HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar ateş etkilimi hamilelikte benimde bu aralar vücut ısım normalin üstünde 36 bçuk 37 fln yani bi çıkıo bi düşüo ?? ama şuan kanamam var hafif.. nasıl olcek ki ben bu gece ölürüm meraktan artıkkkk (((((((

slm kızlar bugün tatil bir piknik yapalım dedik tam ateşi yaktık bir yağmur başladı hatta dolu yağdı bekledik biter diye ama nafile bayağı bir yağdı. sonra herşeyi topladık eve geldik saat 5 gibi hava eski haline döndü yani güneş çıktı. tabi biz tekrar eşyaları alıp pikniğe gittik yani bugün o pikniği yaptık

Afiyet olsun canim, sefaniz olsun ..

herkese iyi geceler kızlar, nisan ayı deneme yaptık ilk denememizdi ama olmadı maşesef, doktor kontrolüne gittim 2 gün oldu yumurtalıklarında iltihap var dedi, bir sürü ilaç verdi, yumurta takibi yapacak, haftaya yeniden gideceğim yumurta takibi için, çok heyecanlıyım ve gerginim:18:

Kızlarr siliiiiiikkkk ama hemen çıkan bi silik çizgi ... eşim işten gelicek 7 buçukta onun telinden çekip koyucam bi bakın ben mi yanlış görüyorum . geç döllenme filn çıkmazsa diye çok korkuyodum ama rabbim silikte olsa gösterdi.. ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

kız sen hamilesin ayyyyyyyyyyy silik çıkmışşşşş ayy canım benimm

kızlar günaydın hepinize mutlu sabahlar harika günler diliyorum..

benim bat 9 mayıs!! dün gece yatmadan önce tuvalete girdiğimde akıntı vardı içinde böyle kesik kesik kan vardı çizgi gibi böyle.. sonra tekrar peçeteyle baktım hafif mink minik yine geldi sonra kesildi sizce yerleşme olabilir mi?? bu kadar erken olan oldu mu ?? paylaşırsanız çoook sevinirim :)

Kız gözün Aydın çok güzel ya ama ben biliyodum oh şimdi bide kan testi sonra gelsin halaylar ay tebrik ederim canım

Günaydın canım ben sanırım hiç bu kadar dikkat ermedim ama daha çok var canım ovuşasyon yapıyormuydun? Geç yumurtlama falan değil demi

Heyecanlı günaydınnn yani hepinize günaydın ama bana daha var az daha uyuyım sezgiyi merak ettim ama sana yazmadanda geçemedim yerleşme olabilir bebeğim çok kişide okudum ama yine 9 mayısı iple çekicez kesin sonuç için !
Hadi bana iyi uykularrr başıma neler geldi neler uyandıktan sonra yazıcam kızlar

ablacım merabaaaa benim yeni adet 24 mayıs ve tüp bebeğe baslıoru<zzz kızlarr dualarınıza cook ihtiyacım var:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…