• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 1 hatim yapıyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nego
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım okudum 2. Cüzü Allah kabul etsin inşallah 🤲🏻🌸🩷 Eylül ayı için cüz kaldıysa alabilir miyim?
Aminn ağzına yüreğine sağlık Eylül ayı 20.cüz senindir listeye yazdım canım ❤️

mavibaloncuk mavibaloncuk canım Eylül ayı 23 ve 30. cüz boşta almak istermisin

(16.cüzü istedin ama müsait degil)

30. Cüzü yazdım size, okuyunca buraya okudum diye yazıyoruz tilavet secdelerini yapmayı unutmayınız.

24 Eylül Çarşamba gününe kadar okuma süresi var. Ben ara ara toplu listeyi etiket edip hatırlatma yapıyorum. Şimdiden ağzınıza yüreğinize sağlık

Eki Görüntüle 3633714

💐 Ağustos Hatim Listesi 💐

➡️ 27 Ağustos Çarşamba son okuma süresidir. lütfen bildirimleri son güne bırakmayalım ⬅️

💜Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım💜

1- Sofienin Kedisi Sofienin Kedisi 💚

2- Cuel Cuel ❌

3- Breave Heart Breave Heart 💚

4- Breave Heart Breave Heart 💚

5- burcusami burcusami 💚

6- burcusami burcusami 💚

7- deynepnaz deynepnaz 💚

8- deynepnaz deynepnaz 💚

9- deynepnaz deynepnaz 💚

10- C Cittaslow 💚

11- C Cittaslow 💚

12- C Cittaslow 💚

13- K Kardelen1981 💚

14- esoss88 esoss88 💚

15- esoss88 esoss88 💚

16- H Hazellll 💚

17- burcusami burcusami ❌

18- penyez83 penyez83 💚

19- penyez83 penyez83 💚

20- penyez83 penyez83 💚

21- burcusami burcusami ❌

22- mavibaloncuk mavibaloncuk 💚

23- agustos72 agustos72 💚

24- agustos72 agustos72 💚

25- Bonus Bonus 💚

26- Aktif Lora Aktif Lora ❌

27- reynax reynax annesi 💚

28- S selin18 💚

29- Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi 💚

30- Nevreste Nevreste ❌
30.cüzü okudum canım 💜

Ağustos hatimi, tüm cüzler okundu Elhamdülillah
Hatim duası yapılınca bilgilendirme etiketi yapacağım

Eylül hatimi için tüm cüzler alındı Elhamdülillah
boşta cüz kalmadı

Ağustos Hatim Duası:

