- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.961
son adetim nisanın 8 di
regliden sonra başlamicak mıydın cimcime sen.... arada adanaya gittim geldim resetlendim....
ebdoşş sen ne zaman yumurtlican arkadaşşş bu hafta değil mi senin...
anam ne depresyonuymuş ya bu ikide bir.sen bi depele bence onugitti preseed boşuna.ben yarın doktora gidicem.yumyumlar ne alemde bakalım?o kadar klomen içtim.çalışmalar da bu hafta sonuna başlar zannımca.yakıyı da iyi hatırlattın bak belim de ağrıyor zati.iki iş bir arada çıkar
canımmmmmmmmmmm,işler güçler,işler güçlerokul biraz yoğun bu hafta.arada giriyorum da çaktırmıyorum
Evet kızlar hamileyimmmmm 2 çizgi baya belirtili çıktı adetimede 6 gün var yuppiii allahım isteyen herkese versin inşallah
kız şimdi yaptım takvimi .... sizlerden çekindim aslında. çünkü kendimden biliyorum.. insanın içi buruluyor... valla hakkınızı helal edinnn kızlar yaaa...
Merhaba Gizem,öncelikle çok geçmiş olsunbi terapistle konuşup rahatlamak en iyisi bencede,kafaya takma diycem ama muhtemelen elinde değil;ama senin şartlarınla bebeğin şartları aynı değil ki,sen varsın babası yanında bence çok şanslı bir kuzu olacak,ufak ufak bebek oda vs..hazırlıklarını yap o seni motive eder ve zaman daha kolay ve eğlenceli geçer diye düşünüyorum..eğer istersen burdan fikir alışverişide yapabiliriz ben tasarımcıyım ve yeni bir şeyler yapmanın ,yaratmanın keyfini tavsiye ederim..heyecanını tetikler,kuzucuğunda senin mutluluğundan,enerjinden,daha bir yararlanarak huzurla gelişir
tebrik ederim canım darısı başımıza inşallah
canım benim yaaa sevinsemmi üzülsemmi bilemedim sevindim çünkü hiçbişeyin yok çok şükür üzüldüm senin aklın karıştı
git bakalım bi psikiatriye faydası olur mutlaka. inşallah şu göbüşün şişmeden bebişin kendini belli etmeden düzelirsinde o ilk günlerin tadını doyasıya çıkarırsın :))
senin kızın olacak demedimmi ben sana beeeeekız o kız
takvimini eklesene bakalım
Gizemm hAMileliğin ilk dönemlerinde çok normal yaşadığın şeyler ilk bebekte hep öyleydik biraz oluruna bırakabilsen , ama olmuyorsa eğer ( yaşadıklarını sen bilirsin ) Psikiyatrla görüşmende fayda var belkide dediğin gibi nefes egzersizleri yada düşük dozlu ilaç verebilir .Rabbim şifa versin işallah .
minik kelebeğim,çok geçmiş olsun.en kısa zamandaa rahat nefes almalarına kavuşursun inş.kızlar yazmış zaten,ama bence de taşikardi falan yok sen de.en fazla panikataktır.onun da zaman ve no stresten başka düzgün ilacı yok zaten.psikiyatra görün derim.dediğin gibi bir çocukluğuna dön bakalım.öpüldün.kendine dikkat et.
canım sen çalışmalara devam ediyor musun?yumurtlama günü geçmedi mi?
kuzucum,1 yıldır korunmadığın halde hamiş kalamadıysan hsg istemeleri lazım.dediğin gibi tıkanıklık varsa zaten boşa uğraşıyorsun demektir.
canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum..
Biran önce atlatmanı diliyorum allahtan çünkü anneliğini bebişini sorunsuzca sıkıntıların olmadan hissetmeni kendim kadar çok istiyorum..
Bu iç sıkıntı nefes alamama durumları psikolojisi strese panik atağa yatkın kişilerde gebelikte ortaya çıkıyor diye biliyordum daha hassas oluyomuş vücut.. Geçecek inşallah kafanı oraya çok odaklama 'ya şafi ' diye tesbih çek allahın şifa veren ismiyle dua et geçecek inşallah içini ferah tut tamam mı :) güzel anne..
