- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.101
kız sen hamilesin ayyyyyyyyyyy silik çıkmışşşşş ayy canım benimm
sezgiiiiiiiiiii hemen bir kan tahlili verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
CANIM GÜNAYDIN :) SİLİK BİLE OOLSa hamişsin demek için baya belirgin :) hadi bebiş geliyor ne güzel bir gün mayısımızın ilk bebeği yaşasın :)
Kız gözün Aydın çok güzel ya ama ben biliyodum oh şimdi bide kan testi sonra gelsin halaylar ay tebrik ederim canım
Günaydın uykulu bir halde tek gözüm açık bakıorum ve bu halde bile görüorum tebriklerrrr bence ok hamilesin yahu)
Günaydın canım ben sanırım hiç bu kadar dikkat ermedim ama daha çok var canım ovuşasyon yapıyormuydun? Geç yumurtlama falan değil demi
Günaydın canım ben sanırım hiç bu kadar dikkat ermedim ama daha çok var canım ovuşasyon yapıyormuydun? Geç yumurtlama falan değil demi
ablacım merabaaaa benim yeni adet 24 mayıs ve tüp bebeğe baslıoru<zzz kızlarr dualarınıza cook ihtiyacım var:18:
Biliyorduuuuummmm...cooook sevindimmmm..sabah gozumu acyim. hemen buraya geldim...srzgi ne yapti acaba diye....mayisa guzel basladik....hadi hayirlisiiiiii
Kiz ne uyumasiiiii ne olduuuu anlat bakslimmmmHeyecanlı günaydınnn yani hepinize günaydın ama bana daha var az daha uyuyımsezgiyi merak ettim ama sana yazmadanda geçemedim yerleşme olabilir bebeğim çok kişide okudum ama yine 9 mayısı iple çekicez kesin sonuç için !
Hadi bana iyi uykularrrbaşıma neler geldi neler uyandıktan sonra yazıcam kızlar
Kızlarr siliiiiiikkkkama hemen çıkan bi silik çizgi ... eşim işten gelicek 7 buçukta onun telinden çekip koyucam bi bakın ben mi yanlış görüyorum . geç döllenme filn çıkmazsa diye çok korkuyodum ama rabbim silikte olsa gösterdi.. ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Insallah sende guzel haberle gelirsin canim...
evet yaa sezgii senin için burda herkes gözün aydın canım benim inş kandada güzel bi değer çıkar yaşasın gelsin bi hamilelik takvimi daha anne olamadık ama bisürü teyze olcaz ohhhhh
cnm sennle batlarımız gene denk gelmiş
inş bu ay güzel haberler alırız send etüp beebğe başlıymuşun inş rabbim olumlu sonuçlandırır canım
günaydın kızlar bu sabah uyumadım bende.
dün Allahtan bugün temizlik yapmıcam dedim.
mutfaktaki soğuk su vanası patladı heryer göl oldu
halılarımı yeni vermiştim yıkamaya onlar falan ıslandı.
dün gece 11 e kadar onunla uğraştım bütün mutfak dolaplarım su içinde kaldı
bugün eşim tesisatçı getirecek sabahtan getir dedim
onları bekliyorum onlar gitsin temizlik yapcam
sonra maaşımı çekmeye gitcem sonra bankaya
ordan kuaföre derken en son eve gelcem
daha yemek yapılcak ders çalışmam lazım ooooffffff offff bitmez benim işim bugün
allah kolaylık versin canım anaam mutfakta ne zor olur yaaa
sen ne maaşı çekiyon kız çalışmıosun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?