HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlarrr size birşey soracağım bu hamilelik belirtisi olarak mide de ekşime filn oluyomuş ya olmayanda oluyo mu ?
ESRA, ÖZSER sizde oldumu öle ekşime filn ?? :26:

esracım spartucusa başladım onu izliyorum. o yüzden fazla takılamadım kk ya arada okuyup geçiyorum merak etme kalbim hep sizinle

Cnbc den mi izliyodun....

amaan kizlar bende sans yok..buranin en koklu gastanesinde karar kildim adasim dr sectim hemde 1977 dpgumlu...yarina randevu alcam yok kalmamis. taaa pazartesiye aldim...cumartesi de doluymus diger gunlerde esim sabahci ben. oglenciyim...pazartesi sabah gidecem...genc olmasi hosuma gitti. bakacagim seversem devam ederim...

kızlarrr size birşey soracağım bu hamilelik belirtisi olarak mide de ekşime filn oluyomuş ya olmayanda oluyo mu ?

Caganda olmadi eksime sonraku aylarda oldu6. Ayda...ama bunda oldu. geceleri midem kazindi resmen. agridan..

hayirdir senin bat yaklasti miii. mik mikler bitti herhalde

Son düzenleme:
Caganda olmadi eksime sonraku aylarda oldu6. Ayda...ama bunda oldu. geceleri midem kazindi resmen. agridan..

hayirdir senin bat yaklasti miii. mik mikler bitti herhalde

herkeste olacak diye bi kaide yok yani.. evet biteli baya oldu canım. bat 28 nisandı ama yumurtlamaya göre 3 mayıs..
ateş topiğindekiler var sende bişeyler test yap diyolar ama bekleyebilirsem ve tabi kırmızılar gelmesse Cumaya kadar beklicem ..
kasıklarımda batmalar oluyo ara ara.. Hayırlısı bakalımm

Uyku iyiye isaret... hadi bakalim...dr ye gitmismiudin. bisey kullandinmiii

18 martta gitmiştim bütün tetkiklerim yapıldı muayene oldum herşey yolunda hemşerim :) bi sorun yokmuş çok şükür düşükten sonra bütün bünye yoluna girmiş şubattan beri deniyorum, bu ay ümidim var Allahın izniyle :) sadece folik asit kullanıyorum kocişime de keçi boynuzu pekmezi yedirdim bu ay okadar işte :)

Ayyy canim insallah yaaa...kiz gel bunu persembe yap. benim hcg dusukken bile battan bir gun once coook silik cikti kki gin sonra daha belirgin cikti... sen yap kiz ben ki hep 1 hafta geceye kadar. brkliyodum test icin bu ay battan bir gun once yaptim..yok mu erken gebelik trsti falannn

iyi geceler kızlar bayadır yoktum k.bakmayın gremedim.. hastahaneyle uğraştım bilgisayar bozuldu biri bana vürüs gönderdi çöktü bilgisayarım bizim burda festival zamanıydı konserler falan eve bile giremedik hiç. bu yüzden eşim ilgilenmedi bilgisyarla. en son hastehaneye gitçektim haberiniz vardır öğleden sonra gittim doktora durumumu anlattım baktı rahimde kalınlaşma var dedi gebelik olmuş olabilir dedi peki bu kanama ne dedim düşükte olabilir dedi öğleden sonra gittiğim için kan test,i yapmadılar progestan mı ne bi hap verdi bebek varsa tutunsun diye pazartesi tekrar gel dedi gittim kan testi yaptırdım sonuç negatif ama doktor gebelik olmuş olabilir dedi kimyasal gebelik büyük ihtimalle kafana takma kötü bişi değil dedi.ve bende cok emindim kızlar hissediyordum ve daha önce yaşamadığım şeyleri hissetmiştim vücudumda kesinlikle emindim.hatta sizlere demiştim ya bu ay içimde hamile olcakmışım gibi umut var diye sonra batım yaklaşınca bütün umutlarım kırılmıştı demekki buna vesileymiş. hayırlısı inşallah mevlam ne aylerse güzel eyler

Iyi iyi... olur o zaman bu ay insallah... yumurya takibide yaptirsaydin bari...

yarın sabahta ölçecem ateşimi eğer yüksek çıkarsa perşembe sabahı yapmayı düşünüyodum. zaten perşembe sabahı da ölçecem ateşimi eğer oda yüksek devam ederse kesin yaparımki. hiç yok ki erken gebelik testim ama yarından sonra bellli olur diyolar %50 %50 sonuç çıkarmış. yani varsa silikte olsa çizgi çıkarmış. inşallah ateşim yüksek devam ederde Rabbimin izniyle bebeğim bu ay benimledir.

Iyi iyi... olur o zaman bu ay insallah... yumurya takibide yaptirsaydin bari...

yaptırmadım aslında olsa iyi olurdu ama doktor kendiliğinden kalırsın bi sorun yok dedi.. bnm yumurtlama haftasında kasık sancım oluyor oradan anlıyorum başlıyoruz mik mik mik hayırlısı artık canım..

bana senin kızın olacak gibi geldi bak içime :)

teşekkürederim arkadaşlar hoşbuldum
maalesef benim adetlerim düzensiz oyüzden doktor kontrolüyle hamile kalabiliyorum
43 gün oldu hala adet olamadım :44::44:

Ayy agzindan bal damliyor...
esracım teprik edrim tatlım allah sağlıklı kucagına almayı nasip eder inşallah 21: :21
Tesekkur ederim canim. darisi isteyen herkese...
slm bayanlar nasılsınız

Iyiyiz sen nasilsin...arada nasilsiniz deyip kaciyosun:)))

Canım bende çok rahatım midem uslu ne ekşime ne bulantı :) darısı başına bence sen şimdi yapsanda kesin çıkar ana ilk idrar önemli

Canım hosgeldin sıkma canını kimyasal gebelik her kadının yaşayabileceği ve hatta çoğunun regl ile karıştırdığı bir durum inş yeni ayda yasarsın tüm umutlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…