HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

o zaman benim bata 13 gün var ben hiiiç kendimde belirti melirti aramayayım bat geçene kadar :9Ç allahım en zor döneme girdim sanırım,bekleme dönemiiiiiii

Rabbim sabır versin. Bol bol dua et kuzum hayırlısını iste Rabbimden.. inşallah çalışmalarınızın isteğinizin karşığını verir. beklemek zor ama ben nasıl geçtiğini anlamadım hiç. finishe geldim sayılır. 2 adım kaldı

koyulaşma bayağı sonraa daha benim bile koyulaşmadı.. süt bezleri doldukça koyulaşacak.. bata 13 gün kala çalışmaları bıraktın mı....

evde test varsa yap benim battan 1 gün önce çıktı idrarda.. burda 4 gün önce çıkanlar bile oldu...sen yap en azından bi fikrin olurr

yarın pyapcan dimii testi merakta bırakmaaaa

aamin canim insallah hem o adima hemde mutluluk noktasina eristirsin insallah rabbim

bende de hiç koyulaşma filn olmamış. ama göğüs ucunun geniş dairesinde svilce gibi yağ bezeleri oluşuyomuş ya onları gördüm bugün bilmiyorum bu bi belirti mi tabi.. bide ağrılar ve kasılmalar oluyo birazda mideme ağrı vuruyo. bide uyku halim var...

Son düzenleme:
hadi bakalım canım inşallah belirtilerdir,bat ne zamandı senin

BAT 28 nisandı. ama benim yumurtlama ayın 19unda olmuştu. yumurtlamadan 14 gün sonra oluyo ya regl ayın 3 ü filn oluyo işte hemen hemen. ama geç yumurtladığım için Batım geçti.
ayy senden çok ben heyecanlanıyorum, valla okurken bile kalbim çarpıyor inşallah yarın yada cuma çabuk olur

ayy anlattıkların hep uyuyor belirtilere.... merakla bekliyorum .. sonrada m.hayatttt seni beklicez insallah

ayy senden çok ben heyecanlanıyorum, valla okurken bile kalbim çarpıyor inşallah yarın yada cuma çabuk olur

inşallah canım.. ama şuan varsa bile yaşadığım duygu heyecan değil tedirginlik. arkadaşlar hep diyo du ya acaba kese görüncek mi sıkıntı var mı diye.. benim tedirginliğim ise gerçek mi yoksa dış gebelik mi diye.. daha ortada fol yok ama insan korkuyo genede

tatlımmm şimdi ne desem sana havda kalır ama sen yinede strese sokma şimdiden kendini,inşallah hem testte hemde kanda pozitif çıkarda değerinde yüksek olur hemencecik görürsün keseyi

aynısı bende oldu daha hala ilk gebelikteki gibi heyecanlı değilim.. hep boşgebelik mi acaba demekten kendimi alamıyorum. kalp atışına kadar böyle olacağım herhade isteksizim herşeye...en iyisi cahil olmak bilmesydim bunları şimdi çok mutlu mesut beklicektim dr randevumu..

evet haklısın en güzeli birşeyin üstüne çok düşmemek ama elde deyilki en ufak bişeyde araştırma içine giriyoruz yok şöylemiydi yok böylemiydi sonundada kendimize yapıyor birde stres yaşıyoruz

tatlımmm şimdi ne desem sana havda kalır ama sen yinede strese sokma şimdiden kendini,inşallah hem testte hemde kanda pozitif çıkarda değerinde yüksek olur hemencecik görürsün keseyi

inşallah canım.. bakalım eğer meleğim varsa inşallah sağlıklıdır benim için. Rabbimden hep hayırlısını diledim inşallah hayırlısı olur..

evet öle oluyomuş bende şuan var mı yokmu onu bile bilmiyorum ama yinede öle düşünmekten kendimi alamıyorum. Rabbim hayırlısını göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…