- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.061
valla inanmam.. kesin dün yapmışsındır da ondan bugün yapmamışsındır demii
burdayım canım hemen düzelteyimde neden ağlıyosun kafaya fazla takmayın yeminle etkiliyo bak ben bu ay ne yumurtlma ne bişey hesapladım amann olursa olur ozaman kafaya takmadı oldu kendimize ediyoruz hormonlar etkileniyo üzme kendini rabbime sığın
aynen benimde sadewce çokk sıcak burası duş yapmak istiyorummmmmmmmmmm
geçmiş olsun canım yaa.. hastalıklarda bi bırakmadı senii.. Allahım uzak etsin artık sağlıkla yaşayın yuvanızda
bende de 4ü gösteriyo ama ateş ölçüyom ya bide ateşim yüksek devam ediyo benden ümitli olanlar var. sende doktora git ama bide ateş ölçümünü denesene kuzum hem çokta eğlenceli oda sana ilişki günleri veriyo ve en önemlisi yumurtanın çatladığını anlıyosun.. Rabbim inşallah cemi cümlemize zamanı gelince verecek
çaktırmıyorum
sağ ol canm teşşkr ederim..haklısn ama ne bileym bazen canm sıkılıyor takmycam desemde takıyorm
bu ay mola mı versm ki
ateş ölçme mi??? duyd ama denemdim zor mu? naslyapılıyr?
ateş ölçme mi??? duyd ama denemdim zor mu? naslyapılıyr?
hahahahben çaktım ama bide ateşin bana göre 12. gün yumurtlamışsın diyo. hep öle diyodum ya onda kararlıyım. tabi ben daha ateş ölçümünde yeniyim ne derece doğru çıkar bilemem
aman zaten bu aydan umut yok bende. kozalak kocam uykusunu alırsa mayısta belki olur
aman zaten bu aydan umut yok bende. kozalak kocam uykusunu alırsa mayısta belki olur
kış uykusunda gibi dedin kız
olsuuun geç olsun güç olmasın
bende horluyormuşum gece yorgunluktan sanırım ben kaçtım yarın görüşürüz canlar öpüldünüz
eve gelirken nöbetçi eczaneden gebelik testini aldım sabah ilk idrarla yapıcam bakalım.. Hayırlısı olsun inşallah
off ya şansa yarın okul var,ancak 3,5- 4 gibi evde olurum
eve gelene dek meraktan çatlıcam
nasıl bir gönül bağı oluşmussa..
burdan biri hamiş kalınca, kendim kalmış gibi mutlu oluyorum ya
canııımmhepimiz öyleyiz. birbirini görmeden nasıl öle sanki yıllardır can arkadaş gibi oluyoruz. inşallah geldiğinde güzel haberler okursun.. sabahın 6 sında ateşimi ölçtükten hemen sona yapıcam iyi çıkarsa hemen yazarım buraya
canııımmhepimiz öyleyiz. birbirini görmeden nasıl öle sanki yıllardır can arkadaş gibi oluyoruz. inşallah geldiğinde güzel haberler okursun.. sabahın 6 sında ateşimi ölçtükten hemen sona yapıcam iyi çıkarsa hemen yazarım buraya
off ya şansa yarın okul var,ancak 3,5- 4 gibi evde olurum
eve gelene dek meraktan çatlıcam
nasıl bir gönül bağı oluşmussa..
burdan biri hamiş kalınca, kendim kalmış gibi mutlu oluyorum ya
Hamileysende degilsende yaz mutlakaaaa...acaba daha yapmadi mi diye dusjnuruz...sabah ilk isim sana:))) bakmak olcak. haberin olsunnnn...))))
ayy inşallah yarın ateşin havale geçirir gibi artar
tavan yapar da 9 ay inmez bir daha
Aynen yarin okula gitmek ölümmm...bende 6.30 da geliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?