- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.141
Günaydın canlar
Sezgiii canım gözün aydın,inşallah sağlıcakla gelir bebişinmayıs ayıda uğurlu başladı hihihihihihi ,
kızlar ovu.testinde 3 gün üst üste koyu 2.çizgi(kontrol panelinden daha koyu) pozitif görmek nedir ki ilk defa başıma geldi?!! tecrübeli olanlar ???
merhaba başka bir topikte böyle sürekli çift çizgi çıkan birisi vardı hamileymiş meğer kesin bişi değil tabi de istersen birde orayı oku inşallah hamlesindir
merhaba canım çok teşekkürler cevap için de ayrıcabir araştırayım ben en iyisi lakin daha bugün 17.gün büyük ihtimal döllenme daha olmamıştır ama inşallah yanılıyorumdur da senin tahminin gibidir
inşallahh yaa ama emin değilim orada yapan bayan adete yakınmı yapmıştı yoksa yumurtlama zamanında mı öyle çıkmıştı. inşallah öyledir ama nolur çokta umutlanıp kafanı takma eğer sonuçta çıkmazsa insan çöküş yaşıo resmen ama bence de sen bi araştır o konuyu senin olayına benziomu
ahh be canım bilmezmiyim o çöküşleri bu 4. denememdereyi görmeden paçaları sıvamak yok bu ay
inşallah çok beklemeden kavuşursun meleğine benim 1 sene oldu bak bu ayda olmazsa rahim filmi çektiricem benim de batım 6 mayıs inşallah bebeğim gelirde annesine filmlere fln gerek kalmaz ...
bende haftaya kontrole giitiğimde söylücem doktora eğer bu ay olmazsa rahim filmi çekmesini isticem ama inş gerek kalmaz ikimiz içinde
inşallah çok beklemeden kavuşursun meleğine benim 1 sene oldu bak bu ayda olmazsa rahim filmi çektiricem benim de batım 6 mayıs inşallah bebeğim gelirde annesine filmlere fln gerek kalmaz ...
çok teşekkürler canım inşallah seninde bu ay gelir kuzucuğunda gerek kalmaz hiçbirşeyeeee çok az kalmış heyecan doruktadır şimdi
ya az kaldı ama ruh halim bir tuhaf sanki benim çocuğum rahim filminden sonra olucakmış gibi gelio sonra diorum ki bu ay çok sıkı çalıştık belki gelebilir diorumama kendimi çok fazla dinlememeye çalışıorum yok midem bulanıomu, göğsümde pıtırcıklar oluştumu, kirpiiklerim karıştımı fln her ay aynanın karşısında kendime bakardım bu ay hiç yapmıorum onları dünde bir arkadaşımla konuştum onunda 9 ay olmamış rahim filminden iki ay sonra olmuş ona da doktorlar senin çocuğun zor olur fln demiş ama Allah büyük işte inşallah en kısa zamanda bize de nasip eder
Bu topik bu saatte hic bu kadar kalabalik olmamisti.....sezgi senin icin bebegimmmm...:)))
Gec dollenme degil bence bayaaa koyu cikmisss....
evet yaa sezgii senin için burda herkes gözün aydın canım benim inş kandada güzel bi değer çıkar yaşasın gelsin bi hamilelik takvimi daha anne olamadık ama bisürü teyze olcaz ohhhhh
teşekkür ederim canım herzaman dualarımdasınız. Rabbim tez vakitte sizlerede nasip etsin inşallahcanımmm tebrik ederim darısı başımıza lütfen bizim içinde dua et
Teşekkürler Canııım amiiinnnsezgiii tebrkler canımmmm çokkk mutlu oldummmmmmmm çokkkk darısı başımaaaa :)))
caaaaaaaaaaaaanıııııııııııııııııııııııııııııım hadi hyırlısı olsun,allahım inşallah seninn arkandan bende gelirim,kendim gibi hem sevindim hem heyecanlandım,dua et banada,tabi ömce herşeyin hayırlısı
sezgii canımmm cok cok tebrik ederim ne güzel yaaa herkes tek tek amiş kalıyor maşallah
inşallah kan testinde de hayırlı haberi alırsın. Allah tüm dileklerini kabul etti. darısı başımıza.
