- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.941
benimde geçer inş ben böyle antin kuntin şeyler beni bulur zaten.bi derdim sıkıntımda yok çocukluğuma inmemiz lazım heralde
ya çok kötü bişey biri boynumu göğsümü sıkmış nefes alamıyomuşum gibi inanılmaz kötü hep durgunum halim yok keyfim yok ayyyy ananeler gibi oldum yemin ederim.neyi stres yaptığımı söylese keşke birileri bana :/ 2 gündür aklıma bebekde gelmiyo tek derdim rahat nefes alabilmek evin açmadığım camı penceresi kalmadı yok anam alamıyorum nefes.psikiyatra randevu aldım perşembeye.nefes egzersizleri falan verir büyük ihtimal.
ben 10 yaşında psikoloğa gitmiştim annem öldüğünde sıyırmıştım saçımı falan tutup kesiyodum deli gibi anne kelimesini kullanamıyodum bi reklamda geçse kapatıyodum götürdüler beni işte gece yatmadan terapiler egzersizler derken o günler geçti bi şekilde şimdi diyorumki acaba geçmemiş bilinçaltımda bugünümü beklemiş:26: uçurdum kafayı
minik kelebeğim,çok geçmiş olsun.en kısa zamandaa rahat nefes almalarına kavuşursun inş.kızlar yazmış zaten,ama bence de taşikardi falan yok sen de.en fazla panikataktır.onun da zaman ve no stresten başka düzgün ilacı yok zaten.psikiyatra görün derim.dediğin gibi bir çocukluğuna dön bakalım.öpüldün.kendine dikkat et.benimde geçer inş ben böyle antin kuntin şeyler beni bulur zaten.bi derdim sıkıntımda yok çocukluğuma inmemiz lazım heralde
ya çok kötü bişey biri boynumu göğsümü sıkmış nefes alamıyomuşum gibi inanılmaz kötü hep durgunum halim yok keyfim yok ayyyy ananeler gibi oldum yemin ederim.neyi stres yaptığımı söylese keşke birileri bana :/ 2 gündür aklıma bebekde gelmiyo tek derdim rahat nefes alabilmek evin açmadığım camı penceresi kalmadı yok anam alamıyorum nefes.psikiyatra randevu aldım perşembeye.nefes egzersizleri falan verir büyük ihtimal.
ben 10 yaşında psikoloğa gitmiştim annem öldüğünde sıyırmıştım saçımı falan tutup kesiyodum deli gibi anne kelimesini kullanamıyodum bi reklamda geçse kapatıyodum götürdüler beni işte gece yatmadan terapiler egzersizler derken o günler geçti bi şekilde şimdi diyorumki acaba geçmemiş bilinçaltımda bugünümü beklemiş:26: uçurdum kafayı
canım sen çalışmalara devam ediyor musun?yumurtlama günü geçmedi mi?canım iyiyim ilaçlarımı daha kullanmaya başlamadım bu ay. inşallah cumartesi başlayacağım benim kırmızılar 13 mayısta gelecek ovulasyon testini 2 gün yaptım bidaha yapmıcam bakalım bu ay böyle deneyecem
inşallah sende mayısta hamiş haberi verirsin
kuzucum,1 yıldır korunmadığın halde hamiş kalamadıysan hsg istemeleri lazım.dediğin gibi tıkanıklık varsa zaten boşa uğraşıyorsun demektir.kızlar ya bişey sorcam ben kaç aydır doktora gidiyorum aban hiç rahim filmi demedi hiç bi doktor o rahim filmine nasıl karar veriyolar hadi benim tüpte bilmemnede sorun varsada ben boşa uğraşıyosam biraz araştırdığım kadarıyla o tıkanıklık alttan ultrasonla yada tahlille felan anlaşılmıyor dimi
canım sen çalışmalara devam ediyor musun?yumurtlama günü geçmedi mi?
devam edecem benim kozalak depresyondan çıkınca
dün akşam yakıyı yapıştırdım preseedi sıktım ama gel gelelim benim kozalak uyudu horul horul. çok uykusu varmış
3 mayısa kadar devam edeceğim çalışmalara....
sende durumlar nasıl
anam ne depresyonuymuş ya bu ikide bir.sen bi depele bence onudevam edecem benim kozalak depresyondan çıkınca
dün akşam yakıyı yapıştırdım preseedi sıktım ama gel gelelim benim kozalak uyudu horul horul. çok uykusu varmış
3 mayısa kadar devam edeceğim çalışmalara....
sende durumlar nasıl
canımmmmmmmmmmm,işler güçler,işler güçlerSlm kizlaaaarrr. nasilsiniz...ebdosuuuummmm canimmmmmm yokmusun bu haftaaaaa. sennnn...
takvimin hayırlı olsunregliden sonra başlamicak mıydın cimcime sen.... arada adanaya gittim geldim resetlendim....
ebdoşş sen ne zaman yumurtlican arkadaşşş bu hafta değil mi senin...
Evet kızlar hamileyimmmmm 2 çizgi baya belirtili çıktı adetimede 6 gün var yuppiii allahım isteyen herkese versin inşallah
tebrik ederim canım.hayırlı olsunEvet kızlar hamileyimmmmm 2 çizgi baya belirtili çıktı adetimede 6 gün var yuppiii allahım isteyen herkese versin inşallah
hadi gözünüz aydınRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindimm
anaaa ne kadar erken öğrenmişşsin... Hayırlı olsunnn... Sen yinede başka markayla yine yappp
takvimin hayırlı olsunağlıycam şimdi yaaa ben de istiyorummmmmmmmmm.
canım yarın reglin 10.günü,doktora gidicem.ben henüz yumurtlamayı beceremiyorum canımpkodan kelli.inş bu ay becerip çatlatabilirim yımırtaları.......
sezgii ve merhabahayatı merakla bekliyorum.bu ay onlardan ümitliyim.
bu ikinci testim ikisde aynı çıktı
ben yumurtlama günümü takip ettim bir gün ewet bir gün hayır yaptık bunlar aslında boş rabbim izniyle oldu bu bebiş inşallah canım sende hmile kalırsın bnm tek yaptığım şey ilişkiden sonra 1 saat ayaklarımı havaya kaldırmam oldu kalçmın altınada yastık koydum 1 saat öyle bekledim sadece butebrik ederim canım.hayırlı olsunBir gün gelir ben de bu haberi verir miyim
Yaptığın özel bişeyler var mıydı?anlatsana canım.
slm tatlım anca geçmişi okuyarak geldim. imzan hayırlısı olsun inş. bizde yaparız ondanohh ohh ohh iyi son adetin nezamandııı
niceeeeeee33 kız sesin solugun çıkmıyo özledikkkk
son adetim nisanın 8 diohh ohh ohh iyi son adetin nezamandııı
Niceeeeeee33 kız sesin solugun çıkmıyo özledikkkk
o da bi ihtimal canım evet ama psikiyatra randevu alıcam sanırım.yaşım daha çok genç bu yaşta evlilik bebek evet çok istedim çok mutluyum ama büyük sorumluluk.annemi çok düşündüm şu 1 haftada ya benimde çocuğum beni kaybederse vs vs kendim ettim yani bunları bakalım herşey yoluna gircek inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?