- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.121
günaydın kızlar bu sabah uyumadım bende.
dün Allahtan bugün temizlik yapmıcam dedim.
mutfaktaki soğuk su vanası patladı heryer göl oldu
halılarımı yeni vermiştim yıkamaya onlar falan ıslandı.
dün gece 11 e kadar onunla uğraştım bütün mutfak dolaplarım su içinde kaldı
bugün eşim tesisatçı getirecek sabahtan getir dedim
onları bekliyorum onlar gitsin temizlik yapcam
sonra maaşımı çekmeye gitcem sonra bankaya
ordan kuaföre derken en son eve gelcem
daha yemek yapılcak ders çalışmam lazım ooooffffff offff bitmez benim işim bugün
bu ay bende dikkat etmeyeceğim beklicem diyordum dün gece bu olana kadar :) ovulasyon yapmadım canım ama adetin 15 16. günleri kasık sancım oluyor benim her ya tam yum. günlerinde oradan anlıyorum bu yumurtlama olacağını sanmıyorum çünkü ne ağrı ne sancı hiçbirşey yok :S bnmde aklım karıştı valla.. 25. günü bugün adetimin canım yerleşme olabilir mi ki
ay zor olmazmı bacım bide benim amerikan mutfak şuan heryer pis pis kokuyo ıslaklıktan.
midem bulandı vileda yapamıyorum hala çalışıyo usta.
kocam evde oturup ona yemek yaptığım ütüsünü temizliğini yaptığım için maaş bağladı herşey kılıfına uygun olsun diye bankaya yatırıyo
işsizlik maaşı alıyorum canım ben
caaaaaaaaaaaaanıııııııııııııııııııııııııııııım hadi hyırlısı olsun,allahım inşallah seninn arkandan bende gelirim,kendim gibi hem sevindim hem heyecanlandım,dua et banada,tabi ömce herşeyin hayırlısı
ay delisin sen yaaa çok güldümveeee hergün sabah 6'da uyanıp gözü yarı kapalı duş alıp ıslak ıslak işe gelme ve baş ağrıları çekme dahası yosun tutmaya ramak kala elimi eteğimi kocamdan çekme sezonunu bugün itibariyle açmış bulunuyorum bu sezonu son açışım olması ümidiyle arkadaşlar(açılış için kırmızı kurdelede kestim kızlar )
caaaaaaaaaaaaanıııııııııııııııııııııııııııııım hadi hyırlısı olsun,allahım inşallah seninn arkandan bende gelirim,kendim gibi hem sevindim hem heyecanlandım,dua et banada,tabi ömce herşeyin hayırlısı
kızlar size bişey sorcam ama hakkınızı helal edin ve benden tiksinmeyin olurmu çünkü sorcağım ey iğrenç bişey ama sizden başka sorcak kimsemde yok
benim normalde adetim5-6gün sürer ve 2.günü fazla olur sonra az az gelir hatta son 2-3gün damla damla gelir bu ay bugün 7.gün ve ilk baştan beri az az geldi damla damla olacak kadar değilde sanki 3.günüymüş gibi geldi hep salı günü yani adetimin 5.günü kahverengi böyle akıntı gibi şeyler geldi sabah bide ara ara geldi bitti diye duş aldım hatta sabahta bişey gelmediği için mik mik oldu ama öğleden sonra yine geldi ama tuvalete çıkıp peçeteye silince geldi ve kahverengi renkli et parçası gibiydi sonra gelmedi bidaha yine duş yaptım sabah felanda yoktu bişey şimdi lavoboya çıktım dünkü kadar büyük olmasada yine et parçası gelmiş çamaşırıma ama busefer rengide daha kırmızıya dönük öncekiler pis bi kahverengiydi bugünkü kırmızı yaa bişeymi var acaba çok endişelendim soğandan olabilirmi diye düşünüyorum ama soğan içipte kist felan olanlar genelde ara lekelenme yaşıyolar bu ne şimdi fikri olan varmı
bide şimdi sanki yeni adet olcakmışım gibi belim ve karnım ağrımaya başladı
canım ozaman belkide yerleşmedir ben dikkat etmedim kendime hiç ama 25. Ise sen 30.gün bi test patlatıver :) inş bebişin habercisidir
Hayatcigiiiimm sira sendeeee...
canlarııımmmçok teşekkür ederim hepinizee... işe giderken meşhur tolga abime gidip kan vercem bakalım kaç çıkacak değerim İnşallah herşey hayırlı ve güzel olur..
nesrin tatlım nasıl gidiyor,yeni bat 15 Mayıs zamanın olursa ekle bebeğim
iyi canım şimdilik işde sakinim şükür yalnız kasıklarım özellikle sol kasığımda agrı var 14 günü bugun yumurtluyorummu ne :) hemen düzeltiyorum
canım sende pko varmıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?