HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

regliden sonra başlamicak mıydın cimcime sen.... arada adanaya gittim geldim resetlendim....

ebdoşş sen ne zaman yumurtlican arkadaşşş bu hafta değil mi senin...

reglden sonra başlayacaktım ama bi ilahi ışık geldi başlama dedi
şaka tabisi canım. ben başlamak istemedim zaten 12 günlük bi süreçti cumartesi günü başlayacağım tam ilaçların bittiği gün bat günüm. ama inşallah gelmez kırmızılar...

ben onu bi depelicem bidaha kendine gelemicek sanki kendisi taşıyo çocuğu neden bu kadar naz kapris yapıyosa anlamadım bu akşamda olmazsa hakkını kaybedecek 20 gün uzaklaşcam o zaman görürüm ben onu

Evet kızlar hamileyimmmmm 2 çizgi baya belirtili çıktı adetimede 6 gün var yuppiii allahım isteyen herkese versin inşallah

tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin...

kız şimdi yaptım takvimi .... sizlerden çekindim aslında. çünkü kendimden biliyorum.. insanın içi buruluyor... valla hakkınızı helal edinnn kızlar yaaa...

ayol neden çekiniyosun bebeğim yaaa boşver sen bizi hem biz sizin takvimlerinizle mutlu oluyoruz. elbette bizimde içimiz buruluyor ama sizinkileri okuyarak yeğenlerimizi seviyoruz uzaktan uzaktan helal olsun hakkımız varsa. sende helal et bizimle ağlayıp bizimle güldün yeri geldi kozalaklara kızdın. sen bize dua et hatta hemen et. Allah ım cimcime ve ebdayada bu ay takvimleri nasip eyle ya rabbiiimmmmm (amin) de. bize dualarınız yeter canım benim yaaa

çok teşekkürler canım..kuruntu yapa yapa bu hale getirdim kendimi işte.randevum perşembe günü bakalım geçicek elbet ama ne zaman bilemiyorum :) çok sevinirim ayrıca kıyafet falanda tasarlıyorum dersen daha çok sevinirim

bende aynı o moddayım valla.hemen geçsin şu illet her ne boksa :||||

oluruna bırakmak bende isterdim eğer normal insan gibi nefes alabilseydim :)Allah razı olsun canım...

çok saoll kuşummmm..taşikardi zaten yokmuş panik olmuşum çok havalı hastalık ahah şaka maka Allah düşmanıma vermesin yani çok beter bişeymişşşş

herşeye yatkınım canım valla hamile kalmam dahada tetiklemiş zaten bu hastalığı.hamile kalmasam haberim olmicaktı belkide..gebeliğin ilk dönemlerinde olabiliyomuş normalmiş ama bana zarar veriyo çok..
teşekkürler canım benimmmm :)

canım başka bi sitede okumuştum tesadüfen denk geldi kadının biride senin gibi kalp çarpıntısından acillere gitmiş kaç akşam onada bişeyin yok demişler en son psikiatriye gitmiş bünyen bebeğine alışmaya çalışıyo ona ayak uyduruyo zamanla geçecen demiş sonra nefes egzersizi vermiş kadın 3. aya kadar devam etti ama azalarak devam etti en sonunda 3. ayda bitti yazmış ve zaten kalp çarpıntısı erken hamilelik belirtileri arasındaymışşşşş
sana linkini atacaktım o sayfanın ama mesaj kutun dolu

at kuşum şimdi.mesajınıda yeni gördüm cevap yazıym o arada

Son düzenleme:

Al benden de o kadar canım sanırım daha net jissetmediğimiz den mi ne insan merak ediyor ne kadar büyüdüğünü Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ..

bu erkekleri anlamak gerçekten imkansız.hepsi aynı pok!ya bizim adamla 20-25 gündür kankayız ve beni o kadar çok bunalttı;öldüm bittim eridim kül oldum misali...ben ona diyordum,bak yumurtlama haftasında da aynı performansı görmek isterim diye.tabii seve seve diyordu gerzek.bu hafta işte yavaştan hareketlenmeye başladık.ve hafta sonuna doğru günaşırı olacak.sabah,beyefendi gözünü açar açmaz aşkım,mikmiklere 3gün ara verelim.,ben çok kötüyüm.leeen daha başlamadık ki ara verelim.manyak yani bu türlerin yumurtlama haftasına alerjisi var.ölür müsün öldürür müsün?küsmezsek,tecavüz de olsa yapıcam bacımonca ilaç yuttum.valla yuttururum ona,keyfine kaçırırsak günleri.

esraya ne güzel demişsin bebem yaaainş sıra bize gelmiştir,Rabbimin müsadesi vardır

çok saoll kuşummmm..taşikardi zaten yokmuş panik olmuşum çok havalı hastalık ahah şaka maka Allah düşmanıma vermesin yani çok beter bişeymişşşş
heyyy yavruuummm kimin annesiiii havalı kızın havalı hastalığı olur tabetaşikardi,panakatak....bizim köyde en fazla boğazımız şişiyordu,hadi bilemedin nezle neyin oluyorduk dahası bizi bozar şekerim

Amiinn canim ins. sira sizdedir ve topikteki diger kixlarda...ayyy tv 8 de film izliyorum cok heycanlii..

aynen yaa bizim yumurtlama günlerimizde onların içine kaçan yerleri var sanırsam hepsi tırsak tırsak uyku moduna geçiyo benimki pek keyifli bu akşam aman maşallah. böyle giderse gece bayrağı kaparım

ne demek canım benim bende ilk hamişliğimde olmuştum iyi anlarım biran önce kurtulursun inşallah :)

aaah ahh yap mik mikleri otur bekle ne uzun geliyor insana.. akşam akşam efkarlandım yine.. Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlat versin tüm isteyenlere ve bana da...

dünden beri kasıklarımda hafif batmalar başladı hatta sol kasığıma kramp girdi ama batmalar sağ tarafta sizce nasıl belirtiler boş mu???

ümitlenmeye bile korkuyorum canlarım.. bat 8 gün kaldı bugün bitti hatta kaldı 7 bekle babam bekle....

Son düzenleme:
kızlar bu sıralar canım bi anda değişik birşeyler istiyor hayırdır inşallah :) şimdi de arnavut ciğeri istedi olsada yesek

selam herkese bizde artık 2. bebişimizi istemeye başladık hayırlısı olsun inşallah
bu yolda sizinle olmak isterim
bir kızım var 4 yaşında
benim gibi 2. bebişi isteyen varmı aranızda

Benim bata 4-5 gun kala twk gogsum sisti tas gibi oldu...elleyince yumru geliyodu sert. sert...oncekide uykum cok olmustu.. bunda tik yok uykum oyle gelmiyor...mide bulantisida yasamadim...ama gece midem kaziniyodu.acikma olarak degilde agriyodu...ama bata 2-3 gun kala oldu...

selam herkese bizde artık 2. bebişimizi istemeye başladık hayırlısı olsun inşallah
bir kızım var 4 yaşında

Benimde 6 nisan dogumli oglum var.bakicidan cok memnunum...ikinciye karar verdim.agustosta denedim subatta denedim olmadi ucuncu deneme nisandaydi. oldu...zamani gelmis senin de

bir kızım var 4 yaşında

Hoşgeldin canımm. Allah bağışlasın kızına da tez vakitte bir kardeş gelir inşallah. Esra arkadaşımız şuan 2. bebeğine hamile..

benim uykumda geliyor canım bugün oldu oda.. bu kramp olayları düşük olan hamişliğimdede oluyordu ne bileyim bağdaştırdım biraz :) umut dünyası işte canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…