HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Amaaan cok is var desene daha.... ne ders i kiz....

Canım ozaman belkide yerleşmedir ben dikkat etmedim kendime hiç ama 25. İse sen 30.gün bi test patlatıver :) inş bebişin habercisidir

haaa ayy ne güzel olur öyle av işlerini yapıosun die maaş bağlasalar tekrar tekrar kolay gelsin canım ayy allah bi kolaylık versinde hemen bitsin bidahada olmasın böyle pis işler inş

Eki Görüntüle 700363
kızlar başta biraz daha silikti ama durdukça koyulaşıyo..
caaaaaaaaaaaaanıııııııııııııııııııııııııııııım hadi hyırlısı olsun,allahım inşallah seninn arkandan bende gelirim,kendim gibi hem sevindim hem heyecanlandım,dua et banada,tabi ömce herşeyin hayırlısı

ay delisin sen yaaa çok güldüm rabbim güzel haberi hayırlısıyla kısa zamanda almak nasibetsin canımmm

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah hamilesinnn işte sen de gözleri yumuk yumuk bir kızın olsun insallahh

kızlar size bişey sorcam ama hakkınızı helal edin ve benden tiksinmeyin olurmu çünkü sorcağım ey iğrenç bişey ama sizden başka sorcak kimsemde yok
benim normalde adetim5-6gün sürer ve 2.günü fazla olur sonra az az gelir hatta son 2-3gün damla damla gelir bu ay bugün 7.gün ve ilk baştan beri az az geldi damla damla olacak kadar değilde sanki 3.günüymüş gibi geldi hep salı günü yani adetimin 5.günü kahverengi böyle akıntı gibi şeyler geldi sabah bide ara ara geldi bitti diye duş aldım hatta sabahta bişey gelmediği için mik mik oldu ama öğleden sonra yine geldi ama tuvalete çıkıp peçeteye silince geldi ve kahverengi renkli et parçası gibiydi sonra gelmedi bidaha yine duş yaptım sabah felanda yoktu bişey şimdi lavoboya çıktım dünkü kadar büyük olmasada yine et parçası gelmiş çamaşırıma ama busefer rengide daha kırmızıya dönük öncekiler pis bi kahverengiydi bugünkü kırmızı yaa bişeymi var acaba çok endişelendim soğandan olabilirmi diye düşünüyorum ama soğan içipte kist felan olanlar genelde ara lekelenme yaşıyolar bu ne şimdi fikri olan varmı

bide şimdi sanki yeni adet olcakmışım gibi belim ve karnım ağrımaya başladı

Son düzenleme:

canım sende pko varmıydı ?

günaydın kıslar ay iki haftadır iyi tatil yaptık salı-çarşamba.

cok zor geldi bu sabah işe gelmek.

canlarııımmm çok teşekkür ederim hepinizee... işe giderken meşhur tolga abime gidip kan vercem bakalım kaç çıkacak değerim İnşallah herşey hayırlı ve güzel olur..

canımmm inan çok sevindimmmm kan tahlilinde de çıksın inş Rabbi'm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğim benim darısı başıma bakalım benime batttt 14 mayıs :)

Günaydın canlar

Sezgiii canım gözün aydın,inşallah sağlıcakla gelir bebişin mayıs ayıda uğurlu başladı hihihihihihi ,

kızlar ovu.testinde 3 gün üst üste koyu 2.çizgi(kontrol panelinden daha koyu) pozitif görmek nedir ki ilk defa başıma geldi?!! tecrübeli olanlar ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…