Ya Rabbi acizane okumuş olduğumuz bu kuran hatmini kusurlarımız hatalarımızla birlikte fazlı kereminle lütfunla kabul eyle, hasıl olan sevabı Efendimiz sav başta olmak üzere bütün peygamberlerin her birerlerinin ruhlarına hediye eyliyoruz şu anda vasıl eyle, peygamber efendimizin şefaatine cümlemizi nail eyle onun razı olacağı onun memnun olacağı bir hayat yaşamayı bizlere ikram eyle.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)’e, aline, ashabına, onun yolunda cihad edenlere, sünnetini ihya edenlere ve kıyamete kadar ona tabi olanlara salat ve selam eyle!...
Bu kuran hatmini yapan bizlerin ahirete irtihal etmiş olan anne baba bacı kardeşlerimiz bütün akraba her birerlerinin ya Rabbi ruhlarına hediye eyliyoruz vasıl eyle.
Bizi de onların haliyle hallendirdiğinde biz de kabre girdiğimizde bizi de ardımızdan hayırla yad edecek anneme babama dedeme rahmet olsun diyecek nesiller bırakmayı bizlere nasip eyle.
Bu okuduğumuz Kur'ân-ı Azimüşşan bu güzel ayetlerini en güzel şekilde anlamayı ve gereğince ihlasla yaşamayı her birerlerimize nasip eyle.
Ya Rabbelalemin Ya Hayrannasirin Ya Rabbi dünya hayatındaki bu imtihanı mutlaka kazananlardan eyle. senin cennetine ve cemaline nail olan kullarından eyle. Bizleri cennetine ve cemaline yaklaştıracak salih amellerle yaşamaya muvaffak eyle.
Nefsimizi şeytanın, şeytanlaşmış insanların, cinlerin şerrinden sana sığındık son nefesimize kadar bizleri koru ve muhafaza eyle.
Bu kuranı kerim hatmini defalarca ömrümüzün sonuna kadar yapabilmeye bizleri muvaffak eyle, bizleri kurana aşık eyle, kuranı kerimin şefaatine bizleri nail eyle, kuranı kerimin şikayetinden bizleri muhafaza eyle.
Bu kuranı kerimi çok sevmemizi nasip eyle, peygamber efendimizi çok sevmemizi nasip eyle, onu en güzel şeklide tanımayı onun yolunda olup onun yolunda ölebilmeyi bizlere nasip eyle.
Peygamber efendimize kavlen amelen her yönümüzle onun gibi olmaya muvaffak eyle, ya Rabbi şu anda özellikle Filistinde Kudüste Mescidi Aksada özellikle Gazzede yarabbi siyonist kafirler müslümanlara kardeşlerimize zulmediyorlar, bu siyonist kafirlerini Kahhar ismi şerifin hürmetine perişan eyle.
Yeryüzünde Hakkın hakim olduğu günleri görmeyi bizlere nasip eyle.
Kaza bela musibetlerden özellikle düşman istilasından koru ve muhafaza eyle.
Bizden dua isteyen kardeşlerimize özellikle hastalarımıza ve hastalıklarımıza acil şifalar ihsan eyle.
Şu anda dualarımıza amin diyen kullarının şu anda kalplerinden geçen her ne hayır muratları varsa onları da hayırlısıyla ihsan ve ikram eyle.
Cümle ölmüşlerimizin ervahı için dualarımızın kabulü için haassaten son nefeste kamil iman Kelime-i Şehadet ki buyrun Eşhedü en lâ ilâhe illâllâh ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve Resûlüh diyebilmek için ve şehit olarak Rabbimize kavuşabilmemiz için lillahi teala EL- FATİHA

Sela ile ezan arasında yapmış olduğum Hatim Duamızı Rabbim katında kabul ve makbul buyursun, ALLAH ebeden razı olsun. Hayırlı cumalar dilerim :KK200:

Ağustos Hatim Duası:

