HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canım bende çok rahatım midem uslu ne ekşime ne bulantı :) darısı başına bence sen şimdi yapsanda kesin çıkar ana ilk idrar önemli

ohh maşallah senin bebeğin annesini hiç üzmüyo.. :) inşallah darısı başımdadır. yarın yapcaktım ama bugün eczaneler kapalıymış gene Cumaya kaldı heralde.. Hayırlısıyla varsa da sağlıklı olsunda Cumaya öğrenmeye razıyım..

GÜNAYDIN KIZLARR.. Bugün İŞÇİ Bayramı ama ben çalışıyorum. Böle baryam mı olur. Demekki işçilere bayram biz amele olduğumuz için bize vurmuyo tatil
gözlerimde acıyo sanki hiç uyumamış gibi biri beni işten kovsun

günaydın canım tamam seni kk adını azat ediyorum gidebilirsin evine

hadi azat ettim gidip yatabilirsin.bende sabah zor uyandım hiç gelsim gelmedi birde öyleden sonra toplantı var ufffffff

canımmmmmm dua edin inşallahhhh ikimizden güzel haberler gelir,inşallah güzel haberi alırızda hamişlerin duası çabuk kabul olurmuş ya liste yapıcam kimseyi unutmamak için
rabbim bize ve isteyen herrrrrkese en yakın zamanda bu güzel haberi almak nasibetsiiiin

kızlar birşey soracağım,vücudumu dinlememeye çalışacağım ama ön bilgi istiyorum,gebelik1 haftalık bile olda belirti olur mu,mesela benim göğüslerimin uçları biraz koyu zaten o yüzden anca olursa ya onlar iyice koyulaşır yada çevresindeki halka büyür,cevaplarsanız sevinirim siz yazın ben birazdan geliyorum,bu arada beebeek baya zamandır yok haber alan var mıııııı?

canım 1 haftalıkken pek belirti vermez biliyorum ben birde belirtiler kişiden kişiye deyişiyor

kızlarrrr bişe sormak istiorum yardmcı olrmusunuz ? 22 nisan ovulasyon günümdü son adetimin ilk günü 4 nisan.. normalde cumartesi günü adet olmam gerekio ama 3 gündür bende ara ara pembemsi kanama oluo kesik kesik çok az bi pedi doldurmuo yanii.. neden olablir bu?? eğer hamileysem bugun test ypsam çıkar mı?

hamileysen yerleşme kanamsı olabilir içinin rahat etmesini istersen kan testi yaptır hemen çıkar

hamileysen yerleşme kanamsı olabilir içinin rahat etmesini istersen kan testi yaptır hemen çıkar

canım hamile olup olmadığımı bilmiorum günümün geçmesini bekliorum ama bu kdr çok olurmu ? ki okuyorum int araştırıorum çoğu bi iki damla dio bendede çok az ama 3 gündür oluo ara ara idrarda çıkmaz mı ki?

olur canım ben adetime 14 gün kala leke geldi 3 gün sürdü hamileymişim ama bilemedim adet oldum sandım düşük oldu kan en iyi sonucu veririr

olur canım ben adetime 14 gün kala leke geldi 3 gün sürdü hamileymişim ama bilemedim adet oldum sandım düşük oldu kan en iyi sonucu veririr

tamammm canım benim saol en iyisi yarın kan testi yptırayım zaten yarın rndevm vardı doktorda ama korkuorm negatif olursa ( üzüldüm canım senn için rabbm hayrlısını versn gönlüne göre canmmmmm

tamammm canım benim saol en iyisi yarın kan testi yptırayım zaten yarın rndevm vardı doktorda ama korkuorm negatif olursa ( üzüldüm canım senn için rabbm hayrlısını versn gönlüne göre canmmmmm

herşeyin hayırlısı vardır vakti zamanı sende korkma bu ay olmazsa önümüzdeki ay kafaya takmakla olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…