HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Gizemm hAMileliğin ilk dönemlerinde çok normal yaşadığın şeyler ilk bebekte hep öyleydik biraz oluruna bırakabilsen , ama olmuyorsa eğer ( yaşadıklarını sen bilirsin ) Psikiyatrla görüşmende fayda var belkide dediğin gibi nefes egzersizleri yada düşük dozlu ilaç verebilir .Rabbim şifa versin işallah .

minik kelebeğim,çok geçmiş olsun.en kısa zamandaa rahat nefes almalarına kavuşursun inş.kızlar yazmış zaten,ama bence de taşikardi falan yok sen de.en fazla panikataktır.onun da zaman ve no stresten başka düzgün ilacı yok zaten.psikiyatra görün derim.dediğin gibi bir çocukluğuna dön bakalım.öpüldün.kendine dikkat et.
canım sen çalışmalara devam ediyor musun?yumurtlama günü geçmedi mi?

kuzucum,1 yıldır korunmadığın halde hamiş kalamadıysan hsg istemeleri lazım.dediğin gibi tıkanıklık varsa zaten boşa uğraşıyorsun demektir.

canım sen çalışmalara devam ediyor musun?yumurtlama günü geçmedi mi?

devam edecem benim kozalak depresyondan çıkınca
dün akşam yakıyı yapıştırdım preseedi sıktım ama gel gelelim benim kozalak uyudu horul horul. çok uykusu varmış
3 mayısa kadar devam edeceğim çalışmalara....
sende durumlar nasıl

regliden sonra başlamicak mıydın cimcime sen.... arada adanaya gittim geldim resetlendim....

ebdoşş sen ne zaman yumurtlican arkadaşşş bu hafta değil mi senin...

anam ne depresyonuymuş ya bu ikide bir.sen bi depele bence onugitti preseed boşuna.ben yarın doktora gidicem.yumyumlar ne alemde bakalım?o kadar klomen içtim.çalışmalar da bu hafta sonuna başlar zannımca.yakıyı da iyi hatırlattın bakbelim de ağrıyor zati.iki iş bir arada çıkar
Slm kizlaaaarrr. nasilsiniz...ebdosuuuummmm canimmmmmm yokmusun bu haftaaaaa. sennnn...
canımmmmmmmmmmm,işler güçler,işler güçler okul biraz yoğun bu hafta.arada giriyorum da çaktırmıyorum

regliden sonra başlamicak mıydın cimcime sen.... arada adanaya gittim geldim resetlendim....

ebdoşş sen ne zaman yumurtlican arkadaşşş bu hafta değil mi senin...
takvimin hayırlı olsun ağlıycam şimdi yaaaben de istiyorummmmmmmmmm.
canım yarın reglin 10.günü,doktora gidicem.ben henüz yumurtlamayı beceremiyorum canımpkodan kelli.inş bu ay becerip çatlatabilirim yımırtaları.......
sezgii ve merhabahayatı merakla bekliyorum.bu ay onlardan ümitliyim.

Evet kızlar hamileyimmmmm 2 çizgi baya belirtili çıktı adetimede 6 gün var yuppiii allahım isteyen herkese versin inşallah
tebrik ederim canım.hayırlı olsun bir gün gelir ben de bu haberi verir miyim
yaptığın özel bişeyler var mıydı?anlatsana canım.

Son düzenleme:

kız şimdi yaptım takvimi .... sizlerden çekindim aslında. çünkü kendimden biliyorum.. insanın içi buruluyor... valla hakkınızı helal edinnn kızlar yaaa...

tebrik ederim canım.hayırlı olsun Bir gün gelir ben de bu haberi verir miyim
Yaptığın özel bişeyler var mıydı?anlatsana canım.
ben yumurtlama günümü takip ettim bir gün ewet bir gün hayır yaptık bunlar aslında boş rabbim izniyle oldu bu bebiş inşallah canım sende hmile kalırsın bnm tek yaptığım şey ilişkiden sonra 1 saat ayaklarımı havaya kaldırmam oldu kalçmın altınada yastık koydum 1 saat öyle bekledim sadece bu

esracım spartucusa başladım onu izliyorum. o yüzden fazla takılamadım kk ya arada okuyup geçiyorum merak etme kalbim hep sizinle

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum..
Biran önce atlatmanı diliyorum allahtan çünkü anneliğini bebişini sorunsuzca sıkıntıların olmadan hissetmeni kendim kadar çok istiyorum..
Bu iç sıkıntı nefes alamama durumları psikolojisi strese panik atağa yatkın kişilerde gebelikte ortaya çıkıyor diye biliyordum daha hassas oluyomuş vücut.. Geçecek inşallah kafanı oraya çok odaklama 'ya şafi ' diye tesbih çek allahın şifa veren ismiyle dua et geçecek inşallah içini ferah tut tamam mı :) güzel anne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…