- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.041
slm nesrin nasılsın canım benım
kızlar bende kanama var yine test bugun yapamıcam her yer kapalı yarın kan tahliline gideyim diyorum bide regl olmuşumdur boşver diyorum off kafayı sıyırcamm 4 mayıs olmalıydı reglim yaaa erken oldu eğer regl olduysam(
nesrin ablacım benim batı 18 nisan yaparmısın mayısa kaldık galiba
bu kadar takma kafana canımya hastalamışsan bir dahaki aya inşallah.kanaman koyu kırmızımı birde ağrın varsa regildir büyük bir ihtimalle
18 mayıs yaptım canım nisan 18 geçti :26:
4 erken olması normal canım yarına kadar bekle kan testi yaptır inşallah hamilesindirde tutunma kanamasıdırpembe gibi canım takmamak eldemi :)) bende diorm takmıyım ama olmuo regl sancım yok sdce sol kasığımda batma var midem bulanıo birde ara ara regl sancım çok farklıdır benm ayakta duramam bu öyle değil ve çok yoğundur regl kanamalarım bu 2 3 gündür kesilip kesilip başlıo değişik hiç böle olmazdı canım bide 4 gün erken oldu daha 2 gün var regl me ..
k.bakma abla ya kafam karıştı
4 erken olması normal canım yarına kadar bekle kan testi yaptır inşallah hamilesindirde tutunma kanamasıdır
senle aynı günümüz 18 mayıs benimde hadi hayırlısı
4 erken olması normal canım yarına kadar bekle kan testi yaptır inşallah hamilesindirde tutunma kanamasıdır
senle aynı günümüz 18 mayıs benimde hadi hayırlısı
yarın sabahta ölçecem ateşimi eğer yüksek çıkarsa perşembe sabahı yapmayı düşünüyodum. zaten perşembe sabahı da ölçecem ateşimi eğer oda yüksek devam ederse kesin yaparımki.hiç yok ki erken gebelik testim ama yarından sonra bellli olur diyolar %50 %50 sonuç çıkarmış. yani varsa silikte olsa çizgi çıkarmış. inşallah ateşim yüksek devam ederde Rabbimin izniyle bebeğim bu ay benimledir.
herkese mrb..artık eskisi gibi sık giremiyorm özledm hepinizi..kısaca bi okudm sanırm yeni hamilemiz var..ne güzel salıkla kucugına alsn inş.. darısı bize
aaayy canım hadi inş senden de güzel bi hbr alabilirz..bebeğin seninledr inş..
ben bugün regl oldm..umudum muyısa kaldı
hoşgeldin Rombikcanım sen nerlerdesin yahu ?? Özlettin kendinievet var hamilelerimiz.. darısı bizlerin başına inşallah
inşallah hayırlı haberler verebilirim daha kesin bişey yok aslında yarın test yapıcam Allahın izniyle inşallah bebeğim benimledir..
hiç öle ağlama ikonu koyma delüü :) Her şeyin hayırlısı demek ki sende mayısta hamile kalıcaksın belli mi olur. Rabbim her daim hakkımızda hayırlısını versin
burdayım canım hemen düzelteyimde neden ağlıyosun kafaya fazla takmayın yeminle etkiliyo bak ben bu ay ne yumurtlma ne bişey hesapladım amann olursa olur ozaman kafaya takmadı oldu kendimize ediyoruz hormonlar etkileniyo üzme kendini rabbime sığınnesrin mrb ordamısn naslsn? ne var ne yok?
ben bugn regl oldm ve otrdum sinirden ağlğdım..
bat 1 haziran oldu..umutlarda yalan oldu
selam kızlar
bugün canım hiçbişey yapmak istemiyo hatta inanmazsınız temizlik bile yapmadım
ayy canm hiç sorma ya hasta oldm ben..sonra k.vlde hasta oldu amlyt oldu rahmini aldılar ona gittm baktm vs vs...
Allh ım yarın sana güzel bi müjde versin bebebşin gelmiştrde göbüşüne yerleşmiştr inş..
ben çok üzüldm bu ay int e göre 4 mays gözkyr bat ama 1 inde oldm aniden..sonrdaAllah ım hayırlısını versin tabi..cuma dr a gidiyrm inş ben de
burdayım canım hemen düzelteyimde neden ağlıyosun kafaya fazla takmayın yeminle etkiliyo bak ben bu ay ne yumurtlma ne bişey hesapladım amann olursa olur ozaman kafaya takmadı oldu kendimize ediyoruz hormonlar etkileniyo üzme kendini rabbime sığın
aynen benimde sadewce çokk sıcak burası duş yapmak istiyorummmmmmmmmmm
selam kızlar
bugün canım hiçbişey yapmak istemiyo hatta inanmazsınız temizlik bile yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?