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah hamilesinnn işte sen de gözleri yumuk yumuk bir kızın olsun insallahh
canımmm inan çok sevindimmmm kan tahlilinde de çıksın inş Rabbi'm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğim benim darısı başıma bakalım benime batttt 14 mayıs :)
Günaydın canlar
Sezgiii canım gözün aydın,inşallah sağlıcakla gelir bebişinmayıs ayıda uğurlu başladı hihihihihihi ,
kızlar ovu.testinde 3 gün üst üste koyu 2.çizgi(kontrol panelinden daha koyu) pozitif görmek nedir ki ilk defa başıma geldi?!! tecrübeli olanlar ???
Sezgi
tebrikler,Allah tamamına erdirsin inşallah darısı isteyen herkesin,hepimizin başına.
tebrik ederimm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .... ve bu heyecanı bizlerede yaşatsın en kısa zamandaa
KIZLAARRR ÖNCELİKLE ALLAH HEPİNİZDEN TEKTEK RAZI OLSUN.. HEPİNİZ DESTEK VE YARDIMCI OLDUNUZ. BURDA HEPİMİZ BÖLEYİZ KARDEŞ GİBİ... İNŞALLAH SONUCUMDA GÜZEL ÇIKAR VE HAYIRLI SONUÇLANIR. DUA EDİN LÜTFEN SİZ BENİM HEP DUALARIMDASINIZ. KENDİME NASIL İSTEDİYSEM HEPİNİZ İÇİNDE ÖLE İSTEKLERDE BULUNDUM. NEYSE SABAH EVDEN ÇIKTIM YA SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM KAN ALAMIYOLARMIŞ BOZUKMUŞ. HASTANEYE GİTTİM KAN VERDİM SIKIŞ KESEYE BAKABİLİRSEK BAKALIM DEDİ DOKTOR. SIKIŞTIM SADECE KİST GÖRDÜ KESE YOK DEDİ. ERKEN OLABİLİR DEDİ. BENDE ŞİMDİ İŞE GELİRKEN TEST ALDIM TEKRAR YAPTIM AMA BU ÇOOOK SİLİK ÇIKTI BOL SUDAN DOLAYI SANIRIM.. ÖĞLEN 3TEN SONA GİDİCEM KAN SONUCUNU ALMAYA.. ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH BEBEĞİM BENİMLEDİR..
canım sende sağol güzel dileklerin ve dualar içininşallah değerlerinde güzel çıkacak
Kis silik milik cikmis iste, benimde silik cikmisti ohhh sefamiz olsun.. Ins kanda guzel cikar hemen baslariz halayimiza ... :)))
bu sabahh sezgininn halayı var demekkkkçoookkkkkkkk sevinnndmmmmmmm sezgicimm hayrlı olsunnn rabbim kucağına almak nasipp etsinnnnnnn
hadi bakalım hayırlısı olsunsen yinede ümitsiz olma canım,varsa ne mutlu sana,yoksa da üzülmek yok,geçenler de galiba bu sitede gördüm,rahim filmini yurtdışında 21 yaşından büyük herkese 6 ay yada yılda 1 öneriyorlarmış,iyi bir şey sonuçta taramadan geçmek,bebeğin erkeni geçi olmuyor,gelsinde kuzucuklarımız bir kaç ay erken-geç farketmez..allahım yavrularımızı kucağamıza aldığımız günleri yaşatsın bizlere hayırlısıyla
sağolun canlarııımmasıl halay 3ten sonra başlayacak. İnşallah kan değeri bi güzel çıksın sonra çalsın davullar zurnalar
sağolun canlarııımmasıl halay 3ten sonra başlayacak. İnşallah kan değeri bi güzel çıksın sonra çalsın davullar zurnalar
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah hayırlı haberler alırsın
Ayyy Hemen yaz sonucu catlarin valla eve gidene kadar TR saati 3.5 gibi cikicam bebisi gormeye gidicem Allah'in izniyle ..
Ohhh ne guzel bir baslangic oldu mayis icin Allah'im nazarlardan korusun hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?