HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

sağ ol canm teşşkr ederim..haklısn ama ne bileym bazen canm sıkılıyor takmycam desemde takıyorm
bu ay mola mı versm ki

ateş ölçme mi??? duyd ama denemdim zor mu? naslyapılıyr?

sağ ol canm teşşkr ederim..haklısn ama ne bileym bazen canm sıkılıyor takmycam desemde takıyorm
bu ay mola mı versm ki

mola verme ama çocuk düşünme aklına getirme adet bekleme gün sayma test yapma belirti arama yumurtlama hesaplama ben öyleyim şimdi bu ay tek birkez oldu oluruna bıraktım ya diyer türlü görevmiş gibi oldu sadece çocuk için eşimde etkilendi kendim gibi onuda strese soktum

çok kolay ve eğlenceli... http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html bak bu ateş topiği biz arada burada da takılıyoz sağolsunlar çok yardımcı oldular
ilk sayfada yazılanlarla "Fertility Friend" sitesinden tablo oluşturuyosun. sonra gün gün ateşini, regl ve emin olduğun akıntılarını işliyosun. :) ateşini dil altından dijital bir dereceyle Sabah 6-8 arası yataktan çıkmadan ölçüyosun ayrıntıları linkte incele :)

hahahah ben çaktım ama bide ateşin bana göre 12. gün yumurtlamışsın diyo. hep öle diyodum ya onda kararlıyım. tabi ben daha ateş ölçümünde yeniyim ne derece doğru çıkar bilemem

aman zaten bu aydan umut yok bende. kozalak kocam uykusunu alırsa mayısta belki olur

eve gelirken nöbetçi eczaneden gebelik testini aldım sabah ilk idrarla yapıcam bakalım.. Hayırlısı olsun inşallah

eve gelirken nöbetçi eczaneden gebelik testini aldım sabah ilk idrarla yapıcam bakalım.. Hayırlısı olsun inşallah

off ya şansa yarın okul var,ancak 3,5- 4 gibi evde olurum
eve gelene dek meraktan çatlıcam
nasıl bir gönül bağı oluşmussa..
burdan biri hamiş kalınca, kendim kalmış gibi mutlu oluyorum ya

off ya şansa yarın okul var,ancak 3,5- 4 gibi evde olurum
eve gelene dek meraktan çatlıcam
nasıl bir gönül bağı oluşmussa..
burdan biri hamiş kalınca, kendim kalmış gibi mutlu oluyorum ya

canııımm hepimiz öyleyiz. birbirini görmeden nasıl öle sanki yıllardır can arkadaş gibi oluyoruz. inşallah geldiğinde güzel haberler okursun.. sabahın 6 sında ateşimi ölçtükten hemen sona yapıcam iyi çıkarsa hemen yazarım buraya

Hamileysende degilsende yaz mutlakaaaa...acaba daha yapmadi mi diye dusjnuruz...sabah ilk isim sana:))) bakmak olcak. haberin olsunnnn...))))

ayy inşallah yarın ateşin havale geçirir gibi artar
tavan yapar da 9 ay inmez bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…