygun olan ayda yine yazarım sana, okursun ki 30 cüzü de sen okumuş olup hatimin tamamlanmış olur canım

Eylül hatimi için etiket ederim ❤️
sende liste var değil mi ben hiç takip etmedim okudum mu diye cok sagol.

sende liste var değil mi ben hiç takip etmedim okudum mu diye cok sagol.
Evet canım var
uzun süredir daimi hatimde olan arkadaşlarımın, okuduğu cüzlerin listesini ayrı ayrı tutuyorum. Özelden senin cüz takip listeni mesaj atarım

Back
X