canım başka bi sitede okumuştum tesadüfen denk geldi kadının biride senin gibi kalp çarpıntısından acillere gitmiş kaç akşam onada bişeyin yok demişler en son psikiatriye gitmiş bünyen bebeğine alışmaya çalışıyo ona ayak uyduruyo zamanla geçecen demiş sonra nefes egzersizi vermiş kadın 3. aya kadar devam etti ama azalarak devam etti en sonunda 3. ayda bitti yazmış ve zaten kalp çarpıntısı erken hamilelik belirtileri arasındaymışşşşş
sana linkini atacaktım o sayfanın ama mesaj kutun dolu
at kuşum şimdi.mesajınıda yeni gördüm cevap yazıym o arada
amın canım sagolasın
canım bende bı uygulama var ıstersen ver dogum tarıhını ve hamıs kaldıgın ayı bakayım
git gez dolas ozaman havalar guzel nede olsa cıkıpta hasta olacak halın yok ya :)
ben onu bi depelicem bidaha kendine gelemicek sanki kendisi taşıyo çocuğu neden bu kadar naz kapris yapıyosa anlamadımbu akşamda olmazsa hakkını kaybedecek 20 gün uzaklaşcam o zaman görürüm ben onu
ayol neden çekiniyosun bebeğim yaaa boşver sen bizi hem biz sizin takvimlerinizle mutlu oluyoruz. elbette bizimde içimiz buruluyor ama sizinkileri okuyarak yeğenlerimizi seviyoruz uzaktan uzaktanhelal olsun hakkımız varsa. sende helal et bizimle ağlayıp bizimle güldün yeri geldi kozalaklara kızdın. sen bize dua et hatta hemen et. Allah ım cimcime ve ebdayada bu ay takvimleri nasip eyle ya rabbiiimmmmm (amin) de. bize dualarınız yeter canım benim yaaa
heyyy yavruuummm kimin annesiiiiçok saoll kuşummmm..taşikardi zaten yokmuş panik olmuşum çok havalı hastalık ahahşaka maka Allah düşmanıma vermesin yani çok beter bişeymişşşş
reglden sonra başlayacaktım ama bi ilahi ışık geldi başlama dedi
şaka tabisi canım. ben başlamak istemedim zaten 12 günlük bi süreçti cumartesi günü başlayacağım tam ilaçların bittiği gün bat günüm. ama inşallah gelmez kırmızılar...
ben onu bi depelicem bidaha kendine gelemicek sanki kendisi taşıyo çocuğu neden bu kadar naz kapris yapıyosa anlamadımbu akşamda olmazsa hakkını kaybedecek 20 gün uzaklaşcam o zaman görürüm ben onu
tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin...
ayol neden çekiniyosun bebeğim yaaa boşver sen bizi hem biz sizin takvimlerinizle mutlu oluyoruz. elbette bizimde içimiz buruluyor ama sizinkileri okuyarak yeğenlerimizi seviyoruz uzaktan uzaktanhelal olsun hakkımız varsa. sende helal et bizimle ağlayıp bizimle güldün yeri geldi kozalaklara kızdın. sen bize dua et hatta hemen et. Allah ım cimcime ve ebdayada bu ay takvimleri nasip eyle ya rabbiiimmmmm (amin) de. bize dualarınız yeter canım benim yaaa
bu erkekleri anlamak gerçekten imkansız.hepsi aynı pok!ya bizim adamla 20-25 gündür kankayız ve beni o kadar çok bunalttı;öldüm bittim eridim kül oldum misali...ben ona diyordum,bak yumurtlama haftasında da aynı performansı görmek isterim diye.tabii seve seve diyordu gerzek.bu hafta işte yavaştan hareketlenmeye başladık.ve hafta sonuna doğru günaşırı olacak.sabah,beyefendi gözünü açar açmaz aşkım,mikmiklere 3gün ara verelim.,ben çok kötüyüm.leeen daha başlamadık ki ara verelim.manyakyani bu türlerin yumurtlama haftasına alerjisi var.ölür müsün öldürür müsün?küsmezsek,tecavüz de olsa yapıcam bacım onca ilaç yuttum.valla yuttururum ona,keyfine kaçırırsak günleri.
esraya ne güzel demişsin bebem yaaainş sıra bize gelmiştir,Rabbimin müsadesi vardır
çok teşekkürler canım..kuruntu yapa yapa bu hale getirdim kendimi işte.randevum perşembe günü bakalım geçicek elbet ama ne zaman bilemiyorum :) çok sevinirim ayrıca kıyafet falanda tasarlıyorum dersen daha çok sevinirim
bende aynı o moddayım valla.hemen geçsin şu illet her ne boksa :||||
oluruna bırakmak bende isterdim eğer normal insan gibi nefes alabilseydim :)Allah razı olsun canım...
çok saoll kuşummmm..taşikardi zaten yokmuş panik olmuşum çok havalı hastalık ahahşaka maka Allah düşmanıma vermesin yani çok beter bişeymişşşş
herşeye yatkınım canım valla hamile kalmam dahada tetiklemiş zaten bu hastalığı.hamile kalmasam haberim olmicaktı belkide..gebeliğin ilk dönemlerinde olabiliyomuş normalmiş ama bana zarar veriyo çok..
teşekkürler canım benimmmm :)
aaah ahh yap mik mikleri otur bekle ne uzun geliyor insana.. akşam akşam efkarlandım yine.. Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlat versin tüm isteyenlere ve bana da...
dünden beri kasıklarımda hafif batmalar başladı hatta sol kasığıma kramp girdi ama batmalar sağ tarafta sizce nasıl belirtiler boş mu???
ümitlenmeye bile korkuyorum canlarım.. bat 8 gün kaldı bugün bitti hatta kaldı 7 bekle babam bekle....
selam herkese bizde artık 2. bebişimizi istemeye başladık hayırlısı olsun inşallah
bu yolda sizinle olmak isterim
bir kızım var 4 yaşında
benim gibi 2. bebişi isteyen varmı aranızda
selam herkese bizde artık 2. bebişimizi istemeye başladık hayırlısı olsun inşallah
bir kızım var 4 yaşında
bir kızım var 4 yaşında
Benim bata 4-5 gun kala twk gogsum sisti tas gibi oldu...elleyince yumru geliyodu sert. sert...oncekide uykum cok olmustu.. bunda tik yok uykum oyle gelmiyor...mide bulantisida yasamadim...ama gece midem kaziniyodu.acikma olarak degilde agriyodu...ama bata 2-3 gun kala oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?