Ya Rabbi acizane okumuş olduğumuz bu kuran hatmini kusurlarımız hatalarımızla birlikte fazlı kereminle lütfunla kabul eyle, hasıl olan sevabı Efendimiz sav başta olmak üzere bütün peygamberlerin her birerlerinin ruhlarına hediye eyliyoruz şu anda vasıl eyle, peygamber efendimizin şefaatine cümlemizi nail eyle onun razı olacağı onun memnun olacağı bir hayat yaşamayı bizlere ikram eyle.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)’e, aline, ashabına, onun yolunda cihad edenlere, sünnetini ihya edenlere ve kıyamete kadar ona tabi olanlara salat ve selam eyle!...
Bu kuran hatmini yapan bizlerin ahirete irtihal etmiş olan anne baba bacı kardeşlerimiz bütün akraba her birerlerinin ya Rabbi ruhlarına hediye eyliyoruz vasıl eyle.
Bizi de onların haliyle hallendirdiğinde biz de kabre girdiğimizde bizi de ardımızdan hayırla yad edecek anneme babama dedeme rahmet olsun diyecek nesiller bırakmayı bizlere nasip eyle.
Bu okuduğumuz Kur'ân-ı Azimüşşan bu güzel ayetlerini en güzel şekilde anlamayı ve gereğince ihlasla yaşamayı her birerlerimize nasip eyle.
Ya Rabbelalemin Ya Hayrannasirin Ya Rabbi dünya hayatındaki bu imtihanı mutlaka kazananlardan eyle. senin cennetine ve cemaline nail olan kullarından eyle. Bizleri cennetine ve cemaline yaklaştıracak salih amellerle yaşamaya muvaffak eyle.
Nefsimizi şeytanın, şeytanlaşmış insanların, cinlerin şerrinden sana sığındık son nefesimize kadar bizleri koru ve muhafaza eyle.
Bu kuranı kerim hatmini defalarca ömrümüzün sonuna kadar yapabilmeye bizleri muvaffak eyle, bizleri kurana aşık eyle, kuranı kerimin şefaatine bizleri nail eyle, kuranı kerimin şikayetinden bizleri muhafaza eyle.
Bu kuranı kerimi çok sevmemizi nasip eyle, peygamber efendimizi çok sevmemizi nasip eyle, onu en güzel şeklide tanımayı onun yolunda olup onun yolunda ölebilmeyi bizlere nasip eyle.
Peygamber efendimize kavlen amelen her yönümüzle onun gibi olmaya muvaffak eyle, ya Rabbi şu anda özellikle Filistinde Kudüste Mescidi Aksada özellikle Gazzede yarabbi siyonist kafirler müslümanlara kardeşlerimize zulmediyorlar, bu siyonist kafirlerini Kahhar ismi şerifin hürmetine perişan eyle.
Yeryüzünde Hakkın hakim olduğu günleri görmeyi bizlere nasip eyle.
Kaza bela musibetlerden özellikle düşman istilasından koru ve muhafaza eyle.
Bizden dua isteyen kardeşlerimize özellikle hastalarımıza ve hastalıklarımıza acil şifalar ihsan eyle.
Şu anda dualarımıza amin diyen kullarının şu anda kalplerinden geçen her ne hayır muratları varsa onları da hayırlısıyla ihsan ve ikram eyle.
Cümle ölmüşlerimizin ervahı için dualarımızın kabulü için haassaten son nefeste kamil iman Kelime-i Şehadet ki buyrun Eşhedü en lâ ilâhe illâllâh ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve Resûlüh diyebilmek için ve şehit olarak Rabbimize kavuşabilmemiz için lillahi teala EL- FATİHA

Sela ile ezan arasında yapmış olduğum Hatim Duamızı Rabbim katında kabul ve makbul buyursun, ALLAH ebeden razı olsun. Hayırlı cumalar dilerim :KK200:
📖 Ağustos Hatim Duası 📖

Sela ile ezan arasında hatim duasını Breave Heart Breave Heart arkadaşımız yaptı. Rabbim ettiğimiz duaları, okuduğumuz hatmi şerifi, katında kabul ve makbul eylesin aminnn🤲🏻

Rabbim dünyada ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı cümlemize nasip eylesin. Hepimizin ağzına, yüreğine, nefesine, ruhuna sağlık ALLAH razı olsun canlar ❤️

1- Sofienin Kedisi Sofienin Kedisi 💚

2- Cuel Cuel 💚

3- Breave Heart Breave Heart 💚

4- Breave Heart Breave Heart 💚

5- burcusami burcusami 💚

6- burcusami burcusami 💚

7- deynepnaz deynepnaz 💚

8- deynepnaz deynepnaz 💚

9- deynepnaz deynepnaz 💚

10- C Cittaslow 💚

11- C Cittaslow 💚

12- C Cittaslow 💚

13- K Kardelen1981 💚

14- esoss88 esoss88 💚

15- esoss88 esoss88 💚

16- H Hazellll 💚

17- burcusami burcusami 💚

18- penyez83 penyez83 💚

19- penyez83 penyez83 💚

20- penyez83 penyez83 💚

21- burcusami burcusami 💚

22- mavibaloncuk mavibaloncuk 💚

23- agustos72 agustos72 💚

24- agustos72 agustos72 💚

25- Bonus Bonus 💚

26- Aktif Lora Aktif Lora 💚

27- reynax reynax annesi 💚

28- S selin18 💚

29- Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi 💚

30- Nevreste Nevreste 💚

Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yasifun ve selamün alel murselin velhamdülillahi rabbil alemin. EL-FATİHA (ma-salavat )

Cumamız mübarek olsun 🤲🏻

Back
X